Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] test nowej fizyki

korosor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gąski akurat mogą zostać, bo mi też to się podoba - żadnych ninja francuzów, bo oni mają szczególnie słabe gąski, ale tak mi się trochę wydaje, że strasznie słabe czołgi mają silniki i straciły całą przyczepność (nie da się jechać bokiem do szczytu niskiej górki, bo czołg się zsuwa... ;/

EDIT: nikt nie ma golda i nie da się nic nowego kupować/ odkrywać

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Gąski akurat mogą zostać, bo mi też to się podoba - żadnych ninja francuzów, bo oni mają szczególnie słabe gąski, ale tak mi się trochę wydaje, że strasznie słabe czołgi mają silniki i straciły całą przyczepność (nie da się jechać bokiem do szczytu niskiej górki, bo czołg się zsuwa... ;/

EDIT: nikt nie ma golda i nie da się nic nowego kupować/ odkrywać

To znaczy ze jak np. Chce odblokowac nastepny czolg to sie nie da?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Raczej nie, bo przycisk "research" nie działa i te wszystkie inne "store" "depot" itd. Jedyne co da się kupić to ammo i nowe działo do czołgu jeśli masz je odkryte, albo jakiś nowy czołg (ale musi być wcześniej odkryty)

EDIT: sorry sprawdziłęm i cozłgu żadnego się nie da kupić

Opublikowano

beznadzieja

nie dostalem obiecanego golda

nie mozna badac nowych modulow i pojazdow (chcialem pograc czyms nowym)

nie mozna kupic nowych pojazdow

myslalem ze bedzie ciekawsza ta beta

860331433165800174608.png

Opublikowano

MAm pytanie do was ; > Ma ktos jakies konto przed 7 sierpnia z jakimś medem albo lt ? Bo ja mam same ciężkie kw 1 i kw 4 i se nie poskacze ; / Ma ktoś z przed 7 np. z bt 7 ? Jak ktoś ma to prosiłbym o passy na PW.. :> Odwdzięczyłbym się dołądowaniem za piataka albo cuś bo to tylko żeby poskakać bo po co mi jakies konto z bt 7 skoro mam kv 4 xD ; ) Liczę na was ; >

7yoDoas.png

Opublikowano

To jest ciekawe, samemu nie da się wjechać na żadną górę (na którą się wcześniej nie dało), ale po popchnięciu przez IS-4 i Mausa i przejechaniu 5m byłem już w stanie wjechać francuzem na szczyt. Nie wiem czy to było zamierzone, czy twórcy nie pomyśleli o tym, że można się wspomóc drużyną i przedostać się przez niewidzialną barierę ;)

Opublikowano

To jest ciekawe, samemu nie da się wjechać na żadną górę (na którą się wcześniej nie dało), ale po popchnięciu przez IS-4 i Mausa i przejechaniu 5m byłem już w stanie wjechać francuzem na szczyt. Nie wiem czy to było zamierzone, czy twórcy nie pomyśleli o tym, że można się wspomóc drużyną i przedostać się przez niewidzialną barierę ;)

Zapewne kolejny błąd. Niech wszystko naprawiaja a nie testow im sie zachcialo.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ludzie, to są testy, które są tylko i wyłącznie po to, by ludzie wyłapali bugi na mapkach takie jak up, to jest bardzo duża aktualizacja i na pewno będzie kilka testów, w których będą je wszystkie naprawiać, dopiero potem będzie 8.0

Up mi tez nie działa.

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

To i tak nie zmienia faktu że teoretycznie oprócz bitwy i zakupienia amo nic sie nie da zrobic na tym serwerze -,-

Opublikowano

Mam dwa pytanka do was. Po uno. Co się dzieje z czołgiem gdy jest do góry nogami. Po drugie jak ktoś ma czas niech sprawdzi czy siła z którą czołg może przesunąć inny czołg. Czy np. taki maus przesunie is7 pomimo że ten drugi ma raczej większego kopa w silniku?

ps. sam nie sprawdzę bo mi serwer testowy bo za długo się ściąga xD I wole sobie normalnie jeździć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...