Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Avengers ~ Loki ~ CAP[80] ~

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server naprawde pozytywnie mnie zaskoczyl. spawn mobkow 2x wiec expi sie dobrze, nie ma mowy o ksuciu turasow. raty optymalne. suny nie dropia czesto (widzialem dopiero 1), ludzi caly czas przybywa (okolo 160 osob online w tym momencie), dostajemy 1 silka za godzine bycia online, mapa europy wylaczona czyli wszystko jak za starych dobrych czasow cap'u 80 na isro.

zapraszam do gry, jest naprawde spoczko !!!

:::mbot dziala jak natura chciala:::

Opublikowano

Również polecam serwer ! Miło się gra , za silki które się dropi nie wiele można kupić ale to chyba dobrze

Zapraszam !

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

dodam tylko ze dostepna jest forteca tylko w hotan a na cap 80 hotan jest glownym miastem wiec kasa z fortu bedzue naprawde ogromna totez warto byloby zalozyc jakas polska mocna gilde i zajac fort.

takze wbijac Polacy !!

Opublikowano

JAKIEGO chara tam najlepiej robić ? słyszałem że BOwwman jest do bani...

więc jakiego robić chara? jaki najlepszy an pvp i do expa?

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Kto Ci , tak powiedział , że bow jest do dupy ? Na cap 80 najlepszy chyba bow - bow/fire/cold/light -> co do lighta zostanie ci 60 mastery lub zrobić bladera.

Opublikowano

JAKIE tu sa RATY ALCHEMII

??

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

raty sa jak na iSRO = 1x

na serwerze aktualnnie jest ~290 osob online czyli od wczoraj przybylo okolo 120 graczy !!!

zapraszam wszystkich do gry !

Opublikowano

na poczatku bylem nie przekonany do tego serwa dlatego ze gralo 60 ale teraz co dzien przybywa +50 graczy to bardzo fajnie sie gra.

Opublikowano

-aktualnie mam tam 70 lvl , Server taki soobię... można pograć ale nie warto bo Nudy zarówno na pvp i na pve.. niestety sama w sobię china jest nudna

mogli by dodać euro...ja osobiście lubię Euro bo więcej trzeba robić na pvp (switch, heal , stuny ,debufy itp )obeznani wiedza o co chodzi.

- co do ludzi przybywających to powiedziałbym że Gfy przybywają a nie ludzie... w Hotan dzisiaj widzialem pona 15 stojących koło siebie , a przed chwilką widziałem 8 bowmanów 64+ lvl stojących , wyglądających tak samo z takim samym nickiem tylko liczba sie zmieniala.. jak bede mial czas to dodam screeny.

- Gm ma gfy w dupie , nie ma banów ... nie ma eventów... nic kompletnie, tylko inspekcje. W tej chwili trwa inspekcja niby w ciągu godziny ma się wyrobić ... 5 bugów chcę naprawić.

-Server sam bez Euro jest nudny , tak jak niestety na tym serverze... nic oprucz expienia i pimpowania seta nie zrobisz.. ewentualnie monotonne kikanie tych samych skilli na pvp przez chinoli ^^

- bardzo dużo TURKÓw .. nie wiem czy dobrze zauważyłem ale jest Turecka Guildia unie maja też. Rządzą chyba na tym servie.. każdego co widzę to z +5 bronią łazi...

-Alchemia TRAGEDIA... 80 elkow weaponow , shieldow , acc i nawet +4 nie weszło ani razy , mam avka z lucky , stona też wbijałem.

to takie małe info ode mnie.. Mam tylko nadzieję że wyjdzie ten REPOSE szybko to ide z guildią tam grać

Puki co to tu gramy

Polska Guildia jest

NAZWA Resistance

nick Mastera aktualnie: Dante1337 ale możecie pisać do mnie o Joina (aktywny często jestem) nick Ewenement

@EDIT

zapodaje screena z przykładowymi Gfami.

sFaUD.jpg

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

UPDATE FINISH !!!

-DODANE New Area Zealots Hideout ( z 77-78 lvl mobami )

-Fixed 8 DG zbudowane Items Drops ( bardzo rzadko dropiły , teraz prawdopodobnie będzie lepiej lecieć)

-Usunięto Punfication Pills z Item Mail

-Nowy lepszy HOST

-DODANE IP-LIMIT ( 3 postacie na 1 IP )

-JEWEL boxy będą Stackowane w 100 =)

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

-aktualnie mam tam 70 lvl , Server taki soobię... można pograć ale nie warto bo Nudy zarówno na pvp i na pve.. niestety sama w sobię china jest nudna

mogli by dodać euro...ja osobiście lubię Euro bo więcej trzeba robić na pvp (switch, heal , stuny ,debufy itp )obeznani wiedza o co chodzi.

- co do ludzi przybywających to powiedziałbym że Gfy przybywają a nie ludzie... w Hotan dzisiaj widzialem pona 15 stojących koło siebie , a przed chwilką widziałem 8 bowmanów 64+ lvl stojących , wyglądających tak samo z takim samym nickiem tylko liczba sie zmieniala.. jak bede mial czas to dodam screeny.

