Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec wakacji prawie :)

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bym mogł chodzic do szkoły gdyby byly lepsze kible, a nie malutkie i obsrane xD

Wiem coś o tym >_> :wacko:

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od 16 roku życia (w anglii) mozesz skonczyc edukacje i isc do roboty za jakies 75% stawki. Jeszcze jak narobisz sobie dzieciaków dostajesz dofinansowanie, polecam fajna przyszłość.

Nieźle macie, stęskniliście się za kolegami i to ma być powód chęci powrotu?

Z kolegami nie można spotykać się w wakacje?

Nigdy nie zrozumiem niektórych rzeczy i kobiet :<.

@top.

Mnie to rybka, tyle, że wcześniej się będę kład spać i wcześniej wstawał. JOŁ

A co jeśli koledzy mieszkają 20km od ciebie? :c Ja tak mam i się tak za nimi stęskniłem :c Poza tym nowa szkoła więc nowe znajomości <3

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Ja się zawsze na początku cieszę , potem mi się już nie chce. Ale po szkole takie fajne uczucie jak się wreszcie po 8h uczenia na kompa wbije :D

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Opublikowano

Żeby było 6mc wakacji i szkoły :P

Ja się zawsze na początku cieszę , potem mi się już nie chce. Ale po szkole takie fajne uczucie jak się wreszcie po 8h uczenia na kompa wbije :D

To prawda :) (taka ulga)

Mnie jak dużo piszemy na polaku to mnie ręka nie boli bo jest przyzwyczajona od pykania pare H dziennie.

Opublikowano

Zależy z jakiej strony się patrzy.

Jak byłem w gim to chujowo było jak się wakacje kończyły.

Teraz ide do 2 liceum i w sumie mam wyjebane na to, bo i tak czy siak wcześniej czy później do niej pójde a i tak można sobie robić co jakiś czas wolne na 2/3 dni :>

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja się z pewnością ciesze z powodu szkoły ale jak zawsze na początku jest fajnie gdy lekcje lecą bardzo szybko a później tylko siedzisz w klasie i myślisz "ile jeszcze?" ;x

Gość kamil40013
Opublikowano

Ja się i cieszę i nie. Z jednej strony dobrze będzie znów zobaczyć się z kolegami i z koleżankami. Ale z drugiej strony nie będzie znów można poświęcać tyle czasu na komputer. Praktycznie większość wakacji spędziłem przed kompem od 8 rano do 20 wieczorem :D. Dodam też , że jest to bardzo mile spędzony czas z MPCforum (;

Ciekawe czy na poprzednie zakończenie wakacji też powstawały takie tematy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...