Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co na początek.

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP tak trzeba umieć grać bo amator grający w WoT'a gdy zasiądzie do SU-xx i podjedzie do niego ktoś od tyłu to wątpie czy sobie z nim poradzi a bardziej doświadczony gracz chyba wie co robić prawda ?...

Ravoner nie o to mi chodziło ...

A te zakładki w sklepie gdzie się czołgi kupuje Chiny,U.K to do czego to jest bo jakoś nie widze tam czołgów ^^.

O własnie co mam zrobić jak mi na dupę siądzie amx lub jakiś lekki bo ja próbuje do ściany kręci w lewo w prawo i dupa z tego wychodzi

Opublikowano

Jezeli ktos zaczyna gre i idzie odrazu na niszczyciele to samobojstwo.

Wogole nie zarabaiaja, trzeba wiecej doswiadczenia itp.

Najlepiej isc na poczatek w strone KW1 lub PZ IV. Wedlug mnie najllepiej zarabia PZ IV.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kup sobie najlepsze części i kamp na jakiejś górce albo coś a jak jesteś koło budynku to sprintem za niego i obrót i ładuj w czołg

Tak raczej nie dam rady szybkim czołgom takim jak amx 12 75. Ale dzięki trochę pomogłeś :)

Opublikowano

A może ktoś powiedzieć gdzie najlepiej ciskać aby dostał jak najwięcej obrażeń?.

Strzelaj w bok, tyl czolgu w zbiorniki paliwa, sklady amunicji i wizjery.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

albo jak stoją przodem wal w dolna płytę tam prawie zawsze wchodzi :) Ale w niektórych czołgach jest w nią ciężko trafić więc celuj w wizjery itp.

Opublikowano

Ale ja gram tylko ruskami i niemcami a jak narazie mam 30 k srebra dzisiaj może będzie 60.

Stary. Kup sobie lowe albo t34. Za dobra bitwe z premka t34 możesz spokojnie 100k za bitwe wyciagnac. a za slaba bitwe to w granicach 30-50k
Opublikowano

Stary. Kup sobie lowe albo t34. Za dobra bitwe z premka t34 możesz spokojnie 100k za bitwe wyciagnac. a za slaba bitwe to w granicach 30-50k

nie wiem jak kolega ale nie każdy ma tyle wydać na gierkę :/

Opublikowano

To może kup mu złoto? To tak jakby powiedział do Ciebie że masz kupić sobie ferrari. ;x Pozatym, dla niego Lowe czy T34 byłyby złe, bo tier duży, a umiejętności brak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...