Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Death2 [Dedyk]

kris006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po tym jak zawiodłam się na AvalonieV2 oczekuję , że ten serwer będzie perełką - Zobaczymy nic lepszego nie ma , może zostanę na dłużej .

Opublikowano

Na Launczerze wywala po 6-8sekundach z gry.. ;x

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Dziwny system ulepszeń... Z Boja - Syrek rozumie ale ze zbawki wachlarz na 70 ? Albo z dzwonku 65 - bambus ? -.o

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Hah.... Pobrałam launchera, klikam "Death2" lecz... Wyskakuje białe coś z paskiem jak by miało się patchować, ale nie patch*je. Więc nie wiem... Gdy wejdę innym launcherem "Zostaniesz połączony z serwerem".

Stronka boo.pl <- Dlaczego poszliście na darmówkę? A nie np na .xn.pl? Jest o wiele lepszy. Bo przy tym darmowym hoście, strona nie ładuję się praktycznie, co chwilę błędy...

Zagrać zagram. Jak zrobi H@ coś z tym "Launcherem"

99523830871009328537.png

Opublikowano

Jebane skurwysyny ddosują.Kurwa poupierdalam wam kable od neta i rece przy okazji

Serwer fajny ale te jebane ataki i co chwilę off gm spoko reaguje na prozby graczy,udziela pomocy i spełnia proźby realne do wykonania polecam

Opublikowano

BORZE JAK MOZNA ROBIC SERVER I NIE UMIC WLONCZYC GO TYLKO POLACZKI TAK UMIOM ;_____;

Słownik by Ci nie zaszkodził ...

A tak poza tym czemu nie moge się tepać z av2 ?

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Widać że jesteś nie obliczalny @2up bo nie rozumiesz że mają ataki na serwer i mają problemy z włączeniem go ty maniaku metina?

2yzq.png

Opublikowano

Widać że jesteś nie obliczalny @2up bo nie rozumiesz że mają ataki na serwer i mają problemy z włączeniem go ty maniaku metina?

SMIESZNY JESTES POLACZKU BIEDACZKU WYJC LEPIEJ NA SWIERZE POWIETSZE BO MASZ MUZG NIEDOTLENIONY LEMINGU ;____;

anonymous-sg-sruba.png

Opublikowano

Omg ogarnij sie dziecko że piszesz 'mugl' i radocha, mają ataki gdyż dzieci które są bite kablami atakują serwer by mieć orgazm.

Opublikowano

Nie odpisujcie na posty Nieobliczalnego... On trolluję, a wy to łykacie i go karmicie.

Co do serwa to czekam aż on bo 27 lvl dopiero ;p

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Nie odpisujcie na posty Nieobliczalnego... On trolluję, a wy to łykacie i go karmicie.

Co do serwa to czekam aż on bo 27 lvl dopiero ;p

ZA KOGO TY SIE UWARZASZ GIMBUSIE BEZ ZYCIA? NIC W ZYCIU NIE OSIOGNIESZ JEDYNIE CO TO NA ZMYWAKU BEDZIESZ ROBIL.

anonymous-sg-sruba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...