Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reinor.PL[PL][Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to ma tak diałac to usuncie juz te pliki serwerowe bo i tak szału nie ma..

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

DDosuj i ddosuja ... ehh ..

Server FAjny , polcem , wbrew pozorom exp i drop yang prawidlowy , po expisz do 70 i juz masz 1kkk .. Wiec wiece niema zle . + Ceny itemkow jakdropniecie i gitara. Jedyne co demotywuje to 20 porc. szans na ulepszenia na 9 w czym 1 redka 100kk ja juz 2kkk przerablem abron dalej + 8 .

Opublikowano

Ciulowe bony jak na 4fun. Dajcie maxy, albo 2 opcje z przeważaniem maxów.

Bony wchodzą dobre. Nie będzie od razu all eq z bonami 4x abs i dobrze tlyko trochę się natrudzisz. Wczoraj sam robiłem 4x 15% i 3k hp w itemach i zajęło mi to 10minut więc jaki problem?

Opublikowano

Bony wchodzą dobre. Nie będzie od razu all eq z bonami 4x abs i dobrze tlyko trochę się natrudzisz. Wczoraj sam robiłem 4x 15% i 3k hp w itemach i zajęło mi to 10minut więc jaki problem?

Chyba cała rodzina na bs'ach nakurwiała, żeby Ci takie bony wsadzić zią.

Ja robie bony ręcznie i domagam się polepszenia ich!

Pozdro

UkINXJ3.jpg

Uczeń
Opublikowano

kurde mentor lub inni z teamu zróbcie autopacher i wrzućcie go najlepiej do prezki bo strona to wiecie ;/

bardzo prosze o wstawienie clienta na inne hostingi a i dobrze by było wstawić linki z clientem do prezki bo na stronce mi nic nie działa ;/

Opublikowano

Proszę o odbugowanie postaci "TR3Q" i "Buffex" gdyż na stronie odbugowanie chyba nie dziala ;x

Opublikowano

Mógł by ktoś wrzucić mi ikonke patchera i do niego pliki ? Byłbym wdzięczny mam błąd przy rozpakowywaniu i nie mam go w cliencie. Dam Like !

Uczeń
Opublikowano

lol nie wiem jak wy pobieracie ale mi client leci zajebiście szybko dodam że mam neta 2mb/s

a i strona mi już w pełni działa nie wiem co jest zero lagów na stronce wszystko się załadowało

może team w końcu coś ogarnął pozdro

Opublikowano

poprawcie bony albo spadam stad, bo to nie ma sensu, nie mam calego dnia zeby zmieniac, jak moze zostac taki bonus "szans na odbicie ciosu 2%3%" przeciez to jest bez sens. Zmiencie to szybko albo paa i wiekszosc tak samo zrobi, zeby nad bonami siedziec to masakra jest, nie dosc ze exp jest nie za latwo nie za trudno to jeszcze bony, przesada

Opublikowano

LoL jeszcze strona i forum nie idzie a jeszcze wczoraj wszystko fajnie szło a co do serwa to nie zagram dno i jeszcze raz dno ;( myślałem że wszystko fajnie wyapli a tu lipa i wszystko nie wypaliło ;/ Może jeszcze wam się uda go zrobić to może i zagram ale na razie to nie ma co wchodzić.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Jprdl sciagam juz 6 raz i dochodzi do momentu 290-410mb i strona pada. PORAZKA ! Wrzuccie clienta na inny hosting!

@edit

Wrzuci ktos Clienta na Inny hosting bo strona pada i nie da rady sciagnac !

Dam Lika.(a zapewne nie tylko ja bo kilka osob ma podobny problem do mojego)

Opublikowano

Może ktoś wrzucić pliki którymi odpala Reinor.PL ? Ja nie mam błąd przy wypakowywaniu, dam like !

Opublikowano

ja podziękuję zapowiadał się o wiele lepiej jeśli to jest "Typ Serwera : Medium - 4Fun" to ja święty jestem na balmorce już lepszy exp jest:P

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

ja podziękuję zapowiadał się o wiele lepiej jeśli to jest "Typ Serwera : Medium - 4Fun" to ja święty jestem na balmorce już lepszy exp jest:P

ja tez podziekuje... moim zdaniem to jest hard :/

Opublikowano

Ludzie co wy płaczecie z tym expem i kasą gram szamanem 3,5h zrobiłem zęby, księgi klątw i pamiątki i mam 60lvl wszystko jest pięknie dopasowane co do bonów to mogę się zgodzić po części też nie mam całego dnia i napewno nie będę miał pro do pvp ale da się dobrze grać nie panikujcie serwer naprawdę fajny.

POLECAM

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

szajs wielki Nie polecam chociażby z powodu zabrania 5 slotów w eq... braku podstawowych rzeczy jakimi są garniaki itp do ślubu,"Easy" nie oznacza ze Exp ma być Hard ... 15 lvl bije sie 10 minut ... a to jak na easy w hu długo

Opublikowano

Dajcie stronę zastępczą bo bym chętnie pograł a nie mam jak ; /

zbyt duza sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...