Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupiłbyś takiego bota?

Gość Pan Szymek

Bot  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupi?by? poni?szego bota?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam dalej słuchać gościa, który używa hasła inep33rer :)

publikujesz to bo myslisz, że nadal mam to hasło z kbotcc? gratulacje :|

Dziękujemy za ułatwienie sprawy. Teraz jeśli ktokolwiek zddosuje nas pierwsze co zrobimy to podamy Ciebie na policji, mpc na pewno władzom udostępni ip.

"Zapamiętaj sobie - tam gdzie ty się znajdziesz to ja też się pojawię. Już ja doplinuję, żeby ci się nie powodziło (może w małym stopniu ale jednak)"

kamieniarz uważałbym z obietnicami bo i ja wam coś obiecam.

Co do bota to napisze do osób które go testowały aby napisały opinię. Możliwe że będziecie mogli przetestować program.

"który wykradał licki do kbota i wołałeś o kase żeby ktoś mógł odzyskać licki." - nie kłam nikt nie żądał kasy za te licki.

"Powiem tyle - widać, że masz jakieś umiejętności ale jesteś zwykłym gównem bo jedynie żerujesz na ludzkiej naiwności, wciskając im coś co albo nie istnieje albo ich z czegoś okradnie (przykłąd - DO Shop)." - po co okradać ludzi jak dostaje się za prace pieniądze?

Czasami aż by się chciało zrobić ddosa z własnego IP żebyście podali na policję. Wtedy nareszcie świat by się dowiedział kim Mistrzu jest i wszyscy by mu załatwili miłe 'wakacje' za wyłudzanie i oszustwa :)

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Czasami aż by się chciało zrobić ddosa z własnego IP żebyście podali na policję. Wtedy nareszcie świat by się dowiedział kim Mistrzu jest i wszyscy by mu załatwili miłe 'wakacje' za wyłudzanie i oszustwa" nie wiem co tu ma do tego Miszczu ...

@UP

My jeszcze nie sprzedajemy to po pierwsze a po drugie martwić o nas się nie trzeba.

@HF

Może ty jesteś taki "mądry" ale twoi znajomi może już nie a na 100% nie zabezpieczyliście się przy rejestracji hostingu czy domeny...

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Ja się tak tylko zastanawiam.

Wszyscy coś sprzedajecie, ciekawe ilu z Was ma działalność gospodarczą? ;)

Pozdrawiam, Katarzyna

to juz chyba sprawa sprzedawcow :) ja jedynie wiem, ze nie wszyscty sprzedawcy kbota maja dzialalnosc

Opublikowano

to juz chyba sprawa sprzedawcow :) ja jedynie wiem, ze nie wszyscty sprzedawcy kbota maja dzialalnosc

Nazywasz Miszcza "złodziejem" a ty co sprzedajesz kbota no GG za 60 zł i też ludzi obierasz na 35 zł bo przecież można kupić kbota na kbtoik.com

A dlaczego masz dostęp do UG innojezyczneg forum bo sprzedajesz boty Hua Hua Hua!

A dlaczego razem z panem jintosoft oszukaliście ludzi na licki na antistealtha a później napisaliście że BP maczało w tym swoje ręce/....

Albo kiedyś mówiłeś że masz 18 a dopiero skończyłeś 17 ok tygodnia temu

Także odpierdol sie od miszcza

Opublikowano

Nazywasz Miszcza "złodziejem" a ty co sprzedajesz kbota no GG za 60 zł i też ludzi obierasz na 35 zł bo przecież można kupić kbota na kbtoik.com

A dlaczego masz dostęp do UG innojezyczneg forum bo sprzedajesz boty Hua Hua Hua!

A dlaczego razem z panem jintosoft oszukaliście ludzi na licki na antistealtha a później napisaliście że BP maczało w tym swoje ręce/....

Dobra daj już spokój chce to niech sobie pisze. Tyle że możemy dać bota za darmo a w takim wypadku nikt nie skorzysta.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Dobra daj już spokój chce to niech sobie pisze. Tyle że możemy dać bota za darmo a w takim wypadku nikt nie skorzysta.

Jak wiemy niektórzy już mają dostęp do tego cracka... I jest on darmowy :D

Opublikowano

Uwielbiam odpowiadać na takie posty bo aż mnie korci żeby ci pokazać jakiego debila właśnie z siebie zrobiłaś (płeć wnioskuję po nicku)

1. Jako reseller mogę narzucić własny cennik, a w dodatku jest o tym informacja na kbotik.com. Jesli nadal ci coś nie pasuje to informuję, że do końca miesiąca ceny będą niższe :)

2. Dostęp do UG miałem zanim zacząłem sprzedawać kbota, a wszedłem dając im buga (i to nie jednego) :)

3. Tą informację o BP otrzymałem od Jintosoft. No i ciekawe, że ten 'przekręt' skończył się na zwracaniu pieniędzy klientom, którzy nie użyli zakupionej licencji (przynajmniej moi klienci otrzymali zwrot [a raczej otrzymają bo w ciągu kilku dni skontaktuję się z imi na podstawie tego posta: KILK], ponieważ wszyscy z ekipy Jintosoft się zmyli, a ja szczęśliwie nie dałem im całej kasy za wszystko, co sprzedałem :)

