Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WAŻNE] Co dokupić/wymienić pod BF3?

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są podłączone czymś takim ^^, ale nie wiem jaki model. Po prostu daj cos pod BF3 bo może całkiem nowy komp kupie. Cały - tylko 4 ram zostawie (doloze do 12). Maxymalny budźet 2500 PLN

Opublikowano

up. do gier nie potrzeba więcej niż 4gb dobrego ramu a nowoczesne płyty mają 2-4 wejścia na ram więc dołożyć drugie 4 gb to nie będzie problem a na najbliższe lata 4gb wystarczą, jak ram ddr1lub 2 to niestety do kosza bo jest dość słaby

Opublikowano

Zasilacz 200V? Po 1 chyba W (wat nie volt) a po 2 to ten zasilacz nie utrzyma Ci tego sprzętu. Minimum ale to minimum 500W, np. OCZ 500W stealthxstream2 (ja go posiadam i polecam!).

Tylko nie zapomnij o tej obudowie, bo tani Aerocool to słaby Aerocool. Może i zachęca wyglądem, ale praktycznie zero przeciwkurzy i cienka blacha !

Napisałem do morele prośbę o zmianę obudowy :D, bo telefonicznie można tylko od pon. do pt. Chyba zmienią, bo planowana przesyłka ma dotrzeć do mnie w czwartek/piątek

Zakus :)

Opublikowano

już mu utrzymuje a pozatym on kupuje nowego kompa tylko podał starego żeby się spytać co zostawić

Opublikowano

już mu utrzymuje a pozatym on kupuje nowego kompa tylko podał starego żeby się spytać co zostawić

Ale w sprzęcie który kupuje nie widzę zasilacza :)

Zakus :)

Opublikowano

Ja mam 4 Gb RAM DDR2 i dołoże 4 Gb RAM DDR3. Po co ma się zmarnować to 4 Gb, a lepszy komp będzie.

Opublikowano

Ja mam 4 Gb RAM DDR2 i dołoże 4 Gb RAM DDR3. Po co ma się zmarnować to 4 Gb, a lepszy komp będzie.

Nie włożysz razem DDR3 i DDR2, bo pod 1155 nawet nie ma kontrolera tej pamięci.

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=73501&s=72175&s=77392&s=78021&s=63363&s=50391&s=73693

Do tego dokładasz swój napęd optyczny i już ;). Chyba, że dysk również chcesz zachować i obudowę, jeśli jest porządna.

Opublikowano

• Procesor : Phenom II 965 BE (black edition - odblokowany mnożnik) 4x3,4ghz <po oc do 4ghz>
  • Karta graficzna Radek HD 5670 GDDR5, 128bit
  • System operacyjny Win 7 Professional
  • Ilość ram 4gb DDR3, 1333mhz, na dniach 8gb.
  • Zasilacz Corsair VS 450w ATX

GFX na wymiane :)

Do 250zł

Zamierzam pograć w miarę płynnie na miedium ew. high, obecnie z tą kartą.. Hmm.. Niby jest medium, lecz po 20-30fps'ów. Szukam jakiegoś zamiennika w podobnej półce cenowej, wydajniejszego niż ten radek.

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Procesor: Intel Pentium Dual Core G2020 LGA1155 BOX

Karta Graficzna:

Club3D ATI Radeon HD7770 GHz Edition 1GB DDR5/128bit DVI/HDMI/DP PCI-Express
System Windows 7 ultimate
Ram: 4GB
2.Nie wiem.. chyba najlepiej procka
Budżet: nieokreślony ale nie więcej niż 200 zł D:
Jak masz jakiegoś lepszego to napisz :D

Co tutaj za 200zł chcesz zrobić ? W grę wchodzi jedynie sprzedaż procesora za ~170zł i dozbieranie do używanego i5 (koszt to ~450-500zł).

Opublikowano

• Procesor G630 2x2,7ghz

Karta graficzna eah5450 silent

System operacyjny windows 8

Ilość ram 4gb ddr3 1333mhz

Zasilacz corsair vs 550

grafika

280zł

Chętnie kupię radeon 4850.

Grafika musi być NOWA !

HELP

Do wyboru z tego co widze to mam:

6670

7730

Opublikowano

Nie kupisz nowego Radeona 4850, chyba że jakieś badziewie od Vertexa, a jeśli nawet to od pół roku nie widziałem na allegro/w sklepach.

Zamniej niż 280zł masz całkiem fajne :

http://allegro.pl/sapphire-ati-radeon-hd-4870-artic-cooling-i3456911972.html

Samo accelero jest dużo warte, jak były tego typu okazje to się kupowało i chłodzenie od razu na aukcję xD

Opublikowano

Jezu nie pomogłeś mi tym... Pisze jeszcze raz dużymi literkami karta musi być NOWA. Polecisz coś do 280zł NOWE ? Ludzie polecają 6670 radki, znalazłem jeszcze 7730 nada to się do gier ? Ew coś z geforców podobnego wydajnościowo do 9800gtx albo hd4850/70. Pomożecie ?

Opublikowano

Radzę się wstrzymać z zakupem na tydzień bo hd 7730 wyszła niedawno i ma mało testów, a jest szansa że jest dość dobra i tania, hd 6670 jest gorszy od hd 4850 więc go na razie nie bierz. (chodzi mi o to żeby poczekać na zaawansowane testy tej hd 7730 w grach)

Opublikowano

Co Ty masz z NOWĄ kartą ? Bo taki kaprys ?

Ludzie polecają, a nie biorą pod uwagę, że ta karta jest słaba i nieopłcalna. Dużymi literami : NIEOPŁACALNA

Sensowne nowe karty zaczynają się od 7770 za ~370zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...