Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec wakacji prawie :)

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przykro mi muj drogi kolego a jezeli niechcesz wspolczucia napisz :P

a nie bylo opcji ze pisales w domu sam lub pod opieka rodzicow albo nauczycielki ??

Nie ^^ Tutaj zeby pisac poprawke ma cie nie byc 6 miechow w szkole i masz miec zwolnienie lekarskie :P Na dodatek od 1 gim. masz co 3 miech egzaminy z glownych przedmiotow ;)

61093c6efb.png

Opublikowano

Na plecach się nie opieraj bo pójdziesz dalej i Ci najebią wszyscy bo brat Cię nie obroni ;P

Ja też miałem plecy w podstawóce, nikt nie podskoczył. Przyszedłem do nowej szkoły, pierwsze 3 fighty dostałem takie baty że szok. Potem Kick Boxing i cały Scorpion (mój klub) jest za mną. To są plecy ;p A nie jeden brat czy cus ;D

skpUo.png

Opublikowano

Nie mam brata, a chyba siostra mnie nie broni. :) Zreszta, nie potrzebuje kogos do obrony, sam sie bronie. Zreszta i tak nikt do mnie nie skacze...

Plecy w podst? heheheheh

Opublikowano

no ta, ale czy macie takich kolegów, że na 100% na imprezach staną za Wami? Czy zobaczą, że koles byk i spierdolą ?

skpUo.png

Opublikowano

Tak mam takich kolegów, mieszkają koło mnie, znamy się prawie całe życie, u mnie na osiedlu każdy się zna, mnie wszyscy znają bo mój wujek jest jaki jest i robi co robi. (Nie wypada tutaj pisać bo może się zdarzyć jakiś konfident)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

no to jeżeli wiesz, że masz ziomków którzy Cię lubią, pójdą z Tobą wszędzie to dobrze. Rzadko kiedy trafia się na takich .

skpUo.png

Opublikowano

Jestę exgimbusę ;_;

Teraz do technikum, ogarnijcie 34 osoby w klasie w tym 6 chłopaków :D

Bitch please, 32 osoby, 32 chłopaków technikum. w ogóle czytam wasze posty czy wy kurwa całe wakacje siedzieliście w domu? "nie ma to jak 8h siedzieć przy kompie" LOL

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Jestę exgimbusę ;_;

Teraz do technikum, ogarnijcie 34 osoby w klasie w tym 6 chłopaków :D

O

em

dżi

Przecież i tak jesteś homo ^^...

Chyba ze sama pasztetowa, a taką tylko do lodówki. Do autora - cieszy się że wraca do szkoly a dopiero co pisal ze mu wali z japy?!

Bo miałem ekstrakcje zepsutego zęba, deklu ^^ . A co to ma do szkoły?

Opublikowano

Ja tam się cieszę, z powodu nowej szkoły i nowych znajomych.

Tylko wkurzyło mnie to, że mam w klasie 37 chłopaków(na 37 osób ;/), ale pocieszający jest fakt uczęszczania do najlepszego technikum w Polsce(ranking 2011)

Opublikowano

Super, znowu będę musiał wstawać o 6 rano i siedzieć w budzie do 15 -_-

Po powrocie prawie zero czasu dla siebie ...

Wracasz, jesz, uczysz się i idziesz spać. Kocham taki styl życia

9368_gold.png

Opublikowano

Tragedia nowa szkoła, nowi ludzie, nowi nauczyciele. Nie będzie już tak łatwo coś zerżnąć :D

Zresztą specjalnie nie lubię zmian z czego do nowych ludzi ciężko będzie mi się przekonać.

Jak dla mnie wakacje powinny być do stycznia i tylko pół roku szkoły od stycznia do lipca.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

ExGimbus melduje się , fajnie idę do LO , nowi ludzie , nowi nauczyciele , jak zawsze przez 1 miech fajnie potem padaka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...