4. Skończyłem 18 dokładnie 6 dni temu, więc raczej czegoś takiego mi nie wmówisz, dziecko :)

A teraz czekam na kolejne absurdalne wiadomości na mój temat. Chętnie dowiem się czegoś nowego o sobie

Opublikowano

Uwielbiam odpowiadać na takie posty bo aż mnie korci żeby ci pokazać jakiego debila właśnie z siebie zrobiłaś (płeć wnioskuję po nicku)

1. Jako reseller mogę narzucić własny cennik, a w dodatku jest o tym informacja na kbotik.com. Jesli nadal ci coś nie pasuje to informuję, że do końca miesiąca ceny będą niższe :)

2. Dostęp do UG miałem zanim zacząłem sprzedawać kbota, a wszedłem dając im buga (i to nie jednego) :)

3. Tą informację o BP otrzymałem od Jintosoft. No i ciekawe, że ten 'przekręt' skończył się na zwracaniu pieniędzy klientom, którzy nie użyli zakupionej licencji (przynajmniej moi klienci otrzymali zwrot [a raczej otrzymają bo w ciągu kilku dni skontaktuję się z imi na podstawie tego posta: KILK], ponieważ wszyscy z ekipy Jintosoft się zmyli, a ja szczęśliwie nie dałem im całej kasy za wszystko, co sprzedałem :)

4. Skończyłem 18 dokładnie 6 dni temu, więc raczej czegoś takiego mi nie wmówisz, dziecko :)

A teraz czekam na kolejne absurdalne wiadomości na mój temat. Chętnie dowiem się czegoś nowego o sobie

Ale nie zmienia to faktu że ceny są u ciebie 2,5 x wyższe i co nikt u cb nie kupuje i musisz zmniejszać ceny no patrz co za peszek

Tak dawałeś im buga nie jednego jesteś zabawny

a po 3 dostaną częsciowy czyli nie oddasz im wszystkich pieniędzy ....

Opublikowano

Wolny rynek jest chory, to prawda - ale zarzucanie komuś, że ma takie a nie inne ceny jest moim zdaniem śmieszne ;)

Skoro istnieją tańsze alternatywy, jegomość Kamieniarz (ps. masz DG?) nie jest monopolistą, to w czym problem?

Ja chyba wiem :)....

Skoro każdy może kupić licencję taniej, bez pośrednika, to dlaczego widzicie problem?

Pozdrawiam, Katarzyna

Opublikowano

Kamieniarz, wiesz, że nie możesz mi nic zrobić.

Może w Polsce parę osób uważa Cię za rzetelne źródło informacji, jednak inaczej ma się to na obcojęzycznym forum, gdzie tępi Cię old_friend.

Co do hasła, to 4 razy miałeś to samo :<

btw.

Małe umiejętności? Ja wydawałem cracka KBota, gdy o Tobie nikt nie słyszał.

Opublikowano

Ale nie zmienia to faktu że ceny są u ciebie 2,5 x wyższe i co nikt u cb nie kupuje i musisz zmniejszać ceny no patrz co za peszek

Tak dawałeś im buga nie jednego jesteś zabawny

a po 3 dostaną częsciowy czyli nie oddasz im wszystkich pieniędzy ....

A byś się zdziwił bo kupują nawet, gdy kbot nie działa :) Chociażby wczoraj i dzisiaj. I nie są to tylko pojedyncze osoby.

To jak niby dostałem się do UG nie dając im bugów i będąc tam zanim zacząłem sprzedaż? Zazdrościsz?

Dostaną częściowy, ponieważ wylatali już jakiś czas :) Pełny dostaną tylko 2 osoby, które nic nie polatały

Wolny rynek jest chory, to prawda - ale zarzucanie komuś, że ma takie a nie inne ceny jest moim zdaniem śmieszne ;)

Skoro istnieją tańsze alternatywy, jegomość Kamieniarz (ps. masz DG?) nie jest monopolistą, to w czym problem?

Ja chyba wiem :)....

Skoro każdy może kupić licencję taniej, bez pośrednika, to dlaczego widzicie problem?

Pozdrawiam, Katarzyna

No dokładnie.

Czy jak kupisz coś w sklepie, a potem kupisz to taniej w hurtowni to masz prawo zarzucić coś właścicielom sklepu? Nie!

Kamieniarz, wiesz, że nie możesz mi nic zrobić.

Może w Polsce parę osób uważa Cię za rzetelne źródło informacji, jednak inaczej ma się to na obcojęzycznym forum, gdzie tępi Cię old_friend.

Co do hasła, to 4 razy miałeś to samo :<

btw.

