Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupiłbyś takiego bota?

Gość Pan Szymek

Bot  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupi?by? poni?szego bota?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na scenie botów mamy drogiego IBota, taniego, aczkolwiek działającego 2 dni w tygodniu KBota.

Więc pytanie do Ciebie użytkowniku, czy za 80 zł kupiłbyś bota, który może zagwarantować:

• Aktualizacje do 12 godzin po wydaniu aktualizacji PBDO Bota.
  • Licencja przypisana do konta na forum.
  • Nielimitowana ilość kont za 80 zł
  • Licencja na rok

Tak, dokładnie za 80 zł możecie kupić bota obsługującego nielimitowaną ilość kont przez rok z szybkimi aktualizacjami.

Więc pytanie do was, czy chcielibyście takiego bota?

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no proste , że tak :)

czy ty mówisz o tzw . xbocie ? czyli cracku pddo bota ? , a może ty to ??? z forum kamyka ?

Forum kamieniarza to forum, które nie powinno istnieć.

XBot nie słyszałem, ??? nie znam.

Opublikowano
Na scenie botów mamy drogiego IBota, taniego, aczkolwiek działającego 2 dni w tygodniu KBota.

Na scenie mamy także, moim zdaniem, niekwestiowanego lidera w innowacji i podejściu do zagadnienia, PBDO (przez niektórych nazywanym także PEDO, pewnie wynika to z frustracji ;) )

Jeśli miałabym się skusić na nowość, musiałby on funkcjonalnością PRZEWYŻSZAĆ PBDO.

Aktualizacje do 12 godzin po wydaniu aktualizacji PBDO Bota.

Dlaczego miałabym płacić za przeróbkę i dodatkowy czas oczekiwania na aktualizację?

Licencja na rok

PBDO daje licencję lifetime. Gdzie tu udogodnienie i okazja?

Oczywiście interesuje mnie każda nowość, a że pieniędzy mi nie brakuje, mogę płacić. Muszę jednak mieć pewność, że to NOWE będzie LEPSZE a jak wiadomo, lepsze jest wrogiem dobrego.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

PBDO daje licencję lifetime. Gdzie tu udogodnienie i okazja?

Oczywiście interesuje mnie każda nowość, a że pieniędzy mi nie brakuje, mogę płacić. Muszę jednak mieć pewność, że to NOWE będzie LEPSZE a jak wiadomo, lepsze jest wrogiem dobrego.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Dożywotnia licencja do PBDO Bota na jedno konto kosztuje 25 euro.

W naszym bocie 80 zł = nielimitowana ilość kont przez rok.

Opublikowano
W naszym bocie 80 zł = nielimitowana ilość kont przez rok.

A wiesz, że przy 10-12 kontach BP może blokować czasowo Twoje IP? Sama tego doświadczyłam przy 15 odpalonych slotach na PBDO. Nadal nie widzę tu praktycznego zastosowania. Proszę także o ustosunkowanie się do reszty moich wątpliwości.

Pozdrawiam, Katarzyna./

Opublikowano

No może i bym sie skusił ale pozostaje jeszcze jedna kwestia: co z wykrywalnością ? A co do ceny to fajnie by było gyby kosztował 70 zł ze względu na dostęone wartości PSC.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

[/size][/font]

A wiesz, że przy 10-12 kontach BP może blokować czasowo Twoje IP? Sama tego doświadczyłam przy 15 odpalonych slotach na PBDO. Nadal nie widzę tu praktycznego zastosowania. Proszę także o ustosunkowanie się do reszty moich wątpliwości.

Pozdrawiam, Katarzyna./

Wystarczy 8 kont, aby dorobić sobie na kontach. Co do reszty Twojej wypowiedzi.

[/size][/font]

Dlaczego miałabym płacić za przeróbkę i dodatkowy czas oczekiwania na aktualizację?

Z tego samego powodu, którego wiele osób wybiera KBota, mianowicie niska cena.

Co do dodatkowego czasu, to 12 godzin nie jest to olbrzymi czas.

No może i bym sie skusił ale pozostaje jeszcze jedna kwestia: co z wykrywalnością ? A co do ceny to fajnie by było gyby kosztował 70 zł ze względu na dostęone wartości PSC.

Taka sama jak u PBDO Bota.

@lenek7, MuchaPLDCA

Wolałbym, aby wypowiadały się osoby posiadające jakąś licencję.

Opublikowano

Mnie się generalnie nie podoba ten pierwszy post.