- Gm ma gfy w dupie , nie ma banów ... nie ma eventów... nic kompletnie, tylko inspekcje. W tej chwili trwa inspekcja niby w ciągu godziny ma się wyrobić ... 5 bugów chcę naprawić.

-Server sam bez Euro jest nudny , tak jak niestety na tym serverze... nic oprucz expienia i pimpowania seta nie zrobisz.. ewentualnie monotonne kikanie tych samych skilli na pvp przez chinoli ^^

- bardzo dużo TURKÓw .. nie wiem czy dobrze zauważyłem ale jest Turecka Guildia unie maja też. Rządzą chyba na tym servie.. każdego co widzę to z +5 bronią łazi...

-Alchemia TRAGEDIA... 80 elkow weaponow , shieldow , acc i nawet +4 nie weszło ani razy , mam avka z lucky , stona też wbijałem.

to takie małe info ode mnie.. Mam tylko nadzieję że wyjdzie ten REPOSE szybko to ide z guildią tam grać

To Ci teraz wytłumaczę pare żeczy

Serwer ma drugi, czy trzeci dzień więc nie spodziewaj się pvp. Jeżeli chcesz się bawić w switch weapon, zrób sobie dual-a. GF-y były, jednak już dziś dodali IP limit więc sprawa już zakończona. :) Jeżeli GM zacząłby banować GF-y, stracili by na populacji serwera, poza tym jest to serwer oldschool więc nie spodziewaj się ewentów, bo ja za czasów iSRO ani razu GM-a nie widziałem na takim capie. Tylko inspekcje? Jest to pierwsza inspekcja serwera, UPRZEDZANA zresztą notką przez GM w grze żeby naprawić bugi. Teraz na każdym innym serwie pimpujesz i expisz, poniekąd na tym polega gra, prawda? Turków jest od groma na każdym serwerze, nikt im nie zabroni mieć własną unię, a broń +5 możesz też sobie zrobić :) Co do alchemii, przypominam, że to oldschool serwer i alchemy rate jest x1.

Opublikowano
Serwer ma drugi, czy trzeci dzień

Wystartował 21 sierpnia o 20:00 czyli na dzień dzisiejszy ma 5 dni =)

więc nie spodziewaj się pvp.

w 5 dni to już tutaj 50% ma 80 lvl ff ;) +5 bronie , sety z fb pozdro.

GF-y były, jednak już dziś dodali IP limit więc sprawa już zakończona. :)

GFY- były i będą ;) uwierz mi że jest sposób z PROXY i powiem ci że ci co mają na tym serverze po 30 GF nadal je maja i używają , widziałem dzisiaj w dh cave

Zresztą sam znam kumpla który w obecnej chwili używa 15 Gf na proxy ;)

jest to serwer oldschool więc nie spodziewaj się ewentów, bo ja za czasów iSRO ani razu GM-a nie widziałem na takim capie

To na cholere grać na takim serverze gdzie powiewa nudą... jak bym chciał graćna isro to bym grał. Bez sensu jest robienie taiego servera gdzie nic oprucz expienia i "chińskiego, nudnego klikania" na pvp nie da sie robić.

Teraz na każdym innym serwie pimpujesz i expisz, poniekąd na tym polega gra, prawda?

Nie na każdym :) się dużo innych serverów tzw 4Fun na którym zawszę się coś dzieję. Ja nie gram żeby Expić tylko żeby potem zrobić piękne pvp :)

Turków jest od groma na każdym serwerze, nikt im nie zabroni mieć własną unię

no niestety z tym się zgodzę.. ale nie którzy są naprawdę wporządu , niestety o tych turkach na tym serverze dobrych rzeczy nie można powiedzieć. kto miał z nimi styczność to wie.

Co do alchemii, przypominam, że to oldschool serwer i alchemy rate jest x1.

a ja przypominam że bez sensu jest robienie Kopii Isro.. jak bym chciał grać w stylu isro to bym poszedł na isro ^^ przynajmniej bym mógł Moooożę komuś sellnać chara , a tu nie bardzo.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

ale ty marudzisz Ewenement..... :D Ja polecam ten server :D Lubię samą chine bez euro :] Fajnie się gra.

Zapraszam do gildi Resistance :D

29979.gif
Opublikowano

Puki co to tu gramy

Polska Guildia jest

NAZWA Resistance

nick Mastera aktualnie: Dante1337 ale możecie pisać do mnie o Joina (aktywny często jestem) nick Ewenement

@EDIT

zapodaje screena z przykładowymi Gfami.

sFaUD.jpg

Serwer jest nowy 5 dni to wcale nie duzo

co do goldfarm kazdy kombinuje tam samo jak na innych serwerach ale juz dali blokade.

mowisz ze ci sie nudzi ewe dzis byla karawana ty miales w dupie tak wiec nie płacz ze nic sie nie dzieje

Jak tak bardzo hejtujesz ten serwer to idz sobie na te Acesro....

Tutki sa na kazdym serwie +5 to nie problem wbic

Widac twoje pojecie o grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...