Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Havitus.pl[Pl][Dedyk]

Młodszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak muli strona że się dowload klika i nic się nie dzieje ; /

beznazwywm.png
  • Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up. jak nie grales na hardach nie lubisz to poco wgl wchodzisz.

Serwer powstal dla ludzi z charakterem ktorzy potrafia cos osiagnac.

S2 mozeeee bd 4fun kiedys ^ ^

1345630884-U717477.gif
Opublikowano

Mówicie że serwer do dupy ale popatrzcie na to w inną stronę tyle DDosów jest na ten serwer więc coś znaczy serwer nawet ten najgorszy więc po co odrazu się spinać o temacie serwera pozdrawiam .

beznazwywm.png
Opublikowano

Jakby to ująć żaden ostatnio wychodzący serwer jest do bani dlaczego ??

Ponieważ albo ma lipne ustawienia albo ma fajne ale padają ze względów wiadomych każdemu użytkownikowi MPC bądź przez bugi i nie stabilność Teamuu

Polskie serwery wychodzące w tym roku są beznadziejne !!

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Może admin się wypowie w tej sprawie o usterce serwera dlaczego nie możemy się połączyć rozumiem ataki ale niech admin tu odpowie i czy ma zamiar coś robić w tej sprawie .. bo my czekamy i lipa jest

beznazwywm.png
Opublikowano

Nie ma po co pracować, nikt tam nie ma zamiaru grać, serwer beznadziejny, jak taki według was ma być hard, to już wolę wrócić na tradycyjnego PL'a, gdyż wiem, że nic się z nim nie stanie...

Pozdrawiam VooFy.

NIE POLECAM!

Opublikowano

Nie ma po co pracować, nikt tam nie ma zamiaru grać, serwer beznadziejny, jak taki według was ma być hard, to już wolę wrócić na tradycyjnego PL'a, gdyż wiem, że nic się z nim nie stanie...

Pozdrawiam VooFy.

NIE POLECAM!

jak nie masz zamiaru Ty grac, skad wiesz, ze kazdy tak? ja zagram, tak czy tak. :*

Opublikowano

GDY WESZLEM DO LOCHU MALP W M2 WULOGOWALO MNIE Z KONTA I NIE MOGE SIE NA NIE PONOWNIE ZALOGOWAC BO GDY WCHODZE JUZ NA POSTAC DAJE ENTER TO MNIE WYRZUCA NICK:Creative PROSZE O NAPRAWIENEI TEGO BUGA DODAM ZE MAM KLIENTA I TA OBOWIAZKOWA LATKE

Opublikowano

Było zagrać na becie to byście wiedzieli, że Loch Małp działa poprawnie ale tylko na Ch1 !

Opublikowano

Admin podobno "próbuje" zrobić skrypt na odbugowanie postaci, musisz czekać. : )

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...