Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT 2x] FTW - QuickMoney - Nabijanie kasy i kupowanie pakietów kart bez klikania!

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up ja mam prawie 10k :P Chwilke zeszło, ale było warto. Swoją drogą, czy ten hack pochodzi z Dark Team'u? I czy wyjdzie ten bot na diamenty, bo niektórzy mówią że EA naprawiło tego buga a niektórzy że się autor wściekł i nie zrobi tego hacka? Jak to wkońcu z tym jest? Z góry thx.

Opublikowano

@up ja mam prawie 10k :P Chwilke zeszło, ale było warto. Swoją drogą, czy ten hack pochodzi z Dark Team'u? I czy wyjdzie ten bot na diamenty, bo niektórzy mówią że EA naprawiło tego buga a niektórzy że się autor wściekł i nie zrobi tego hacka? Jak to wkońcu z tym jest? Z góry thx.

Autor powiedział że już nie zrobi bo EA się chyba do niego doczepiło, tak pisał na ruskiej stronce, ale przecież nie tylko on ma umiejętności do pisania hacków :)

http://www.mpcforum.pl/topic/707924-infortdbot/

Szkoda że tak się sprawy popierdoliły, teraz jak by jeszcze działało to bym miał whuuj części, które są za boosty.

Opublikowano

Mam Problem Gdy wlaczam 4 pukt naciskam "ok" i zanim wyskoczy okno sprzedaje mi 5 czesci a potem dopiero wyskakuje okno z ta zawartoscia do wpisania i jak nacisne go to jak sprzedaje to pisze wystopil blond

to nic mi tez wyskakuje ale on sam zniknie ustaw w bocie 230 i bedzie wszystko oki ja tez tak mam ale to niec nie zmienia kasa nadal leci

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

to nic mi tez wyskakuje ale on sam zniknie ustaw w bocie 230 i bedzie wszystko oki ja tez tak mam ale to niec nie zmienia kasa nadal leci

Jeśli tak się dzieje to dobrze, tzn. że BUG się udał - na tym polegają bugi i programy cheaterskie, które wyłapują dziury w systemie i są z nich korzyści.

Opublikowano

Miki666643,. Nie wiem co źle zrobiłem ale to mi nie działa zrobiłem jak powiedziałeś ale gówno. Co chwile włącza mi się logowanie do głównej strony itp. Nawet nie mogę do garażu wejść bo wychodzi sam...

Nie rozumiem ani nie pojmuję tego.. Myślałem że to będzie takie proste a to takie trudne dla mnie.. Może ktoś łatwiej to wytłumaczyć?

Opublikowano

Teraz już ok. Jest mały/Duży problem.. Gdyż kupiłem sb z klasy B Audi... Odrazu gracze zaczeli dziwaczyć. Po kilku minutach gry:

Your Account Has Banned

No proszę was :<

Opublikowano

Mam problem z tym pierwszym botem ponieważ wszystko robie tak jak pisze bot pierwsze sprzedaje mi 5 częsci a pozniej juz nie chce sprzedawac i error wyskakuje w grze. Co robic? Przypominam że wszystko jest zrobione zgodnie z instrukcją

Opublikowano

Mam problem z tym pierwszym botem ponieważ wszystko robie tak jak pisze bot pierwsze sprzedaje mi 5 częsci a pozniej juz nie chce sprzedawac i error wyskakuje w grze. Co robic? Przypominam że wszystko jest zrobione zgodnie z instrukcją

Tak włączasz cheata i klikasz OK, później czekasz aż doda do sprzedania te 5 skillów i wyświetla się okienko cheata, w którym wpisujesz ile razy chcesz aby sprzedawał ci te skille i klikasz GO, a błąd który się pojawia to świadczy o tym że bug się udał.

Opublikowano

Czit już nie trybi weszłem dziś rano i się wyłancza gra jak go odpalam Tyle odemnie

DWA KLUBY PIERWSZEJ RANGI

WIDZEW I RUCH

Opublikowano

ja to samo, blad wyskakuje na obydwoch serverach

@edit nie reinstalujcie nfsa bo to nic nieda/ sam reinstalowalem

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

czekamy na nowe wydanie, ja sobie na szybko 6 milionow tylko zrobilem, kupilem LEXA i go obrobilem minimalnie:), a pakiety kart by sie przydaly za 99.999.999

ftwsignatur.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...