Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Havitus.pl[Pl][Dedyk]

Młodszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Ci z tej postaci jak serwer off ^ ^.

kur.... tam jest x4 ostrze x3 silne x1 aura !!

i SIlne na M4

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że serwer jest off. Mi postać odbugowali (chociaż nie było ich jak o to prosiłem, wczoraj już się zbugowałem i dzisiaj postać odbugowana).

Swoją drogą każdy serwer ma takie początki, ale martwi mnie masa błędów mimo, że była przecież beta... Brak 3ciej ręki, bug w lochu, exp x1 (działanie zamierzone czy błąd ?)...

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej serwer nie wypał tak samo jak azathia - ci sami ludzie jednakże pod innymi nickami...

Ps. jak jakieś dziecko chce skomentować to co napisałem to zapraszam by to zrobił na PW a nie robi spam tutaj !!!

Opublikowano

@DeathDacek

Ciebie też to dotknęło? ;p

Ja nie zagram na serwerze dopóki nie poprawi on przynajmniej 50% błędów.

Opublikowano

Ten serwer mógłby sie nazywać Bugmt2 i w ogóle beka z Was 100 osób przegląda temat czekając na start jakiegoś ścierwa , WYPIERDALAĆ NA DWÓR

Opublikowano

ehh zrobcie zeby mozna samemu odbugowywac postac a nie bede wlazil na ts i prosil gm jak jakis gimbus -,-

Opublikowano

ehh zrobcie zeby mozna samemu odbugowywac postac a nie bede wlazil na ts i prosil gm jak jakis gimbus -,-

Wbilem na tsa aby mnie odbugowali to dostalem odpowiedz - zaspany jestem, zrobie to pozniej. Serwer porazka !!

NIE POLECAM !!!!

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

co za kurrwy zeby nie chcieli odbugowac postaci cwellasy zajeebane, dla kogo zrobiliscie tego serva skoro odrzucacie prosby graczy o odbugowanie wynikajace z waszej nie madrosci? bo nie mam jasnosci...

Opublikowano

Oczywiście serwer off tak samo jak wczoraj. Miałem zrobić gameplaya z tego serwera ale widzę ze szkoda zachodu.

Nie będę polecać widzom takiego serwera.

HBV27j.png

Opublikowano

Panowie i Panie. Nie ma sensu tracić tutaj czasu. Szukajmy innych, nowych, stwórzmy własny Team. Mogę oczywiście pomóc w grafice. Jeżeli ktoś chętny Priv.

Opublikowano

Nie podoba się ? Wypierdalaj ! Nikt Ciebie tu nie będzie trzymał, masz dużo lepszych serwerów. Młody musiał wyjechać bo ma ważne sprawy do załatwienia a Rodimopa jeszcze dziś nie było. To nie ich wina kurwa wrócą to naprawią. Co za kurwa gimby ja pierdole.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...