Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Avengers ~ Loki ~ CAP[80] ~

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.gif

Linki :

• Website:

Creddy Online: Loki

• Register: Creddy Online: Loki Registration

• Download: Creddy Online: Loki Downloads

• Facebook: Creddy Online on Facebook

• Opening Date: 21.08.2012 20.00 GMT+2 - czyli nie został jeszcze otwarty.

• Donation Method: Akceptujemy wszystkie formy płatności

Raty :

• Race: Chinese Only

• Level Cap: 80

• Skill Cap: 80

• Mastery Level: 300

• Experience Ratio: 10x

• Skill Experience Ratio: 10x

• Drop Ratio: 5x

• Gold Ratio: 5x

• Job: Old Job System

• Job Reward Ratio: 50x (Both for Trader/Thief)

• Botting: Allowed (Client is available to run all the bots.)

Nowości :

• Tylko Forteca w Hotan do zdobycia

• Battle Arena włączona

• Działające emblematy gildii

• Elki , potki , stony etc. stakują się do 250.

• Arrowy stakują się do 1000.

• Specjalny grab pet z 5 stronami.

• Co 1h - 1 Creddy Point - czyli coś ala silki.

• Wyłączone Adv Elixiry

•Wyłączony Magic Pop

• Wyłączony Devil Spirit oraz Angel Spirit

• Wyłączony Forgoten World

• Usunięte vigory z NPC

• Tylko Jangan , Dowhang , Hotan ( takla też ) są dostępne

• Itemy zmienione pod stary cap 80

• Statystyki premki zmniejszone do 5%

• Silki dropią z moobków

• Spawn moobków zwiększony 2x

• Zmieniono glow system na stary z capu 80

• Jewel Box Event włączony

• Jewel Box Event nagrody :

Earth Ghost Mask

Gold Dragon Flag

HP +500 Potion

MP +500 Potion

Santa Set

Zdjęcia :

Dostępne Expowiska :

trJQF.png

vaYSW.png

ubPbQ.png

Itemki Startowe :

ITDjd.png

Nowe Avatary :

U4ou7.png2CIUr.png

xhOEe.pngthtW0.png

50Ct2.pngCTSZD.png

Nowy Login Screen :

SRlTK.png

Nowy Launcher :

7jR66.pngw6NRD.png

OldScoolowe Glowy :

wl9oX.pngL8WuF.png

ZvXPl.pngcbdMK.png

Tylko Chińczycy :

MtpEy.png

Silki Dropią z moobków :

ijdwK.png

Podsumowanie :

Serwer startuje dzisiaj o 20.00 ( nie jestem pewien , jaki ma czas ich serwer ) , jeżeli nie to o 21.00 zachęcam do grania , na pewno będzie mnóstwo ludzi , na ich 2 serwerze gra non stop ponad 900 osób.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yay! Mistrzunio tam będzie! :D

Zapowiada się świetnie. Nie mogę się doczekać :P

Piszcie do mnie na PM lub na whispa do humannus jak chcecie dołączyć do Polskiej gildii. :)

Opublikowano

dobra torrent tez sie rozkrecil, problemem pozostaje rejestracja. Nie wiem czy rejestracja zamknieta czy to jakis problem ale nie idzie sie zarejestrowac :)

Opublikowano

@up do Sh4ke

• Opening Date: 21.08.2012 20.00 GMT+2 - czyli nie został jeszcze otwarty. a Serwer startuje dzisiaj o 20.00 ( nie jestem pewien , jaki ma czas ich serwer ) , jeżeli nie to o 21.00 zachęcam do grania

albo nie czytales wszystkiego albo nie widziales co pisze ... czyli start o 19 naszego czasu .

Zobacczymy moze pobiore

Edge-1.png
Opublikowano

• Opening Date: 21.08.2012 20.00 GMT+2 - czyli nie został jeszcze otwarty. a Serwer startuje dzisiaj o 20.00 ( nie jestem pewien , jaki ma czas ich serwer ) , jeżeli nie to o 21.00 zachęcam do grania

albo nie czytales wszystkiego albo nie widziales co pisze ... czyli start o 19 naszego czasu .

Zobacczymy moze pobiore

Przecież napisałem że nie znam ich strefy czasowej x_X to były moje domysły , w każdym bądź razie dzisiaj start.
Opublikowano

nie wiem co myslec o tym serwie, ten caly drop silkow chyba byl dodany tylko po to zeby sciagnac turkow... szczerze mowiac nic za to praktycznie nie udzie kupic. Avatar w ktory mozemy wsadzic 2 opcje czapka 1 opcja i attachment 0 opcji. Kilka transport petow i to wszystko, serwer nie wyroznia sie od innych ani troche, ja sie polakomilem na ten drop silkow ale jednak ten sklep pozostawia wiele do zyczenia. Wbilem 19 lvl i mi sie znudzilo:P wracam do farmienia na fulo;) A nie wiem ilu ludzi na serwie, ale doswiadczylem lagow i nie jest to wina mojego neta.

Opublikowano

Raczej neta, bo ja tam lagów nie mam;) Nie wiem jak można mieć zdanie o serwerze wbijając 19lvl-i ^^ Rozumiem wbijesz max pograsz kilka dni to wtedy bardziej można mieć jakieś zdanie... Dużo osób straciło cały wątek tej gry, kiedyś narzekali że silkroad to gra bota bo kto będzie zabijał 10k mobów ręcznie, teraz jak widzą serwery z expem x 400 to piszą ze to źle bo w 1 dzień będziesz mieć max lvl...

Opublikowano

nie neta bo siedze na innym serwie i nie lagowalo, a tam delay byl. Ja nie oceniam serwera bo co tutaj oceniac? ja mowie tylko o chwycie reklamowym czyli dropie silka i dodatkowych 10k na start. Reklama fajna ale serwer taki jak kazdy inny, wiec powiedz mi po co mam zaczynac tutaj jesli na bardzo podobnym serwie mam juz postac z 41lvlem i 200k + sp? wbilem zobaczylem, oceniac nie bede bo tak jak mowisz co mozna oceniac po wbiciu 19lvli. Mi sie nie podoba i tyle, a forum jest po to aby moc wyrazic swoje zdanie :)

Opublikowano

ilosc graczy troche odstrasza ale cóż serwer stoi pare godzin ale chyba mial slabą reklame jak to sie poprawi moze naprawde wypalic

Opublikowano

Lagów nie ma zakładamy gildię inter - Avengers , przyjemnie się gra ubiliśmy z MarkO oraz 2 anglikami tg :) Zapraszam do gry piszcie : Sh4ke , MarkO , IronMan , 2CooL - 2 ostanich nie polacy. 19 level ^^ rzeczywiście prawie max level nabiłeś i jest po czym oceniać serwer.

Opublikowano

pytanie czemu bylo az 3 uruchi titan

Tak samo było z TigerGirl , sam nie wiem czemu tak się stało , ale co z tego że turki mają 50 level , skoro mają 0 itemków oraz golda.
Opublikowano

No,no fajny server. Bardzo dobrze, że za silki z dropa są tylo scrolle, trans pety i avki z dwoma opjami, server ma zarabiac. :)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

na forum jest wszystko ladnie opisane. Wchodzisz chyba, nie pamietam w pliczek config.ini i tam lang zmieniasz z 0 na 9. czyli ma to wygladac tak.

Lang=9 ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...