Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Havitus.pl[Pl][Dedyk]

Młodszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Info od administracji z TS3

Naprawiają teraz mapy. 4 były zbugowane.

Wszystkie postacie zostaną odbugowane, a serwer będzie włączony jak najszybciej.

Teraz serwer nie działa bo są w trakcie naprawiania więc nie piszcie że serwer upadł.

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet konia bojowego udało mi się zrobić. Zaryzykowałem, wszedłem do lochu i bez loga zdobyłem medale, przeczytałem i wyszłem:) Ale niech coś w końcu z tym zrobią. Ma ktoś w ogóle jakieś info czy coś robią z tym serwem?

Bo z tego co wiem to na TS;ie tylko pier***ą, a nic nie robią.

Opublikowano

Ludzie kurwa Wy jak Kłody jesteście.... Jakby się ktoś z was znał to zauważyłby ,że przeprowadzają na nich Ddosy i pchają im "zombiaki: w porty łamiąc logowanie. Umiecie Tylko narzekać jak wam jest źle bo serwer pada. Hamachi postawcie to 1 minuty nie postoi po 1 ataku bo chuja się znacie.. Przykra prawda.

Opublikowano

Ludzie kurwa Wy jak Kłody jesteście.... Jakby się ktoś z was znał to zauważyłby ,że przeprowadzają na nich Ddosy i pchają im "zombiaki: w porty łamiąc logowanie. Umiecie Tylko narzekać jak wam jest źle bo serwer pada. Hamachi postawcie to 1 minuty nie postoi po 1 ataku bo chuja się znacie.. Przykra prawda.

Jak już pisałem wcześniej. To niech zamkną tego serwa na tydzień, dwa i poprawią błędy, albo niech go całkowicie zamkną może? Bo po co jest Online na jednych ch?

Opublikowano

Jak już pisałem wcześniej. To niech zamkną tego serwa na tydzień, dwa i poprawią błędy, albo niech go całkowicie zamkną może? Bo po co jest Online na jednych ch?

Dobra człowieku powiedz Swoje zdanie i dalej się w temat nie wdrążaj bo robisz idiotyczny spam. Powiedziałeś co chciałeś i Tyle. Kogo to obchodzi że Boja zrobiłeś?.. Inni już wczoraj robili i jakoś się Tym nie podniecali. Ustaw w Statusie na Fb najlepiej.. Głupota ludzka..

Opublikowano

OMGGGG. Wbiłaem do lochu, nadropiłem medali, zrobiłem militara i serwer off. I TERAZ PEWNIE !! BUG POSTACI BEDZIE !!!

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

No superaśnie mraśnie, postać zbugowana w imha. : ) Elo.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Server do dupy , co chwile bug w lochu i off.

34952.png

Jeśli do mnie piszesz, to pisz poprawnie

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...