Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Death2 [Dedyk]

kris006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pierdolcie że skile nie działają bo działają , a jak chcecie włączyć skilla na mouncie którego nie widać to sie dziwicie że sie nie wlacza... Nie będzie mounta nie będzie problemu ze skilami.

Sygnaturki:

bez1l.png

• Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hym .. O 19 ? przez 4h. będziecie naprawiać " Brak Golda . Skille . Bony . I konika ? " Gratulacje... A tak wgl serwer Beta o 19:00 czy oficjalny ?

, Brak Golda , to dodanie dopu do kazdego moba i rate .. , skille już działały , i kon tez juz dzialal , a pieczecie nie dzialały ,bo debile czytac nie umieja ze od 140 , 170 i 240 lvl !!

Kiedy Oficiall ???!!

giphy.gif

Opublikowano

, Brak Golda , to dodanie dopu do kazdego moba i rate .. , skille już działały , i kon tez juz dzialal , a pieczecie nie dzialały ,bo debile czytac nie umieja ze od 140 , 170 i 240 lvl !!

Kiedy Oficiall ???!!

To powiedz mi co oni chcą robić przez te - 3 h . już ; /

mumup.jpg

Opublikowano

To powiedz mi co oni chcą robić przez te - 3 h . już ; /

Może to , że teraz będzie oficiall , ogarniają dropy itemów oraz kase itp , są jeszcze inne bugi z teleportami o raz potami a także 3 ręką człowieku , nie narzekaj , poczekaj te 3 godz . ,a pograsz na dobrym serwerze po 2 dali innym szanse na pobranie klienta jeszcze

Oficial o 19:00 Odliczanie na TeamSpeaku !

giphy.gif

Opublikowano

Kiedy Oficiall ???!!

przy prezentacji pisze ze max lvl 127 ... poco te pieczecie jak nikt nie nabije wyższego lvla niż 127 ??

Opublikowano

przy prezentacji pisze ze max lvl 127 ... poco te pieczecie jak nikt nie nabije wyższego lvla niż 127 ??

to byla beta teraz od oficialla bedzie wiecej niz 200 lvl !

giphy.gif

Opublikowano

interesujące up.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Strona do dupy japierdole.

Cały czas google chrome błędy wywala tak samo jak mozilla i opera nie wiem kto stawia na darmówce stronkę pod dedyka

cały czas:

Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną

@edit znów off ;/

Opublikowano

Naprawcie Jeden raz a DOBRZE ! bo znowu wywaliło .. zanim się zdążyłem zalogować ..

Czytaj pierwszego posta. Wyraźnie masz napisane, że o 19:00 włącza wszystko niby na tip-top.

Niestety nie zagram z powodu awarii sprzętu, ale znajomemu poleciłem póki nie ma nic bardziej konkretnego.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

officialny start o 19 ma byc grajcie tu to bedzie jeden z lepszych privow przynajmniej Kris sie stara i cos robi ciagle cos dodaje serwer bedzie typowo pvp takiego jak duzo osob szuka

Opublikowano

Czytaj pierwszego posta. Wyraźnie masz napisane, że o 19:00 włącza wszystko niby na tip-top.

Niestety nie zagram z powodu awarii sprzętu, ale znajomemu poleciłem póki nie ma nic bardziej konkretnego.

To dlaczego już był włączony ? : >

mumup.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...