Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] test nowej fizyki

korosor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co o niej sądzicie? Moim zdaniem czołgi typu ten francuski TD-ek na III tierze będzie umiał latać. Nie mogę się doczekać poganiania samolotów bat chatem. A co wy o tym sądzicie?

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To są testy. Teraz jeszcze raz tyle na wprowadzenie czekać ;) Mam nadzieję że jak taki e 1oo/ maus spadnie na is generacji 7 to stalinek będzie miał jeszcze coś do powiedzenia xD.

Opublikowano

@up

nie. to są tylko testy. A 8.0 dlatego że chyba nie chcą się bawić w 7.8 7.7 itp. Chyba spieszy im się do wydania finalnej wersji.

Opublikowano

Mnie denerwuje jedna rzecz. Zgodnie z poprzednim filmikiem taki maus może wywrócić bat chata do góry nogami.. i co wtedy. Nie licząc mojego smutku to będę tak zablokowany?

Opublikowano

Wargaming nie puściłoby takiej klapy, pewnie obrażenia będą zadawane co parę sekund, ewentualnie automatycznie zostaje się 'zabitym'.

Opublikowano
-.- ty nie znasz wargaming. nie zdziwiłbym się gdyby mój czołg umiał jeździć do góry noga.. gąsienicami.
Opublikowano

właśnie czy te nowe rosyjskie czołgi też będą tak mocno pierdzieć, a może mocniej??? Jeżeli mocniej to wiem na co wydam free expa. Ale teraz już dodadzą to przejście że z któregoś meda można będzie na 8 tier td przejść?

Opublikowano

stfu.

Ale na nim nic nie idzoe zrobic na tym koncie , mam wylaczone te opcje statystyk oraz jakiegokolwiek kupna. A chcialem gaski i silnik ulepszyc zeby kupic coz za gold tez -.-

Opublikowano

Ja też, a na głównej stronie pisze :

Zdobywane kredyty i doświadczenie są zwiększone 10 krotnie. Do celów testowych każdy gracz otrzyma 15000 sztuk złota

Ale spychanie swoich jest zajebiste :D

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Jednak ta fizyka wymaga trochę poprawek, bo są miejsca, gdzie czołg grzężnie i nie ma szans wyjechać. Kolejna wada - nie da się skakać z góry zamkowej na mapie Himmelsdorf... ;(.

1) Jak coś nie da się czołgiem wjechać na czołg. Widziałem próby rusków, żeby wepchnąć T50-2 na KV-5. T50-2 zsunął się jak poduszkowiec otrzymując przy tym obrażenia.

2) Gąski po upadku zwykle rozrywają się

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Co do tego ze gaski po upadku sie rozwalaja to sie mi podoba, jest to realistyczne. Mam nadzieje ze w drugim tescie naprawia te wszystkie bledy. Narazie sciagam klienta.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tak jak kolega wspomniał wyżej.

- Nic sie na tym serwerze nie da zrobic , nie wiem co to ma byc.

- Gąski po kazdym upadku rozwalają sie , po zejsciu z malutkiego glazu obie gąski w BT7 są rozwalone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...