Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] test nowej fizyki

korosor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie najciekawszą rzeczą jest to, jak arty wjadą gdzieś w chuj wysoko, arta przeciwna nie bd jej widzieć, a heavy nie bd mogly podjechac xD

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

A mógłby ktoś zapodać skąd te testy pobrać? Bardzo mnie interesuje jak ta fizyka będzie działać :D Like poleci jak zawsze.

@edit

Hmpf.... Wchodzę na stronę wota i są testy >.< A jeszcze dzień temu ich nie było.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Śmieszne wjezdzam do wody i odlicza 10sek do smierci hahaha. Dobre na tym serwerze: wszyscy wjezdzaja na gorki, sami sie zabijaja a nikt nie gra. Można sobie jezdzic i ich zdejmowac.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dla wszystkich którzy mają pretensje dlaczego nie mają golda itp . TO NIE JEST TEST 0.8.0 TYLKO FIZYKI . ehh czytajcie ze zrozumieniem

bylo napisane ze otrzyma sie 15000 golda wiec moja prawo miec pretensje pomimo tego ze to tylko testy fizyki

shot016l.jpg

shot022n.jpg

shot027p.jpg

shot029k.jpg

shot031j.jpg

shot033w.jpg

860331433165800174608.png

Opublikowano

Dla wszystkich którzy mają pretensje dlaczego nie mają golda itp . TO NIE JEST TEST 0.8.0 TYLKO FIZYKI . ehh czytajcie ze zrozumieniem

Rozmiemy to ze to nie jest test 8.0 a test fizyki ale na stronie wota jest napisane: TEST FIZYKI - NA START 15 000 GOLDA, EXP I KASA X10.

Sam czytaj ze zroumieniem.

Szukam kolegi do plutonu do grania na tym tescie.

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać, tyle nowych kamp będzie, na początku będzie trudno, pierwsze co zrobię po wprowadzeniu patcha to, włączę trening i po ogarniam wszystkie miejscówki :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja też, a na głównej stronie pisze :

Zdobywane kredyty i doświadczenie są zwiększone 10 krotnie. Do celów testowych każdy gracz otrzyma 15000 sztuk złota

Ale spychanie swoich jest zajebiste :D

ale to tylko do testów jak wrocisz spowrotem do normalnej gry masz tyle samo co miales przed testowym :)
Opublikowano

ehh bo u nas to automatyczna wiadomość zobaczcie sobie co jest na US This public test is focused specifically on the physics system; so many game features which you are accustomed to will be disabled:

- training battles

- 'purchase premium', 'purchase gold', 'exchange XP' and other battles in the top right part of the screen

- all points of main Hangar menu (Depot, Store, Tech Tree) etc.

- Tutorial

- Radial menu

- Saving password for login

co w tłumaczeniu oznacza

To publiczne badanie koncentruje się w szczególności na systemie fizyki, więc wiele funkcji gry, które jesteś przyzwyczajony do zostaną wyłączone:

- Walki szkoleniowe

- "Premia zakup", "złoto kupno", "wymiana XP" i inne bitwy w górnej prawej częściekranu

- Wszystkie punkty menu głównego (Hangar Depot, Sklep, Drzewo Tech) itp.

- Tutorial

- Radial menu

- Hasło do logowania Saving

Opublikowano

ehh bo u nas to automatyczna wiadomość zobaczcie sobie co jest na US This public test is focused specifically on the physics system; so many game features which you are accustomed to will be disabled:

- training battles

- 'purchase premium', 'purchase gold', 'exchange XP' and other battles in the top right part of the screen

- all points of main Hangar menu (Depot, Store, Tech Tree) etc.

- Tutorial

- Radial menu

- Saving password for login

co w tłumaczeniu oznacza

To publiczne badanie koncentruje się w szczególności na systemie fizyki, więc wiele funkcji gry, które jesteś przyzwyczajony do zostaną wyłączone:

- Walki szkoleniowe

- "Premia zakup", "złoto kupno", "wymiana XP" i inne bitwy w górnej prawej częściekranu

- Wszystkie punkty menu głównego (Hangar Depot, Sklep, Drzewo Tech) itp.

- Tutorial

- Radial menu

- Hasło do logowania Saving

Tylko w Polsce taka patologia. Czemu na PL inaczej napisali?

Opublikowano

Ja bym się spytał czemu używasz google tłumacza, to jest tak łatwy tekst że samemu w 2 minuty przetłumaczysz... A przetłumaczyło tak że jest źle.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Dobra juz nie ma problemu, poprawili ten blad na stronie polskiej wota i nic nie ma o goldzie ani kredytach.

Bo w naszym supporcie są same ciemnoty.

polecam porównać nasz temat <pl>:http://worldoftanks....new-physics-pl/

z tematem na stronie ruskiej. widac roznice, wszystko ladnie i czytelnie wypunktowane. Nawet pisze ze serwer teraz nie dizala i bedzie pozniej a u nas nic. http://worldoftanks.ru/news/1414-test_tanks_physics/

Opublikowano

kurde fizyka fizyką ale ja chce się nowym TD-ekiem karnąć xD Ciekawe kiedy testy ogólne 8.0 będą

fizyka fizyką ale ja chce się nowym td-ekiem karnąć
xD
wiecie kiedy testy 8.0 ogólne będą?
Opublikowano

Nowym td-ekiem chodziło mi nie tyle o komuchów tylko o brytyjskie które mają mieć największe kopnięcie w grze....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...