Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reinor.PL[PL][Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server jest po prostu za-je-bi-sty... Exp leci dobrze tylko ze dzieci juz płacza... Ogolnie super sie gra...

Ten sposob na ''blokade" bs´ a to tylko chwilowy. Jutro na spokojnie sprobuje zmienic na 6 pole w ekwipunku...

Opublikowano

do puki nie bedzie patchera/launchera to ja sobie nie pogram 5 raz pobralem clienta z predkowscią 60/70 kb's i oczywiscie pobieranie wyłaczyło sie po 98 procent a nie ma ikonki do odpalenia clienta,, nastepnych 4 godzin pobierac zamiaru nie mam ;//

Opublikowano

Server jest po prostu za-je-bi-sty... Exp leci dobrze tylko ze dzieci juz płacza... Ogolnie super sie gra...

Ten sposob na ''blokade" bs´ a to tylko chwilowy. Jutro na spokojnie sprobuje zmienic na 6 pole w ekwipunku...

Jeżeli Ci się uda zrobić odpowiedniego bs'a, to wrzuć go na jakiegoś hosta i zapodaj na pw lub tutaj. ;D

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

@up

logowanie chwilowo padło

A tak w ogóle to czego wy na ten exp narzekacie? Co chcecie wbic w 1h 150lvl i potem co ? Lans w m1 ?

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Serwer nastawiony na kase , nie polecam

nawet itemshopu jeszcze nie ma idioto

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Tak jak myślalem - grafika strony, gry, nowości - SERWER WLASCICIELI TURISASA KTÓRY JAK WIECIE PADŁ BO GRACZY BYŁO OK. 300 ;D I SUPERNIEBA Z EQ GDZIE NAVI SELLALI ;] Nie polecam.

xnzn.jpg
Opublikowano

Ja się pytam, co to kurwa jest, że nie ma dropu z rippera ? Człowiek marnuje tą jebaną godzine, bo nawet nie umiecie ułatwić dt i się okazuje, że robi to na darmo ? Oprócz dodania dropu do ripa moglibyście skrócić dt tj. na pieczęciach z dwóch spotów powinny lecieć wszystkie kamyki otwarcia, na piętrze z metkiem mordu powinno nie być mobów. Takie małe rzeczy, a cieszą i myślę, że większość graczy byłaby za.

Mało tego kurwa... Człowiek czeka do tej 3 w nocy aż dodacie jebane pierścionki zaręczynowe do handlarza, bo oczywiście wcześniej nie wpadliście na taki pomysł i co się okazuje po 3 w nocy ? Okazuje się kurwa, że nawet nie umiecie ślubu odbugować. Tacy jesteście kurwa ogarnięci i przygotowani.

Pozdrawiam.

@edit

nie wspominając o tym, że zniósłbym gdyby chodziło tylko o zbugowany ślub... Oczywiście żeby odbugować postać muszę wejść na stronę... Stronę, która nie działa.

@edit2

ślub został naprawiony po napisaniu mojego posta.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Ja się pytam, co to kurwa jest, że nie ma dropu z rippera ? Człowiek marnuje tą jebaną godzine, bo nawet nie umiecie ułatwić dt i się okazuje, że robi to na darmo ? Oprócz dodania dropu do ripa moglibyście skrócić dt tj. na pieczęciach z dwóch spotów powinny lecieć wszystkie kamyki otwarcia, na piętrze z metkiem mordu powinno nie być mobów. Takie małe rzeczy, a cieszą i myślę, że większość graczy byłaby za.

Mało tego kurwa... Człowiek czeka do tej 3 w nocy aż dodacie jebane pierścionki zaręczynowe do handlarza, bo oczywiście wcześniej nie wpadliście na taki pomysł i co się okazuje po 3 w nocy ? Okazuje się kurwa, że nawet nie umiecie ślubu odbugować. Tacy jesteście kurwa ogarnięci i przygotowani.

Pozdrawiam.

@edit

nie wspominając o tym, że zniósłbym gdyby chodziło tylko o zbugowany ślub... Oczywiście żeby odbugować postać muszę wejść na stronę... Stronę, która nie działa.

Akurat ślub nie jest już zbugowany więc. 2 reset, ciekawe co kombinują .

@down

Strona działa ._.

Opublikowano

Strona działa (zamula) ale trzeba chwilkę poczekać na wejście na nią i rejestracja zajęło mi około 6 minut ; P

Opublikowano

Serwer dobry, ceny są w miarę dopasowane (na 50 lvl'u miałbym już jakieś 500kk+, ale pokupowałem dłonie kryta i pomoce boga smoków), exp nie za trudny, nie za łatwy, (70 idzie wbić w 3-4h ciągłego expa).

Jedynie co bym zmienił to zamiast tego wierzchowca na start dać militara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...