Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak zarobić i się nie narobić?

.::Madvied::.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Jak ty tigerem tracisz, to muszę to przyznać, nie umiesz grać.

Ja nim zarabiam za przeciętną bitwę 20k-25k i prawie zawsze wychodzę bez szwanku, czasem mnie rozwalą albo lekko uszkodzą i wtedy po odliczeniu naprawy wychodzi 15k na plus, a jak mnie nie uszkodzą to tak jak pisałem 20k-25k

I nie gram z premką i grać nie będę.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Normalnie, gram w drugiej lini, prawie zawsze jestem w top 5 i umiem grać.

BTW

Korsor przestań spamować takimi wypowiedziami

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@up

Do wszystkich "jak" było pierwszym słowem mojej wypowiedzi. Wypowiedź była dłuższa ale nie wiem czemu tylko jedno sowo się tu pokazuje i nie mogę edytować -.-

Chodziło mi o to JAK MOŻNA TRACIĆ TIGEREM???? Tracić kase zaczyna się na IX tierze dopiero.

Opublikowano

Ja na is3 wychodziłem na +. Ten czołg tak mi leżał że szok. Jest ogólnie fajny i w porównaniu do tygrysa II który wychodzi także na + (około 10k na dobrej bitwie) is 3 chyba i tak zarabia najwięcej spośród VIII tierów. Głównie dzięki dingującemu pancerzowi który ogranicza koszta naprawy i działu które pozwala zadawać duuuużo dmg.

Opublikowano

@Up

Jako iż jestem posiadaczem KT mogę obalić twoją teorie, KT zarabia bardzo dobrze z 105 po 25-30k za bitwę po odjęciu ammo to około 10k na plus, no chyba że zostanie zniszczony całkowicie wtedy na zero.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

oouuuuu to sorka. Nigdy nie grałem KT ale jak miałem is3 to kumpel ciągle się irytował że wychodzę na plus a on strasznie dużo traci. Przepraszam i już poprawiam.

Opublikowano

Trzeba było dopisać ile zarabiają :/

mnie np. zaciekawiła V tierowa arta... :)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

ogółem ceny pocisków, naprawy, średni zarobek na bitwę...

z zarobkiem moze byc ciężko, bo różnie się gra, ale taki przykładowy :)

Jeśli to prawdziwe maszynki do zarabiania, to czemu by nie pograć? tak dla szczęścia ^^

Opublikowano

dopiero wtedy ten tutorial nabierze większego sensu ^^

temat o zarobkach, a nie wiadomo ile.

z góry dzięki :P

Opublikowano

Ja bym na dodał V tier arty i część VI tierów bo niektóre nieźle zarabiają (M4a3e2 z tego co pamiętam.... ten po schermanie co ma genialny przedni pancerz :P )

Opublikowano

M4A3E2 sie nadaje do nabijania snajperow. Na topie mozna stalowa scianke nabic, ale rzadko. A zarobki sa srednie bo ma slaba penetracje i jest wolny :( .

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Penetracje właśnie ma dobrą. A jak skontujesz to VII tiery odbija. Wbiłem go na elite i bardzo fajnie mi się nim grało. Za wygraną bitwe 10-15 k na plus wychodziłem

Opublikowano

Dobre na male tiery, na wyzszych ledwo przebija. Juz bym wolal te E8, nim to chociaz objezdzac mozna - taki typowy med. Zrobie go sobie jeszcze kiedys zeby tylko na elitarnego wbic.

Opublikowano

Moim zdaniem jego penetracja jest naprawdę fajna na topowym diałku, ale co jak co to med nie jest. Jak bym chciał meda to bym właśnie e8. Chociaż mam t20 kupione które odblokowałem po e2 i jest fajne

Opublikowano

@Up

Jeżeli dla cb 128 penetracji na 6 tierze to dużo to ja nie wiem, cb chyba tylko do 6 lub 7 tierów wrzuca.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

T20 tez nic nie przebija nie przebija na 9 tierach. Ja zamierzam do niego dojsc zgarniajac tylko bonusy za wygranie pierwszej bitwy kazdego dnia.

Opublikowano

Powiadacie, że wszystkie V tiery dobrze zarabiają?

Zagrajicie BDR G1B to iest códo:) Po 150k na dobrom bitwe polecam!!!!!!!!!!!!!!!111!!!

Opublikowano

Powiadacie, że wszystkie V tiery dobrze zarabiają?

Zagrajicie BDR G1B to iest códo:) Po 150k na dobrom bitwe polecam!!!!!!!!!!!!!!!111!!!

BDR to najgorsze gówno jakie może być. -.-'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...