Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec wakacji prawie :)

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieszycie sie,ze idziemy do szkoly? Ja sie ciesze, nic nie robienie tez sie nudzi a zajebiste uczucie jest jak po 8h siadam na kompa... mmm :P I sie stesknilem za swoja klasa, tak w ogole :)

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam mieszane odczucia, chce iść do szkoły po spotykać się z przyjaciółmi itd ale nie chce znów siedzieć w tej głupiej szkole. No ale trzeba się uczyć bo nie będzie pracy w przyszłości, trzeba mieć dobre wykształcenie. Bez pracy nie ma kołaczy ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Z jednej strony:

-Fajnie, bo nie znam nikogo z mojej klasy, bo są z Bemowa, a ja Ursus..., nowi ludzie, nowe perspektywy

-Nowe środowisko, nauczyciele itd.

-Oderwę się od mojej dzielnicy wreszcie

Z drugiej strony:

-Więcej nauki, bo to LO

-Perspektywa przystąpienia do matury

Siedzenie i nic nie robienie przez 2 miechy to jednak nużące, aż chce się w końcu coś zrobić.

Nic nie trwa wiecznie, ale spokojnie jeszcze nie jedne wakacje przed nami

Opublikowano

Hmm czy ja wiem czy tak fajnie, może i by było fajnie gdyby to nie egzamin gimnazjalny i bierzmowanie w tym roku :P

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mi to obojętne. Pójdę, trochę się pouczę i znów wakacje. Czas leci bardzo szybko, nie obejrzę się a już gimbaza się skończy i trzeba będzie wybrać szkołę ponadgimnazjalną. Jakoś tak mi się smutno zrobiło :/

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Nowa szkoła, więc nie szkoda mi wakacji tak jak to było np rok temu, te spędziłem aktywnie i w wielu miejscach, więc uważam, że nie zmarnowałem tych 2 msc.

Opublikowano

Mi tez sie smuto robi jak mam isc do innej szkoly, ponadgimnazjalnej.. Ja spedzilem nudnie, duzo stresu, nerwow. Ale sie z rodzinnych spraw nie tutaj zalic.. :)

Weteran
Opublikowano

Koniec końcem, ale mpc się nie nudzi, ja się chce na tej stronie zestarzeć i być zalogowanym do końca swoich dni :D

Nauka, nauka, nauka i jeszcze raz nauka teraz będzie, 3 gim, trzeba się dostać do jakiegoś technikum :P

1329036830-U154499.png
Opublikowano

2 miesiące na kompie

<3. A później znowu 10 miesięcy na kompie po szkole :D

Oh god, więc jednak nie jestem totalnym no-lifem, dzięki, ze mogłem sobie ego podwyższyć ;)

Opublikowano

Oh god, więc jednak nie jestem totalnym no-lifem, dzięki, ze mogłem sobie ego podwyższyć ;)

Spoko. Co do ludzików z 3gim. Ja się nie uczyłem, jechałem na trójach, a do technikum informatycznego dostałem się z 105 punktami. ;x Jedynie będzie mi brakować teraz paru kumpli, bo na większość dziewczyn miałem wyjebane przez 3 lata. Jedynie czego się obawiam, to że znowu jakąś zjeb. klasę ;f

he?

Opublikowano

A ja stracilem cale wakacje nigdzie nawet nie wyjechałem ale cóż... Co do szkoły to technikum elektroniczne sie zaczyna.Czego sie obawiam? Że bede mial zjebaną/dresiarską klase (sami chłopcy) Nie chciałem tam iść ale jak sie nie uczyłem to tak jest, do żadnego liceum mnie nie przyjeli choć test mi poszedł bardzo dobrze (85+% z polaka i tak dalej)

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Ja swoje wakacje spędziłem aktywnie i są to jedne z moich najlepszych wakacji, chcę poznać nowych ludzi z nowej szkoły, lecz na tym moja ciekawość się kończy.

Kocham wakacje i to że się zawsze mogę w nie wyspać. Cieszę się że wreszcie wychodzę z gimbazjum gdyż tylu konfidentów nikt jeszcze w swojej klasie nie miał co ja.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

ja mam tak jak zawsze...

Teraz z chęcią bym poszedł do szkoły, pochodzę tydzień i już kurwa marzę o następnych wakacjach :P

Chcę isc do szkoły bo:

-przychodzą 2 nowe klasy (pewnie jak fajne dupy itp.)

-kocenie, od dwóch lat mogę kocić, 3 lata temu sam byłem ;P

-Spotkanie z przyjaciółkami, kolegami (nie mam "przyjaciół" chłopaków:P)

- To uczucie, ostatni rok w gimbazie

Nie chcę isc bo:

-3 klasa, trzeba się uczyć na testy.

-Chore nauczycielki

-Rano wstawać

-Robić zadania domowe

skpUo.png

Opublikowano

ja mam tak jak zawsze...

Teraz z chęcią bym poszedł do szkoły, pochodzę tydzień i już kurwa marzę o następnych wakacjach :P

Chcę isc do szkoły bo:

-przychodzą 2 nowe klasy (pewnie jak fajne dupy itp.)

-kocenie, od dwóch lat mogę kocić, 3 lata temu sam byłem ;P

-Spotkanie z przyjaciółkami, kolegami (nie mam "przyjaciół" chłopaków:P)

- To uczucie, ostatni rok w gimbazie

Nie chcę isc bo:

-3 klasa, trzeba się uczyć na testy.

-Chore nauczycielki

-Rano wstawać

-Robić zadania domowe

Hmm dziwne ^^ Jak pamiętam mi w 6klasie [podstawówki mówili że szkoła to nasz drugi dom A zadania Są "Domowe" Więc można je robić w szkole przed lekcjami ;).

767b26711491d.png

Opublikowano

U mnie zadnych nowych dup nie będzie.Dzieci 150, brzydkie i twarze jak z 4kl podst...

Jak byś chodził do mojej szkoły ehehe

Opublikowano

Jakbyś kolego, jakbyś. :)

No faktycznie, nie zobaczyłem mego błędu :P Czy mi wybaczysz?:D

Opublikowano

Nooooooo. Wakacje szybko zleciały.Ja ciągle się zastanawiam czy dobrze wybrałęm idąc do Lo a nie do tech.elektronicznego no ale cóż czas pokaże.

Opublikowano

Ehh, ja nie mialem tyle szczescia. Jestem za granica, niby lepsze perspektywy a tak naprawde gowno prawda. Zajebalem 1 rok ... wlasnie ten. Dlaczego? Bo zachorowalem akurat przed egzaminami i nie moglem sie przygotowac dokladnie. Doslownie nie moglem wstac a jak wstawac to tylko do kibla pawia puscic ;) Niestety u mnie nie da rady poprawek pisac, do dupy jest poprostu. Troche sie smuce na koniec wakacij bo szkoda mi tego roku ... naprawde. Z drugiej strony zobacze starych jak i nowych ludzi. Ten rok okazal sie ch*jowy. Na 9 w klasie nnie zdalo 5 ^^ I nie tylko w mojej klasie i szke tak bylo. Wakacje spedzilem milo. 2tyg. w Polsce ;3 Zwiedzilem Krakow a pozniej pojechalem do Lublina, do siebie. Gdy wrocilem bylem nad jeziorem, w roznych parkach ze zznajomymi itd. Poznalem tez sporo ciekawych osob :)

Pozdrawiam :P

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...