Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak zarobić i się nie narobić?

.::Madvied::.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde. Czepiasz sie xD . Pisze potocznie . Więc dobrze: Czołg Churchill w realu był czołgiem brytyjskim, ale w grze posiada go ZSSR.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Trzeba przyznać, że teraz ludzie bez golda są biedni. Wcześniej KW z 107 i kasa leciała, a teraz tier V jest w miarę wyrównany. Z mojego doświadczenia: Hummel (ale musi być wymaxiwana załoga!) no i Pz IV

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano
Kurde. Czepiasz sie xD . Pisze potocznie . Więc dobrze: Czołg Churchill w realu był czołgiem brytyjskim, ale w grze posiada go ZSSR.

O to mi nie chodzi xD

Mam na myśli to co napisał w poradniku przy opisie churchila.

09071535498836998897.png

Opublikowano

On nie zmienia nic w temacie :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Lowe jak najbardziej zasługuje na miano najlepszego zarabiacza premium. Z premium, na bitwę, wyciągam około 70,80k. Raz zdarzyło mi się 100k zarobić.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

On nie zmienia nic w temacie :)

Posta nabić chciałeś?

Juz poprawil ten blad.

Moglbys dodac kw-1 i T34.

Dodam. :) Ravoner, mógłbyś ze mną współpracować. Potrzebuje twoich rad, odezwij się na PW.
Opublikowano

pzIV ma dobry pancerz? raczej ma slaby a baki i tyl ma papierowy

te druga wieze ma 120mm z przodu

jest malo mobilny, wolno sie obraca i wieze tez powolna

ma potezne i celne dzialo

jest to dobry snajper i powinien byc 2 lub 3 lini

jak narazie w tym temacie nie ma nic ciekawego

wymieniles tylko kilka pojazdow i podales ich skromne statystyki

tyle gracz moze dowiedziec sie z gry lub z czolgopedii ktora jest na stronie wota

860331433165800174608.png

Opublikowano

pzIV ma dobry pancerz? raczej ma slaby a baki i tyl ma papierowy

te druga wieze ma 120mm z przodu

jest malo mobilny, wolno sie obraca i wieze tez powolna

ma potezne i celne dzialo

jest to dobry snajper i powinien byc 2 lub 3 lini

jak narazie w tym temacie nie ma nic ciekawego

wymieniles tylko kilka pojazdow i podales ich skromne statystyki

tyle gracz moze dowiedziec sie z gry lub z czolgopedii ktora jest na stronie wota

Mistrzu. Jeszcze zrobię wraz z Ravonerem styly gry, nie oceniaj książki po okładce.
Opublikowano

Technicznie to każdym czołgiem można te 10k do przodu zdobyć trzeba tylko umieć grać co juz mówili :D A dla noobków lub newbie to polecam jako czołg do walki w 2 3 linii PZ4 (można szarżować z pierwszą wieżą później przerąbane jak tak zrobisz ...) Do szturmu to zwrotne HT lub opancerzone MT :D (Wyjątek T1HT w którym lepiej się trzymać z innymi czołgami ze względu na papierowe boki i wysoki profil, KW-1 się nadaje mimo jego powolności bo z daleka jest trudniej trafić) A arty to niemieckie tak żeby się nauczyć grac ;) LT to wiem że dobry jest T-50 i następca oraz francuzy co do reszty to nie grałem :D

PS 25k do przodu w IS-8 jest ciężko zdobyć bez premki bo zwykle nawet dobrzy gracze ledwo na + wychodzą ;) A tygrysek to jest ładny do podniesienia statów :] Zwykle podnosi celność .I gra cieżkimi amerykańskimi (tier 5 i 6 ) to męka jest a zwłaszcza M6 bo T1 jeszcze w swoim poziomie ma łatwiej ;)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Nie wiem czy m6 tak trudno, z 90mm ma rofa 7 chyba. Ja gdy nim gralem zazwyczaj campilem i chowalem kadlub. 1 na 1 z kw-1s mozna wygrac dzieki temu przeladowaniu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Heh. Ja niestety nie mogę sam sobie zarobić kaski, na Tigera II. :f Nie mam chęci żeby grać moneymakerem i ciągle zbierać te 2miliony srebra. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...