Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak zarobić i się nie narobić?

.::Madvied::.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiadacie, że wszystkie V tiery dobrze zarabiają?

Zagrajicie BDR G1B to iest códo:) Po 150k na dobrom bitwe polecam!!!!!!!!!!!!!!!111!!!

Chyba jak jest event x20 i masz premke xD

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiadacie, że wszystkie V tiery dobrze zarabiają?

Zagrajicie BDR G1B to iest códo:) Po 150k na dobrom bitwe polecam!!!!!!!!!!!!!!!111!!!

Chyba na serwerze testowym, co?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Czym mogę zarobić na super low tierze? :C

Grałem wszystkimi 2 tirami oprócz arty francuskiej i powiem tak dla mnie fajnie zarabia t18 bo ją lubię tobie może być fajnie grając jakimś scoutem i będziesz mówił że t18 nie zarabia :)

Opublikowano

Chyba na serwerze testowym, co?

Tożto magia sarkazmu!

Więc nie mówcie, że każdą V da się zarobić:)

Ale za to, wbrew opiniom innych, gorąco polecam wymaksowanego ARL 44. Cud i miód - jeżeli tylko potrafimy kątować pancerz i atakować w dobrym momencie. Działo zapewnia świetną penetrację przy, jak na swój tier, dość dobrych obrażeniach. Za dobrą bitwę można zarobić nawet 40k bez premium.

Jednak najgoręcej i tak polecam StuGa III:) Często grając na nim zdobywam 5-6 fragów w górę i wtedy bez premki można wyciągnąć na nim od 50 do 70 tys. kredytów:)

Nawet Lowe się chowa;)

Opublikowano

ja polecam t1 hevi (przekonałem się do niego) jeśli umie się grać nim to bardzo dobry czołg za bitwę wyciąga 30 tysięcy :) (Pewnie można więcej ;D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...