Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Minecraft 1.4

NoLuckJustSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie minecraft robi się coraz bardziej grą MMO. Nie polega on teraz na budowaniu aż w takiej mierze jak kiedyś, ehh.

Dobrze, że ogarniają te komendy jakoś, jednak jak dla mnie - część z tego update będzie dobra, a druga niewypałem.

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Małe i duże zombie? Potworki w armorze? To mi się zupełnie nie podoba, według mnie minecraft już całkowicie został zepsuty. Ostatnia dobra wersja była rok temu - czyli beta 1.7.3. Nie mogę uwierzyć co tu się wyrabia z tą grą, te update tylko sprawiają większe kłopoty z serwerami. Nie będę aktualizował -.-

Jak tak bardzo chcesz to idz grać na 1.7.3

Zobaczymy po jakim czasie Tobie się znudzi

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Kurwa.. chcecie normalny survival to sciągnijcie Minecraft version changer i grajcie sobie na tym jebanym 1.7.3 a dla modów: za takie posty typu zjebali minecrafta, żal rpg itp dawał bym warny bo to już zalewa dzial minecraft....

graphic.png

Opublikowano

Husiek powiedział raz i dobrze. Mogliby dodawać aktualizacje co rok, ale takie żeby robiły po prostu wrażenie typu: " łaaaaaaaaaał ".

Mi się tam w sumie podoba każda aktualizacja. Jedna mniej, jedna więcej. Czekam na nowego potwora najbardziej. Oby to było coś typu: Zombie, Szkielet, Creeper. A nie Slime. :D

PS: Śmiesznie wyglądają te szkielety w diax spodniach. Trochę to głupi dodatek.

E9mwj60.png
Opublikowano

Hmm , dziwne . Bo teraz jest 1.3.1 wiec powinno byc 1.3.2 itd. Ale nic. Nasz Jeb robi postępy ;] Teraz tylko czekac.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Serwery już nie będą nadązały za tymi aktualizacjami ... Nie dawno 1.3.1 wyszło teraz 1.3.2 a tu jep 1.4 >.<

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

troche to slabawe z tymi zbrojami .... Powinni cos zrobic zeby gra po zabiciu smoka miala dalszy cel a nie 150 lvl i co dalej chcesz robic kopac diax ? Smok poza tym jest za latwy zabilem go z kumplem na multi w 3min bez sensu robilismy full diax eq na 25 lvl . Niech robia cos z tym smokiem a nie jakies przebieranki kolorowanki mogli by chociaz dac grafe 32x32 a nie dusic sie 16x16 i skiny (glowa 6x6) jak tacy do przodu sa to niech zrobia bardziej wydajny silnik i grafe podniasa zeby ktos zle nie zrozumial to ma byc kwadratowo ale wiecej pixeli na kazdym z tych kwadratow

Opublikowano

@UP

Większość ciekawych aktualizacji jest wziętych z modów.

@TOPIC

Zapowiada się ciekawie, znana już data updejtu?

Data update nie znana , dla mnie powinni zmienić silnik graficzny - pożal się panie boże java . Przecież to nie jest w ogóle wydajne , opłacalne itp.

Mnie tam się podoba zamysł w który mknie Jeb - chcesz budować - buduj , chcesz się pobawić w rpg - baw się.

Opublikowano

Moim zdaniem ten update będzie świetny szczególnie zarażanie wieśniaków zbuduje sobie domek w wiosce i będę tam żył i bronił wieśniaków.

A jeśli komuś się nowe wersje minecrafta nie podobają to NIECH NIE GRA. Aktualizacje są po to żeby wam się gra nie znudziła. Aby cały czas można było zobaczyć coś nowego.

๖ۣۜJeśli pomogłem daj like :D

Moje mapy :D

http://www.mpcforum.pl/topic/678624-mapa-esceapeadventure-nocna-straz/

Opublikowano

ciekawa sprawa, ale znając mojang to wyjdzie 1.4 za pół roku, w sumie to i dobrze nie trzeba tak często mapki na serwer budować od nowa :)

Mapke wystarczy wkleic :D

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Całkiem fajny RPG się z tego robi ;p

Kiedyś GŁÓWNIE chodziło o budowanie, a teraz 50/50.

Nie mogę narzekać bo kupiłem tą grę, a grać na pewno będę.

A @Topic, to dzięki za info :)

1994993994.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...