Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|Dedyk| Future Lands |Surv+Frakcje| |40 slotów!| |Mody| |Własny Launcher| |1.2.5| |Serwerownia MyneCraft|

Invicter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reklama zachęciła mnie do wejscia na serwer lecz quantum set za 4 zl to przesada ...

Według mnie powinniscie zablokowac quantum z tego że ona jest niezniszczalna i poprostu jak ktos ma quantum to juz jest królem na serwie ...

Takie jest moje zdanie lecz wejde na serwa, dam edit i powiem cy podoba mi się serwer :P

Opublikowano

Już załatwiamy - set Quantum ma kosztować minimum 8 zł.

Jeśli Launcher Wam nie działa - zainstalujcie nową wersję .NET Framework (minimum 4.0). To pomaga w 99% przypadków.

Zapraszam!

:)

Opublikowano

Może to będzie troche głupie, bo i tak dostane bana ale zagram:)

Przy okazji potestuje sobie kopiowanie/oszukiwanie tak jak na waszym S.P duel i oczywiście dam listę renderowi.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Słuchajcie launcher mi sie pobiera.

I was serdecznie zapraszam na ten serwer, tak zapraszam jako gracz nie jako członek zespołu zeby zespamic ludzi i zeby wchodzili itp.

zauważcie co pisze w modach 2 najlepsze piszą, na dole

Zeppelin Mod - który doddaje ze mozna plywac platforma na wodzie (lodka np) mozna latac w powietrzu , zrobic sobie winde, a nawet taka platforme co sie na boki obraca co by na niej postawic armate i obracac i szczelac tnt !.

Hot Air Ballons - Mod dodający nam balon i dużo frajdy ! To dozo w powietrzu !

PYTANIE DO ADMINISTRACJI SERWERA - Ile ten serwer posiada ramu i jaka prędkość maszyny internetowej jest ? 100mb/s np. czy jaki?

Autor - Lex :DDDDDDDD

eJzzSS1KDVTQVfDNr0pVyFTILk9MKUosyS9P1VFIzElVKE_OTEzPS83J5_ItSE7LLyrN1SvIASoPT81KObpLR6GkVCErtbhEITw4KjI4xNtfQZHLB2Qil29mXmpyUWJaCVdwaV5RZnEql5GpKRwbAgCTiCae.png

Mam internet 30kb/s i płace 35zł/miech. , znajdziesz gorszy i droższy?

Opublikowano

OMG Wlanczam luncher i mysle sobie ze bd jak zwykle przerobiny minecraft z napisem zamiast mojang futurelands a widze ze luncher zupelnie inny wszystko przejrzyste poprostu luncher jest kazacki!!:)

xxx

Opublikowano

Pytanie dla administracji serwera dlaczego jak chce wejść na serwer to pisze mi ze nie mam 2 modów , proszę o pomoc

Opublikowano

Ladny spawn:)

Byl wlam na serwer? :)

@EDIT

Zostalo ukryte ponad 100 skrzynek z hv solarami oraz blokami diaxowymi:)

Milego szukania:)

@EDIT

Zamiast naprawiac spawn wezcie sie za latanie dziur w plikach:)

Bo sa one OGROMNE

Zapewniam iz takie rzeczy sie powtorza -.-

Robienie takich serwerow jest trudniejsze niz Wam sie zdaje wiec radze troche popracowac -.-

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ladny spawn:)

Byl wlam na serwer? :)

@EDIT

Zostalo ukryte ponad 100 skrzynek z hv solarami oraz blokami diaxowymi:)

Milego szukania:)

@EDIT

Zamiast naprawiac spawn wezcie sie za latanie dziur w plikach:)

Bo sa one OGROMNE

Zapewniam iz takie rzeczy sie powtorza -.-

Robienie takich serwerow jest trudniejsze niz Wam sie zdaje wiec radze troche popracowac -.-

1. Post został zgłoszony do teamu MPCForum za groźbę, która jest karalna... Z tym to można na Policję iść, nie wiem czy wiesz ;)

Namierzyć też Cię byłoby łatwo, więc takich rzeczy nie radzę wypisywać.

2. Zapewniamy, iż logi zostały przetrząśnięte od góry do dołu i nie ma skrzynek z tak cennymi przedmiotami.

Zapraszam!

Opublikowano

Jak bierze sie itemki z gm mode to nie ma wpisow w logach:)

Wiec pozdro:)

1. Post został zgłoszony do teamu MPCForum za groźbę, która jest karalna... Z tym to można na Policję iść, nie wiem czy wiesz ;)

Namierzyć też Cię byłoby łatwo, więc takich rzeczy nie radzę wypisywać.

2. Zapewniamy, iż logi zostały przetrząśnięte od góry do dołu i nie ma skrzynek z tak cennymi przedmiotami.

Zapraszam!

