Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]RTDBot

kurzy94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RTDBota nie bedzie z powodu osob ktore robily po 100 lub wiecej dni i chwalily sie tym na yt.

Oto temat twórcy (nie chce mi sie tego nawet tlumaczyc ale wrzuccie sobie to na tlumacza na google)

http://darkteam.net/forum/showthread.php?tid=76

mr2xd.png
Opublikowano

Ja się po części nie dziwie bo jak niektorzy dorwali bota od razu nabijali od cholery dni i mieli max lvl.Nie myśląc ładowali po 500 dni czy wiecej.Autor sie wkurzył nie bez powodu i w sumie ma racje.Aczkolwiek są też inni co tworzą hacki wiec moze jednak powstanie.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

pozyjemy zobaczymy. mam nadzieje ze bedzie jeszcze. to nie tyle co sie wkurzyl tylko EA naprawilo tego buga.

mr2xd.png
Opublikowano

Co za pacjenci, japiernicze. Takich ludzi tylko ze świecą szukać. Dla niektórych to nawet lepiej, bo będzie mniej 50 lvl z lfa'ami na ultra packach.

Zgodze się z Dominikiem, autor pewno wyda bota, ale płatnego.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

no wczesniej robil artmix96 ale on wszedl do darkteamu i tylko oni wiedza jak robic te hacki a mysle ze oni poprostu dostali w lape od EA zeby zamkneli sie z tymi hackami a oni poszli na ugode

mr2xd.png
Opublikowano

@up

właśnie przez takie podejście już nie będzie ludzie dawali setki a nawet tysiące dni no i doje*ali...

no ja se ogulnie nabilem 150 dni posprzedawalem i pozakladalem czesci i potem jeszcze raz to samo i mi to starczylo zrobilem reseta do 20 dnia i tyle ...

Opublikowano

A nie zna sie ktos na grzebaniu w plikach wykonywalnych?:P tak sobie przegladalem te wszystkie TH co wyszly, co maja w srodku i roznia sie chyba jedynie wersja :P nie wiem jak ktos chce sie po bawic to niech sciagnie sobie ResHacker i po patrzy co tam jest w srodku, moze uda sie komus cos wykombinowac :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

trzeba to zglosic do specjalistow od nas z mpc forum moze oni cos z tym zrobia. <iks_de>

mr2xd.png
Opublikowano

ehh nabijali kolesie( niejaki NFSNULL) po 40.000 dni. Nie ma się co dziwić że autor juz nigdy nie udostępni podobnego bota.

Opublikowano

@up

no tak ale narazie tylko oni a raczej artmix96 potrafil zrobic RTDBot hacka wlasnie co byla taka przerwa to inny typek próbował go zrobic ale dal sobie wkoncu spokój z tym i armix96 zrobil go ponownie lecz teraz zapowiada sie ze juz nie bedzie go robil wiec poczekamy jeeeeeszcze troche.

mr2xd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...