Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupiłbyś takiego bota?

Gość Pan Szymek

Bot  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupi?by? poni?szego bota?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba byc uzalezniony zeby wydawac pieniadze na bota -,-. Miszczu wypusc tego bota i zobaczymy czy te 17 osob ktore wybralo ze kupia tego bota, kupia go na penwo.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pffy miszczu :) moj xbocik to samo co pbdo :) tańszy o 70% + aktualizacje max 30min po aktualizacji pbdo i licki lifetime tak samo xerkava więc jaki jest sens kupować twój shit?

Opublikowano

pffy miszczu :) moj xbocik to samo co pbdo :) tańszy o 70% + aktualizacje max 30min po aktualizacji pbdo i licki lifetime tak samo xerkava więc jaki jest sens kupować twój shit?

Użycie Proxifiera to denny pomysł.

Opublikowano

a użycie ddosa na twoj shit to znakomity pomysł :)

Typowy dzieciak, najwyżej dosa puścisz i skończy się na wyświetlaniu białej strony przy Twoim adresie IP.

Gówniany jest Twój sposób, bo nie działa na systemach 64 bitowych.

Opublikowano

działa na wszystkim ;) ja nie potrzebuje modyfikacji exe gdy wychodzi pbdo :) w sekunde mam aktualizacje po wyjsciu pbdo :) a chcesz się przekonać człowieku ? :) jak myślisz dałem rade z 3 botami jednocześnie to dam i z twoim :) mnie to jebie dostaniesz ddosa na 3-4 dni to sie zesrasz z płaczu :)

Opublikowano

działa na wszystkim ;) ja nie potrzebuje modyfikacji exe gdy wychodzi pbdo :) w sekunde mam aktualizacje po wyjsciu pbdo :) a chcesz się przekonać człowieku ? :) jak myślisz dałem rade z 3 botami jednocześnie to dam i z twoim :) mnie to jebie dostaniesz ddosa na 3-4 dni to sie zesrasz z płaczu :)

Ciekawe jaki punkt obierzesz :)

Opublikowano

Witam kupiłem od Xbota licke na 1 konto za 30 zł bot polatał około 4 h po czym nie mogłem sie zalogować !

Nie kupujcie tego bota oni tylko kradną konta!

Dz za zajebanie mi konta full havock i 17 lf-4!

Zmarnowane 30zł...

Opublikowano

Witam kupiłem od Xbota licke na 1 konto za 30 zł bot polatał około 4 h po czym nie mogłem sie zalogować !

Nie kupujcie tego bota oni tylko kradną konta!

Dz za zajebanie mi konta full havock i 17 lf-4!

Zmarnowane 30zł...

a to ciekawe hahahaahahahhahahah <jebłem> jakiś dowód proszę z zakupu :)

Opublikowano

a to ciekawe hahahaahahahhahahah <jebłem> jakiś dowód proszę z zakupu :)

Właśnie teraz dowód zakupu ....

Nie kupujcie tylko stracicie kase i konto...

Teraz nie mam na czym grać...

Opublikowano

mhm OSZUST tyle wam moge powiedzieć na jego temat!

licze że nie okradniessz już nikogo wiecje a sprawe zglaszam na policje...

dobra zgłaj :) ale zanim zaczniesz opinie mi psuć daj dowód że u mnie kupowałeś człowieku :) screen z rozmowy jak dawałeś mi kase w czym płaciłeś :) teraz spamujesz bzdurami bez dowodów .... więc czekam człowieku na dowody bo nie mam ochoty się kłócić z kimś kto nawet klientem nie jest i nie był

Opublikowano

Miszczu powiem ci jedno..

Od CIEBIE nikt nic nigdy nie kupi po tym jak wstawiles na forum kamienia niewinny programik który wykradał licki do kbota i wołałeś o kase żeby ktoś mógł odzyskać licki.

Jesteś oszustem to już wiemy=]

Co do asiok1: Wez sie chlopczyku ogarnij bo nie mogl ci ukrasc konta bo on nie posiada pasów!

Bot również jest czysty i skanowany był wielokrotnie wszystkim co można.

Pozdrawiam bajko twórce asioka:)

Opublikowano

Miszczu powiem ci jedno..

Od CIEBIE nikt nic nigdy nie kupi po tym jak wstawiles na forum kamienia niewinny programik który wykradał licki do kbota i wołałeś o kase żeby ktoś mógł odzyskać licki.

