Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT 2x] FTW - QuickMoney - Nabijanie kasy i kupowanie pakietów kart bez klikania!

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podczepiam się, bot sobie klika, potem daje "go" a on mnie wywala z kryjówki, jak chcę wejść, o też wywala :(

Rozumiem Cię, też tak miałem, w kryjówce włącz skillbota na stronie głównej kryjówki i kliknij ok w bocie, następnie poczekaj chwile niech bot sobie poklika i jak wyświetli się okienko to kliknij GO.

dzieki stary, zajbiscie czesci i power upy z tych kart lataja :D

@ takie pytanie, nie dostaniemy bana za to ze w chuj power upow mamy ?, np ja 10lvl i 1.5k power upow z kazdego rodzaju xD?

Ja mam 14k powerupów w każdym i ciągle rosną, za takie coś bana Ci nie dadzą, jest nas kilka naście milionów graczy, i jakby si interesowali takimi błachostkami to by im życia nie starczyło, im tylko chodzi o kase, oni nas nie obchodzą, czy mamy wchuuj powerupów czy wchuuuj kasy, Pozdro :)

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie bede mial zapas nitro na rok czasu i dzieki wielkie nie wiem jak sie daje lajka bo chcetnie bym ci dal jeszcze raz bardzo dziekuje :D :D :DB)

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

Mam Problem Gdy wlaczam 4 pukt naciskam "ok" i zanim wyskoczy okno sprzedaje mi 5 czesci a potem dopiero wyskakuje okno z ta zawartoscia do wpisania i jak nacisne go to jak sprzedaje to pisze wystopil blond

Opublikowano

fajnie bede mial zapas nitro na rok czasu i dzieki wielkie nie wiem jak sie daje lajka bo chcetnie bym ci dal jeszcze raz bardzo dziekuje :D :D :DB)

Lajka dajesz pod każdym komentarzem przycisk zielony "Lubię to"

Skąd pobrać skill money bot ??

Są linki na pierwszej stronie - rozejrzyj się.

Pozniej w wyscigach dostaje sie po 0 da sie to jakos zmienic? :P

To może być spowodowane nie włączeniem funkcji ByPass (antycheatu) to funkcja dzięki, której system nie widzi twoich oszustw, wystarczy włączyć F1 w FTW 1.1. i nie wyłączać przed cyz podczas wyścigu.

Mam Problem Gdy wlaczam 4 pukt naciskam "ok" i zanim wyskoczy okno sprzedaje mi 5 czesci a potem dopiero wyskakuje okno z ta zawartoscia do wpisania i jak nacisne go to jak sprzedaje to pisze wystopil blond

Może masz jakiś problem systemowy bo BOT nie wyświetla takich błędów, jeśli wszystko zrobiłeś jak w instrukcji to musi działać, ale możliwe że gdzieś się pomyliłeś np. rozdzielczość 800x600 i tryb okienkowy gry oraz gra ustawiona na środku pulpitu automatycznie dostosowana.

Opublikowano

Wylosował ktoś z pakietów po 100 tys ultra część?Bo wcześniej jak była stara cena,to kupowałem tego dużo i czasami się trafiała jakaś część ultra,a teraz puszcze bota gdy mam 9,999,999 kasy i żadnej części ultra,a jak wypadnie to prosy.

Opublikowano

Wylosował ktoś z pakietów po 100 tys ultra część?Bo wcześniej jak była stara cena,to kupowałem tego dużo i czasami się trafiała jakaś część ultra,a teraz puszcze bota gdy mam 9,999,999 kasy i żadnej części ultra,a jak wypadnie to prosy.

Ja już na ten pakiet wydałem 30 MLN IGC i żadnej ultra, co najwyżej kilka Pro. Pozdro.

Opublikowano

up

Pewnie wycofali ultra części z tych pakietów,a wygrać można je w wyścigach i HS(powiem,że na HS,dobrze lecą ultra części)

Opublikowano

Ale to jest typ wyścigu czy nazwa pojedynczego, bo jeżeli tylko jednego wyścigu konkretnego tzn. że już go nie ma bo co 24H się zmieniają.

Opublikowano

ja już wydałem bardzo dużo na te karty i chwile mi to zajęło, ale przynajmniej mam fajne części profesjonalne, nie dużo słabsze od ultra :P

Ps: Sprzedaje wszystkie części które dostaje z kart oprócz tych profesjonalnych i troche się ich już uzbierało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...