Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Avengers ~ Loki ~ CAP[80] ~

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No co? Nie znam żadnej guild co by szukała popierdzielonych idiotów co nic nie ogarniają i tylko wyzywają ;)

A ja byłem i wiem że gildia jest po to żeby rekrutować osoby na max levelach , pare osób jest na mniejszych. Oj czasem się wyzywają :D

chada1.png

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No co? Nie znam żadnej guild co by szukała popierdzielonych idiotów co nic nie ogarniają i tylko wyzywają ;)

To, że skąd możesz wiedzieć jakich ludzi potrzebujemy nie będąc w gildii. ^^

Rekrut
Opublikowano

To, że skąd możesz wiedzieć jakich ludzi potrzebujemy nie będąc w gildii. ^^

A czy powiedziałem o Was coś złego? Tato nie bij...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

jest zajebisty.

Jakiś pro elo zajebisty nie jest, ale na pewno jeden z najlepszych privów. Mjonszu powinien Ci się spodobać servlar. :D

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Coś launcher nie updateuje mi, ciągle jest 0% i zadnego postępu:)

@EDIT

Wsio działa, wystarczy chwilke poczekać;)

Lecz ładnie przytuliłem serwer, zdążyłem kupić avatar i na wejście check:P

kurwad.png
Rekrut
Opublikowano

Jak ktoś chce 1b kasy, jakiś tam +5 set, pare soxów i +6 glavkę to pisać na PM. W wolnych chwilach wejdę i oddam komuś z Was to. Nie wiem jak teraz na serwie, ale jak odchodziłem to ludzie mieli dość w tym ja. Pare itemków popaliłem z nudów i jak zobaczyłem, że wszystkie globale są po Turecku to aż się niedobrze zrobiło. Z tych kto tu jeszcze grają to opiszcie mi sytuacje jaka jest na serwie a może wrócę.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Jak ktoś chce 1b kasy, jakiś tam +5 set, pare soxów i +6 glavkę to pisać na PM. W wolnych chwilach wejdę i oddam komuś z Was to. Nie wiem jak teraz na serwie, ale jak odchodziłem to ludzie mieli dość w tym ja. Pare itemków popaliłem z nudów i jak zobaczyłem, że wszystkie globale są po Turecku to aż się niedobrze zrobiło. Z tych kto tu jeszcze grają to opiszcie mi sytuacje jaka jest na serwie a może wrócę.

Mi to możesz dać :P

Rekrut
Opublikowano

na chuj robisz tu spam o marny set +5? napisz mu na pw to może przebłagasz BEKA Z CIEBIE TYPIE

Hahahah, z 10 PM'ów od niego dostałem. W nicku ma 99 to pewnie jego rocznik, no cóż oddałem mu te konta bo by się poszczał. Codziennie po 1-2PMy ^^

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Jest Resistance, server jest w maire ok, ale upada niestety. Wiekszosc nie moze pogodzic sie z tym ze turki rzadza na servie i odchodza :O Ja sam mam dosc gry bo nie ma juz z kim, nikt nie chce sie bic na pvp bo kazdy boci lub twierdzi ze za slabe itemy ma -.-

Opublikowano

Michnik... Gowno prawda. Bardzo duzo osob sie bije na pvp.. przewaznie te osoby co maja po 3 chary ( 2 na bocie, 1 na pvp ) tylko ze ten 1 pvp ma FB seta +9 i Broń +9-+12 lub som-sun +9 :). Server nie umiera , tylko co grało ludzi gra i teraz , tylko że jest rok szkolny i nie każdy może wejść. hmm błędne masz stwierdzenia

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...