Grozba?:)

Chlopaczku naucz sie czytac ze zrozumieniem -.-

Grozilem Wam? Nie;)

"Zapewniam iz takie rzeczy sie powtorza"

Myslisz, ze to jest grozba? -.-

Mozesz sobie zglaszac na policje prosze Cie bardzo -.-

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up - WSZYSTKO jest w logach. Każdy Twój pakiet przesłany do serwera jest w logach MASZYNY, ISP Twojego, oraz ISP maszyny.

I z tych logów przy odrobinie pracy można wyciągnąć satysfakcjonujące nas fakty.

Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Jest to wyciąg z Kodeksu Karnego. Nie chcę tu wywoływać flame waru, ale włamałeś się na serwer. Poza tym obiecujesz kolejne włamania na serwer ;)

To chyba nie jest zgodne z prawem? Dalsze dyskusje na temat włamania proszę kierować na PW do mnie.

Zapraszam!

Opublikowano

pan 2up ma racje :D

widać że dziecko nie umie czytać i zaraz bd na policje sprawe zgłaszał za która bd SAM PŁACIĆ Z WŁASNEJ KIESZENI

JUŻ WIDZĘ JAK LUDZIE NA KOMENDZIE BY SIĘ Z NIEGO ŚMIALI

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Drogie dzieci , jak wam się nudzi to idźcie sobie do parku , na plac zabaw czy gdzie wam się podoba i bawcie się w spokoju a nie próbujecie podbijać wasze marne ego i udawać wielki PRO-MEGA H4XoRóW którymi nie jesteście. Jeżeli twoim zdaniem "Ogromne" dziury w plikach = 1 - słownie jeden nie zabezpieczony nick to chłopcze nie wiem na jakim poziomie stoi twoja inteligencja.

Nudziło wam się , chcieliście się zabawić OK. Ale teraz skończcie i idźcie robić coś pożytecznego ze swoim życiem , bo zabawa w trolla nic wam nie da.

Ps.1 Wydaje mi się że Invicter jest w tym samym wieku co wy a może nawet starszy więc wyzywanie go od dzieci dowodzi tylko waszego zdziecinnienia.

Ps.2 Jak dalej was rozpiera energia i chcecie kogoś wyzywać , grozić itd. to zapraszam na moje PW , mam pustą skrzynkę , chętnie poczytam coś kreatywnego o mojej rodzinie pochodzeniu i zawodzie jaki wykonuje :)

Opublikowano

WSZSCY CHETNI DO HAKOWANIA NASZEGO SERWERA ZAPRASZAM PONOWNIE

PRÓBUJCIE DALEJ !!!!!!!!

to nie mi sprawicie przykrość ale graczom którzy u nas grają i im sie to podoba. Wszyscy jesteśmy podobni, mówię o serwerowniach skupiających sie na tworzeniu ciekawych map i sytuacji w których gracze czuja sie dobrze i tak samo świetnie sie bawią.

Niektórzy mają 120 graczy inni 200 a jeszcze inni 40 czy 16 ale wszyscy robimy to za darmo nie zmuszamy do kupowania kont VIP czy do dotacji, i podobają nam sie nasze twory.

Cześć serwerowni uznaje zasadę reklamy na cudzych serwerach w celu przejęcia graczy, a inni po prostu bez przyczyny niszczą cudzą pracę, i czuja się przez to lepsi. Ale czy naprawdę tak jest ???? Wszyscy działamy w myśl jednej prostej zasady OD FANÓW DLA FANÓW, nie wszyscy to czują ale zaprawdę powiadam wam tak jest, zastanówcie się dlaczego tworzycie serwery, poświęcacie swój wolny czas, i nabyte wspaniałe zdolności ( nie mówię tu akurat o sobie, tylko o was wszyscy, każdy jest w czymś wspaniały ), nie rozumiem czasami was wszystkich my sie staramy dla was a jeżeli sie to wam nie podoba, to dlaczego to niszczycie po co ???? , dla zabawy ???? , jak mi sie nudzi to idę spotkać się ze znajomymi, pogadać, posłuchać co mają ciekawego do powiedzenia a nie niszczyć, niszczyć

i jeszcze raz niszczyć, w ten sposób zniszczycie samych siebie.

To jest mój świat i sposób myślenia nie podoba się ???? to nie wchodź mi w drogę ale nie ignoruj mnie i moich dokonań, może nie potrafimy robić zajebistych serwerów ale sie staramy i nam to wystarczy, nie atakujemy nikogo jeśli on pierwszy nam czegoś nie zrobi żyjemy w spokoju, i tego oczekujemy od was, nigdy więcej nie chce rozwlekać tego tematu...

PS. SERWER BEDZIE NADAL DZIAŁAŁ I JAK WSZESNIEJ ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHETNYCH PRZEKONAC SIE JAK SIE U NAS GRA, I NA NA NASZEGO TS-a .

ZA WSZYSTKIE BŁĘDY SZCZEŻE PRZEPRASZAM ( PISANE NA SZYBKO )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...