Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Minecraft 1.4

NoLuckJustSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pamiętam moje początki z minecraft'em jak to zaczynałem na wersji 1.7.3 to były czasy....

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pamiętam moje początki z minecraft'em jak to zaczynałem na wersji 1.7.3 to były czasy....

Najlepsze były początki bety/ koniec alphy ^^

1994993994.png
Opublikowano

Dodaj informacje o tym, że mobki moga podnosić wszystkie itemki na poziomie trudnych, a itemki uzbrojenia zakładają. Dodatkowo zombie mając hełm na głowie nie pali się, ale z każdą sekundą hełmowi spada wytrzymałość.

Opublikowano

Dobra ludziska spokój , każdy ma możliwość wypowiedzenia własnego zdania , nie siejmy zamętu na MPC forum obrażając innych . Dajcie każdemu wypowiedzieć własne zdanie . Niektórym nowy Minecraft się podoba niektórym nie i nikt tego nie zmieni nie dogodzi się wszystkim. A więc zacznijmy s powrotem bawić się kucykami i będzie spokój. A tak na serio mi się osobiście nie podoba . ogli by zrobić jedny porządny update , a nie 50 innych z ilością błędów przekraczającą ilość mrówek w Polsce . Dziś co mamy ? Brak skinów , częstsze crashe (bynajmniej u mnie i moich kolegów (bez modów !)) , oraz dziwne generowanie terenów gdzie nagle dziwnym trafem jest wielka ściana stona ... Wszystko co jest związane z blokami dekoracyjnymi podoba mi się . Ale nowy mob ... Przesada . To był takie moje zdanie o updatach :P

Opublikowano
Dodaj informacje o tym, że mobki moga podnosić wszystkie itemki na poziomie trudnych, a itemki uzbrojenia zakładają. Dodatkowo zombie mając hełm na głowie nie pali się, ale z każdą sekundą hełmowi spada wytrzymałość.

Źródło? czy to potwierdzone informacje?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

[/size][/font]

na craftsite pisze. Zombie teraz bd najtrudniejszymi przeciwnikami.

Opublikowano

[/size][/font]

na craftsite pisze. Zombie teraz bd najtrudniejszymi przeciwnikami.

Opublikowano

"MPCej" :D. Jak dla mnie to powinni jeszcze naprawić malutki błąd. Otóż, gdy psy wchodzą do wody, nagle ciemnieje im sierść!

Lol, napisalem "G o r n e j" jako razem, a wyszło "MPCej" xD

Opublikowano

Dodaj jeszcze informacje o tym, że 1.4 wyjdzie dopiero w Hallowen.

http://craftsite.pl/brak-snapshota-w-tym-tygodniu/8832

Opublikowano

Wszystko fajnie! Tylko lepiej byłoby, gdyby jak najszybciej był YogBox na 1.4 lub chociaż część modów!: )

Opublikowano

Mam pytanie , czy to prawda ze notch juz nie robi w Mojangu? Proszę o szybką Odpowiedź.

Pozdro

sygnaak.jpgZwracaj się do mnie "mój Królu".

http://speedy.sh/Z7sv8/Maly-Poradnik-admina.txt - dla początkujących właścicieli i adminów :D

Opublikowano

Mam pytanie , czy to prawda ze notch juz nie robi w Mojangu? Proszę o szybką Odpowiedź.

Pozdro

Notch jest szefem mojangu. On nie zajmuję się już minecraftem. Teraz pracuje nad scrolls i cobalt.

Opublikowano

Bardzo się cieszę że wyjdzie nowy update, najlepsze w tym jest to że można mieć kolorową zbroję ze skóry :P

Można być unikalnym :D

veQtFkA.jpg?1

Sygnaturę zrobiłem ja

Pomogłem? Zostaw Lajka ;)

Opublikowano

Info o Witherze:

Dodany w ostatniej wersji testowej nowy boss o nazwie Wither jest mrocznym, latającym, trzygłowym stworzeniem, które niszczy wszystkie żywe istnienia na swojej drodze. Każda jego głowa potrafi wystrzelić eksplodującą czaszkę, która dodatkowo zaraża trucizną obumierania. Trucizna ta powoduje, że nasz licznik życia staje się czarny, a odbierane nam punkty zdrowia mogą leczyć Wither lub nas po prostu zabić.

Kiedy Wither wykryje w swoim pobliżu przeciwnika, potrafi zwiększyć swoją prędkość poruszania się, a nawet podlecieć na odpowiednią wysokość, aby dosięgnąć swojego oponenta. Chowanie się przed nim za ścianami nie sprawia mu żadnego problemu, ponieważ podobnie do Ender Dragona potrafi on niszczyć bloki przed sobą, jeśli jest do tego zmuszony. Nic nie stanie mu na drodze, aby dopaść swój cel i wyeliminować go.

W momencie, kiedy Wither utraci więcej niż połowę swojego życia, przechodzi w tryb ochrony. Pojawia się wokół niego powłoka, podobna do tej, którą otoczony jest naładowany Creeper. Chroni go ona przed strzałami wystrzelonymi z łuku i jedynym wyjściem jest użyć broni krótkodystansowej. Będąc w trybie ochrony, nie może on już latać, więc ucieczka na wysokości może być dobrym rozwiązaniem, ale nie, kiedy chcemy go zabić.

Bossa tego możemy spotkać, jedynie odprawiając odpowiedni rytuał. Ostatnio przedstawiony blok dekoracyjny w postaci czaszki kościotrupa będzie służył do utworzenia rytualnego okręgu powodującego pojawienie się Wither. Nie będzie to takie proste, bowiem bardzo rzadko głowa szkieleta spadnie mu z barków. Przyzywanie Wither na świat za pomocą tej ceremonii będzie miało na celu zdobycie rzadkich przedmiotów, jakie wypadają z omawianego moba.

Zbieranie czaszek, tworzenie rytualnego monumentu, aby przyzwać upiorne stworzenie, które wszystko zabija i otrzymać za jego zgładzenie doświadczenie i rzadkie przedmioty.

Zostało edytowane zastosowanie czaszek szkieletów. Będą one potrzebne do wzywania Withera.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...