Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać rankedy?

Mega Koksik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam obecnie 760 elo.czy do końca sezonu zdążę nabić 1500.bo spadlem z 1200 i teraz cały czas przegrywam.może by ktoś pomógł wybić się,bo tracę nadzieję ze będę mial medal

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Inna nazwa tematu inna treść .

Co do tematu to warto zawszę to jakaś sadysfakcja z uzyskanego elo .

Jak szukasz kompanów do gry napisz w odpowiednim temacie do tego .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Powiem Ci, że sam krążę wokół 800 - 850. CIężko się gra soloq, ale wybić się jest nadal możliwe. :)

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Ja mam to samo ale nie poddawaj się, a nawet jeśli nie się nie uda to i tak podbudujesz swoje umiejętności.

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

po prostu robisz tak

szukasz koksa (np. dodajesz enemy carry jak przegracie i mu propnujesz ze bedziesz mu supportował)

i mu supportujesz

on carruje, Ty masz elo

Opublikowano

@up

Pro myśl na pewno znajdzie jakiegoś ruska pro elo koksa, który będzie mu wbijał elo >.< LoL. Najlepiej to grać duo z dobrym kolegą i grac mid/jungla/top. Jak grasz sole q to graj Solo Top'a bo najłatwiej pomóc team'owi off tankiem.

wobqx.jpg
Opublikowano

Ja miałem 850 elo i wciągu paru miesięcy grania solo/duo jestem obecnie na 1300 i pnę się w górę. Wszystko się uda, jeśli tylko mamy chęci i chodź trochę skilla.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Mam obecnie 760 elo.czy do końca sezonu zdążę nabić 1500.bo spadlem z 1200 i teraz cały czas przegrywam.może by ktoś pomógł wybić się,bo tracę nadzieję ze będę mial medal

Wątpię czy dasz radę skoro ciągle przegrywasz. Btw, jak chcesz wbić 1500 elo, skoro nie dajesz rady na 700 elo?

Opublikowano

Powiem tak...

Jeżeli masz ogarniętych kumpli to graj z nimi, będziecie mniej więcej ogarnięci itd.

Wtedy można grać bez o baw o wygraną.

Opublikowano

700 elo i myślisz o 1500 to jesteś idiotą jak można nie dawać rady na 700 elo no przecież ludzie tam są większymi idiotami niż boty...

Opublikowano

700 elo i myślisz o 1500 to jesteś idiotą jak można nie dawać rady na 700 elo no przecież ludzie tam są większymi idiotami niż boty...

Chyba, że tacy ludzie będą w twoim teamie..,

Opublikowano

Chyba, że tacy ludzie będą w twoim teamie..,

Zauważ taką prawidłowość, w przeciwnym teamie może być 5 noobów, a w twoim maksymalnie 4 (w końcu ty jesteś pro playerem), więc statystycznie rzecz biorąc większość meczy powinieneś wygrywać. Każdy w końcu trafia na takie elo na jakie zasługuje.

@TEMAT: Zagraj z 5 rankedów i wrzuć replaye, ss ze statystykami, to ocenimy czy masz szansę wbić to złoto.

Opublikowano

Szczerze ja gram na 1600 i nie da sie wybic ludzie sa zbyt tepi a w wiekszosci trafiasz na tych samych

Opublikowano

Szczerze ja gram na 1600 i nie da sie wybic ludzie sa zbyt tepi a w wiekszosci trafiasz na tych samych

Widocznie na takie elo zasługujesz, jakoś inni się bez problemu wybijają :]

Opublikowano

Jak dobrze grasz to latwo carrowqc gry ja z 1000 elo wybilem sie w tydzien na 1300 wiec

Najlepsze postacie do carrowania wd mnie

Warwic teemo veigar

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

warwick na solotopa czy jungle czy zalezy jaka sytuacja w druzynie.

Teemo na bota, solotopa, mida? i pod co najczęściej?

veigar to chyba only mid ;]

Opublikowano

Każdym możesz wycarrować. Najbardziej jednak carrują mid/jungla, ponieważ mają dostęp do każdych linii.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...