Autor nie przedstawił żadnej realnej korzyści (poza finansową), która miałaby mnie skłonić do zakupu. Ja, jako potencjalny klient, pytam: skoro jedynym + według Ciebie ma być cena, to jak zachęcisz osoby, które posiadają już licencję, tak jak na przykład ja? Skoro Twój Twór będzie jedynie kopią PBDO, w dodatku aktualizowaną dłużej, to nie mam absolutnie ŻADNEGO powodu, dla którego mialabym cokolwiek od Ciebie kupować.

Wydaje mi się, że aby osiągnąć sukces powinieneś wprowadzić do "swojego" programu jakąś innowację. Coś, co pozwoliło by klientowi powiedzieć, dlaczego warto wybrać właśnie Twój program.

Pomijam oczywiście kwestie legalności źródła oprogramowania. Tam, gdzie idzie o pieniądze, kończy się etyka ;)

EDIT: Przez temat tego wątku czuję się dyskryminowana :)

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

Jeśli kbot działa 2dni w tygodniu to masz jakiś krótki tydzień :D

tydzień może być krótszy niż tydzień?

Co do bota to przecież wam się opłaca bo można przez rok bocić na kilku kontach. Chyba ze wolicie licencje unlimited na jedno id za 100zł.

A co do jednego ip na kilku kontach to można by było pobawić się z proxy i problem byłby rozwiązany.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Mnie się generalnie nie podoba ten pierwszy post.

Autor nie przedstawił żadnej realnej korzyści (poza finansową), która miałaby mnie skłonić do zakupu. Ja, jako potencjalny klient, pytam: skoro jedynym + według Ciebie ma być cena, to jak zachęcisz osoby, które posiadają już licencję, tak jak na przykład ja? Skoro Twój Twór będzie jedynie kopią PBDO, w dodatku aktualizowaną dłużej, to nie mam absolutnie ŻADNEGO powodu, dla którego mialabym cokolwiek od Ciebie kupować.

Wydaje mi się, że aby osiągnąć sukces powinieneś wprowadzić do "swojego" programu jakąś innowację. Coś, co pozwoliło by klientowi powiedzieć, dlaczego warto wybrać właśnie Twój program.

Docelową grupą nie są Ci, którzy mają licencję IBota lub PBDO Bota, lecz użytkownicy KBota.

Oni mają znienawidzić Ivana, a pokochać mnie za szybsze aktualizacje i niższe ceny.

Przez temat tego wątku czuję się dyskryminowana :)

Faktycznie, nie pomyślałem o płci przeciwnej.

@Edit

18:09 aktualizacja gotowa

Opublikowano

Więc pytanie do Ciebie użytkowniku, czy za 80 zł kupiłbyś bota, który może zagwarantować:

• Aktualizacje do 12 godzin po wydaniu aktualizacji PBDO Bota.
  • Licencja przypisana do konta na forum.
  • Nielimitowana ilość kont za 80 zł
  • Licencja na rok

Tak, dokładnie za 80 zł możecie kupić bota obsługującego nielimitowaną ilość kont przez rok z szybkimi aktualizacjami.

Więc pytanie do was, czy chcielibyście takiego bota?

Kupno jest jak dla mnie całkowicie nieopłacalne. Po 1 większość użytkowników i tak boci tylko 1 konto(jeżeli nawet nie to więcej niż 15 botów nie opłaca się puszczać, jak Katarzyna napisała).

Po 2 wolę kupić dożywotni oryginał na 1 konto, niż 1,5 roku crack z nielimitowaną ilością kont.

Szybkie obliczenie:

Nieskończony PBDO na 15 kont u kamieniarza = 11 lat cracka PBDO z nielimotowa ną ilością slotów(z których wykorzystam do 15, by nie dostać po kilku dniach bana)

Ceny po 860 zetka.

Reasumując nieskończoność trwa dłużej niż 11 lat, czyli bardziej opłaca się kupić oryginał, chyba że ktoś nie jest w stanie pozwolić sobie na jednorazowy wydatek 860 zł ,a koniecznie musi bocić te kilkanaśie+ kont. Ale takie osoby stanowią kilka promili botuserów ,więc kupujących będzie mało.

Docelową grupą nie są Ci, którzy mają licencję IBota lub PBDO Bota, lecz użytkownicy KBota.

KBot jest do bocenia na 1 konto. Za 150 zł u kamieniarza masz wersje GG unlimited. U ciebie za tę samą cenę tylko 2 lata.