Jesteś oszustem to już wiemy=]

Co do asiok1: Wez sie chlopczyku ogarnij bo nie mogl ci ukrasc konta bo on nie posiada pasów!

Bot również jest czysty i skanowany był wielokrotnie wszystkim co można.

Pozdrawiam bajko twórce asioka:)

Kiedy tak zrobiłem?

Opublikowano

Jeżeli miałbyś dobrą stronę z certyfikatem, całodobowy serwis oraz zarejestrowaną DG to byłbym w stanie kupić 3-4 licencje.

Inaczej to krzak i gówno.

Pozdrawiam.

96410579380205369906.png

PKT RANGI :

GE1 : 1.4XX.XXX

CZE3 : 1.1XX.XXX

GER1 : 800.XXX

Opublikowano

Hasła inep33rer:D? hahaha nie uzywam takich hasel to po 1 a po 2 skad takie glupie domysly-,-?

Mowilem o kamieniarzy :)

//telefon

Opublikowano

Hahahahaah no to się uśmiałem czytając ten temat :)

Miszczu. twierdzisz, że moje forum nie powinno istnieć. Dlaczego? Dlatego, że zrobiłem piękną antyreklamę na temat wszystkiego, co tworzysz?

Powiem tyle - widać, że masz jakieś umiejętności ale jesteś zwykłym gównem bo jedynie żerujesz na ludzkiej naiwności, wciskając im coś co albo nie istnieje albo ich z czegoś okradnie (przykłąd - DO Shop).

Bankowe ten twój 'program' okaże się czymś, co zwinie ludziom kase oraz licencje z CNów, więc lepiej nie próbuj czegokolwiek sprzedawać bo i tak ci się nie uda :)

Zapamiętaj sobie - tam gdzie ty się znajdziesz to ja też się pojawię. Już ja doplinuję, żeby ci się nie powodziło (może w małym stopniu ale jednak)

Opublikowano

mnie to jebie dostaniesz ddosa na 3-4 dni to sie zesrasz z płaczu :)

Dziękujemy za ułatwienie sprawy. Teraz jeśli ktokolwiek zddosuje nas pierwsze co zrobimy to podamy Ciebie na policji, mpc na pewno władzom udostępni ip.

"Zapamiętaj sobie - tam gdzie ty się znajdziesz to ja też się pojawię. Już ja doplinuję, żeby ci się nie powodziło (może w małym stopniu ale jednak)"

kamieniarz uważałbym z obietnicami bo i ja wam coś obiecam.

Co do bota to napisze do osób które go testowały aby napisały opinię. Możliwe że będziecie mogli przetestować program.

"który wykradał licki do kbota i wołałeś o kase żeby ktoś mógł odzyskać licki." - nie kłam nikt nie żądał kasy za te licki.

"Powiem tyle - widać, że masz jakieś umiejętności ale jesteś zwykłym gównem bo jedynie żerujesz na ludzkiej naiwności, wciskając im coś co albo nie istnieje albo ich z czegoś okradnie (przykłąd - DO Shop)." - po co okradać ludzi jak dostaje się za prace pieniądze?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Dziękujemy za ułatwienie sprawy. Teraz jeśli ktokolwiek zddosuje nas pierwsze co zrobimy to podamy Ciebie na policji, mpc na pewno władzom udostępni ip.

"Zapamiętaj sobie - tam gdzie ty się znajdziesz to ja też się pojawię. Już ja doplinuję, żeby ci się nie powodziło (może w małym stopniu ale jednak)"

kamieniarz uważałbym z obietnicami bo i ja wam coś obiecam.

Co do bota to napisze do osób które go testowały aby napisały opinię. Możliwe że będziecie mogli przetestować program.

"który wykradał licki do kbota i wołałeś o kase żeby ktoś mógł odzyskać licki." - nie kłam nikt nie żądał kasy za te licki.

"Powiem tyle - widać, że masz jakieś umiejętności ale jesteś zwykłym gównem bo jedynie żerujesz na ludzkiej naiwności, wciskając im coś co albo nie istnieje albo ich z czegoś okradnie (przykłąd - DO Shop)." - po co okradać ludzi jak dostaje się za prace pieniądze?

zabawny jesteś :D chcesz to ci podam już moje ip tylko z którego vpna? hahahah :D z pbdo też pisali ze moje ip mają i co? :D podali ip vpna hahahah

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...