Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reinor.PL[PL][Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szajs wielki Nie polecam chociażby z powodu zabrania 5 slotów w eq... braku podstawowych rzeczy jakimi są garniaki itp do ślubu,"Easy" nie oznacza ze Exp ma być Hard ... 15 lvl bije sie 10 minut ... a to jak na easy w hu długo

Twierdzisz że na serwerze nie ma garniturów tak? to widać właśnie jak na nim grałeś. Exp jest na serwie dobry szybko leci jak i kasa nie ogarniam o co wam chodzi z expem i że ceny za duże.

Opublikowano

szajs wielki Nie polecam chociażby z powodu zabrania 5 slotów w eq... braku podstawowych rzeczy jakimi są garniaki itp do ślubu,"Easy" nie oznacza ze Exp ma być Hard ... 15 lvl bije sie 10 minut ... a to jak na easy w hu długo

To ze jestes noobem i tyle biles nie moj problem. Ja w 15minut mialem 40lv

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Aż mi płakac się chce level idzie szybko wręcz idealnie. Wszystko pięknie śmiga tylko ddos stronkę i kto wcześniej nie pobrał i zrobił konta to teraz ma lekki problem, ale ja ściągałem ze stronki przez flash geta średnio 300 kb/s nawet jak stronka padała to pobieranie stopowało i jak wracała do normy to znów pobierało. Prawda pobierałem 2h, ale dałem rade. Serwer git

Opublikowano

prezka 8,5/10

jeśli ściągne klienta dam ocene też za serwer ale to później,.

Jak na razie może zapowiadać się ciekawie

Piona !

Opublikowano

Nie polecam, nabiłem 80+ i gra dalej wydaje mi się bez sensu. Czekałem na to błoto ponad miesiąc i okazało się jednym wielkim epicfail'em. Dodatkowo ta metinologia - komu do qwy to potrzebne?

Z całego serca odradzam wam grę na tym serwerze.

Opublikowano

konto zrobiłem wczoraj a dzisiaj nie działa... W dodatku strona nie działa a jak juz zadziala to po 15 minutach >.< Serwer 2/10 nie polecam ....

walnij MINUSA;)

nicki na serwerach : mattis, mordulek

Opublikowano

Było powiedziane żeby zakładać konta przed startem serwera bo będą ataki. A wasze ocenianie " Jaki rzal nie polecam serwa strona nie działa!!!11oneone1" jest żałosne, bo jak można ocenić serwer po padającej stronie ? to nie ich wina, że strona jest ddosowana.

Opublikowano

Usuńcie albo zmieńcie misje żeby założyć gildie bo zabić 300 setaou w 30 min to żałosne!!!! A jeszcze laguje serwa!!!! więc nie ma co się dziwić czemu ddosuja jak ten serwer to syf

Opublikowano

Usuńcie albo zmieńcie misje żeby założyć gildie bo zabić 300 setaou w 30 min to żałosne!!!! A jeszcze laguje serwa!!!! więc nie ma co się dziwić czemu ddosuja jak ten serwer to syf

zabicie 300 setaou w 30minut z eq na nie to nie problem. CO do lagów na serwie to wina Twojego kompa albo neta bo wgl nie ma lagów.

Bywalec
Opublikowano

Strasznie się na tym serwerze zawiodłem, czekałem na niego od czerwca. Metinologia jest zbugowana, można komendą ją wbić na M1 i nic nie daje.

Podobno Zwiększenie Ataku oraz Leczenie u Szamana Healer'a zwiększyli o ponad 100%, gówno prawda. Leczenie, leczy mniej hp niż na innych serwerach + jest zbugowane,nie zawsze leczy.

A Zwiększenie Ataku podnieśli tylko o 50%. Kłamstwo na kłamstwie. Nie działają zwierzaki, nie działa Świątynia [teleport]. Nie zmienili bonusów na 5/10/15, dalej są niższe wartości.

Aby przywołać konia [tygrysa] trzeba za każdym razem zakładać i ściągać pieczęć, męczące!

Zmieńcie typ serwera na Hard/Medium,a nie Medium/Easy. + padająca strona/forum/teamspeak3.

Już nigdy nie będę czekał na serwer tej samej administracji co Nexanity/Reinor!Zawaliliście na całej linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...