Co z tego, że będzie można nieskończoność kont bocić, jak kbot userzy bocili do czasu kupna twojego bota tylko 1 konto i większość z nich nie będzie miała zamiaru przestawiać się na bocenie kilkunastu kont, żeby bot był opłacalny i zwyczjnie zostaną przy kbocie. Kbot ma problemy z czasem aktualizacji i ty też będziesz miał.

Reasumując po raz 2 kbot jest dużo bardziej opłacalny dla jego stałych użytkowników niż twój bot.

Kończąc tego przydługiego posta powiem tyle, że bot nie będzie często kupowany, jest nieopłacalny pod prawie każdym względem.

Opublikowano

Kupno jest jak dla mnie całkowicie nieopłacalne. Po 1 większość użytkowników i tak boci tylko 1 konto(jeżeli nawet nie to więcej niż 15 botów nie opłaca się puszczać, jak Katarzyna napisała).

Po 2 wolę kupić dożywotni oryginał na 1 konto, niż 1,5 roku crack z nielimitowaną ilością kont.

Szybkie obliczenie:

Nieskończony PBDO na 15 kont u kamieniarza = 11 lat cracka PBDO z nielimotowa ną ilością slotów(z których wykorzystam do 15, by nie dostać po kilku dniach bana)

Ceny po 860 zetka.

Reasumując nieskończoność trwa dłużej niż 11 lat, czyli bardziej opłaca się kupić oryginał, chyba że ktoś nie jest w stanie pozwolić sobie na jednorazowy wydatek 860 zł ,a koniecznie musi bocić te kilkanaśie+ kont. Ale takie osoby stanowią kilka promili botuserów ,więc kupujących będzie mało.

Za 11 lat ta gra nie będzie istnieć, a już na pewno PBDO Bot.

Moja aktualizacja zajęła 2 godziny, a KBot nie działa już 1,5 tygodnia.

Poza tym cena to wstępne założenie, które może ulec zmianie.

Opublikowano

@Topic co wam z takiego bota który jest tylko na rok i w dodatku podróba PBDO Bota ? , na PBDO Bocie też możesz bocic kilka kont na zmiane, a licencje masz dożywotnia; ]

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

najpierw niech wydadzą ... jak będą szły o nim dobre opinie to napewno będzie ktoś kupował :)

A może tak Open Beta ?

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

@2up Jeden mądry -.-

Za 11 lat ta gra nie będzie istnieć, a już na pewno PBDO Bot.

Skąd te przypuszczenia ? Co rok ma być koniec świata, a jakoś jeszcze nie było xD

Moja aktualizacja zajęła 2 godziny, a KBot nie działa już 1,5 tygodnia.

Nie obchodzi mnie ile trwa aktualizacja kBota, pisałem, że możesz mieć problemy z aktualizacją.

Poza tym cena to wstępne założenie, które może ulec zmianie.

Co napisałeś, to oceniłem.

I tak uważam ,że bot ma marne szanse. K bot(noGG) wygrywa z ceną, pbdo jest lepszy na 1 konto i dłuższy czas użytkowania w większej liczbie kont, a ibot i tak nieopłacalny.

Opublikowano

@Topic co wam z takiego bota który jest tylko na rok i w dodatku podróba PBDO Bota ? , na PBDO Bocie też możesz bocic kilka kont na zmiane, a licencje masz dożywotnia; ]

To nie podróba to pbdobot. No właśnie na pb możesz bocić na zmianę a tutaj kilka na raz. Nie oszukujmy się... przez rok można zarobić na kilkanaście botów.

najpierw niech wydadzą ... jak będą szły o nim dobre opinie to napewno będzie ktoś kupował :)

A może tak Open Beta ?

Bot był darmowy przez kilka dni... nie nasza wina, że tutaj go nie było. Myślę że co do testowania można się dogadać.

Kilka osób może wam dać opinie, nie będę wskazywał kto jeśli będą chciały to napiszą.

Co napisałeś, to oceniłem.

I tak uważam ,że bot ma marne szanse. K bot(noGG) wygrywa z ceną, pbdo jest lepszy na 1 konto i dłuższy czas użytkowania w większej liczbie kont, a ibot i tak nieopłacalny.

Zapewne gdyby ktoś was się spytał o kbota przed jego sprzedażą to też byście tak pisali.

Nie ma co porównywać cenowo tego bota i kbot nogg ponieważ nazwa kbota mówi sama za siebie.

Nie rozumiem was, a może jednak rozumiem wydaliście kase na pbdobota i teraz znalazł się tańszy odpowiednik to oceniacie negatywnie żeby inni "nie mieli dobrze" ?

~rozumiem wolność słowa itp. tak sobie tylko "głośno" myślę.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...