Małe umiejętności? Ja wydawałem cracka KBota, gdy o Tobie nikt nie słyszał.

old_friend? Na epvp jest podział, między tymi, co są za mną, tymi, co są za nim i tymi, co są neutralni. Więc bez przesady. Problem polega po prostu na tym, że jest on najbardziej znanym sprzedawcą i puszy się bardziej niż ja :D

Fakt to samo hasło bo nie znałem powodu nie działania poprzedniego :P

Opublikowano

Co za przyjebany czlowiek, piszesz "dziecko" a sam masz 17 lat -,-. Kamieniarz dlaczego zaczales sie wypowiadac w tym temacie? boisz sie konkurencji?

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Co za przyjebany czlowiek, piszesz "dziecko" a sam masz 17 lat -,-. Kamieniarz dlaczego zaczales sie wypowiadac w tym temacie? boisz sie konkurencji?

Nie mam 17 lat dziecko :)

A piszę bo miałem ochotę odpowiedzieć paru debilom na ich durne pytania.

Opublikowano

[/background][/size][/font][/color]

Kamieniarzu, to jak jest z tą Twoją działalnością gospodarczą?

Pozdrawiam, Katarzyna

Hmmm... Sprzedają już ponad rok, a "informacje" o tym, że zostałem zgłoszony do skarbówki o nie prowadzenie działalności gospodarczej dostawałem już 2 miesiące po rozpoczęciu sprzedaży i to aż po kilka tygodniowo. Głupi nie jestem, więc już sama sobie odpowiedz na to pytanie :)

Opublikowano

Hmmm... Sprzedają już ponad rok, a "informacje" o tym, że zostałem zgłoszony do skarbówki o nie prowadzenie działalności gospodarczej dostawałem już 2 miesiące po rozpoczęciu sprzedaży i to aż po kilka tygodniowo. Głupi nie jestem, więc już sama sobie odpowiedz na to pytanie :)

Ja nie mam zamiaru podawać Cię do skarbówki (sama Cię dojedzie jeśli będzie miała choćby 1% szansy, aby puścić Cię z torbami)

Chciałam się dowiedzieć, czy można u Ciebie dostać fakturę Vat za zakupy. Jeśli nie, to czy można dostać pokwitowanie lub cokolwiek, co pozwoli mi wliczyć zakup w koszty prowadzenia działalności.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

Ja nie mam zamiaru podawać Cię do skarbówki (sama Cię dojedzie jeśli będzie miała choćby 1% szansy, aby puścić Cię z torbami)

Chciałam się dowiedzieć, czy można u Ciebie dostać fakturę Vat za zakupy. Jeśli nie, to czy można dostać pokwitowanie lub cokolwiek, co pozwoli mi wliczyć zakup w koszty prowadzenia działalności.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Faktury nie bo VAT-owcem nie jestem. Jedynie pokwitowanie

Opublikowano

Bo przyszło mi do głowy, że możecie dorosnąc (deweloperzy i programiści) ;)

Po co atakować komuś serwery dosem i łamać prawo, narażać się na kary i pobyty na wczasach ;)

Wystarczy, że będziecie prowadzili legalną działalność gospodarczą a konkurencja nie ;)

Mały donosik, i konkurencja znika ;) ;)

Pozdrawiam, Katarzyna

(pod warunkiem, że Ci, którzy straszą dosami, atakami i nawet rękoczynami prowadzą legalny biznes :D )

Opublikowano

Bo przyszło mi do głowy, że możecie dorosnąc (deweloperzy i programiści) ;)

Po co atakować komuś serwery dosem i łamać prawo, narażać się na kary i pobyty na wczasach ;)

Wystarczy, że będziecie prowadzili legalną działalność gospodarczą a konkurencja nie ;)

Mały donosik, i konkurencja znika ;) ;)

Pozdrawiam, Katarzyna

(pod warunkiem, że Ci, którzy straszą dosami, atakami i nawet rękoczynami prowadzą legalny biznes :D )

Przypominam, że konieczność otwarcia DG jest dopiero od 3.000 zarobku (o ile dobrze pamiętam), więc pospiech nie jest wskazany :)

A Ty masz działalność na swój botting service? :D

Opublikowano

Przypominam, że konieczność otwarcia DG jest dopiero od 3.000 zarobku (o ile dobrze pamiętam), więc pospiech nie jest wskazany :)

A Ty masz działalność na swój botting service? :D

Nie znam takiego przepisu. Działalność gospodarcza nie ma sprecyzowanej definicji, tzn motyw, jakim należy się kierować przy jej zakładaniu. Jeśli sprzedajesz cokolwiek, to siłą rzeczy powinieneś to dokumentować. Kwotę zwolnioną z podatku z pewnością przekraczasz, więc raczej podlegasz pod wymóg rejestracji biznesu.

Wszystko, każdy wpływ na konto idzie do przerobu przez nasze biuro rachunkowe. Nauczona doświadczeniem i wizytami na kontrolach nie pozwole sobie na choćby złotówkę nieudokumentowanego przychodu :)

Swoją drogą, ciekawe czy którykolwiek z zagranicznych deweloperów ma legalny biznes.

Pozdrawiam, Katarzyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...