Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Death2 [Dedyk]

kris006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to chyba tylko dla ciebie lepiej lowic kto widzial zeby na serwerze EASY jesli nie wiesz co to oznacza LATWY meczyl sie z karasiami/karpiami :-)

Opublikowano

matri32, dobra bodzi mogłem nie zauważyć, ale i tak od kiedy na easy są bodzie a nie metale !? Poza tym zmień ton bo nie jesteśmy ani rodziną ani znajomymi abyś mógł się tak do mnie odzywać.

Opublikowano

to juz nie moja sprawa ze nie ma metali to oni tak chca i co zrobic serwer jest zrobiony bez pomyslu wlg mnie moze wystartuje to bedzie ddos jesli nie to kazdy bedzie jechal na hacku

Opublikowano

Dajcie do npc itemy boga smokow i roski na lepszy exp : )

Bedzie zwoj zmiany profesji? Dobra zwoj widze, sciagam clienta i czekam : )

Opublikowano

Witaj, mam propozyjce, żeby zamiast zbroij na 1lvl, doda "toge". Jest to żółte (moze byc czerwone lub niebieskie ) ubranie, sprawia lepszy wygląd. Proszę się wypowiadac ; )

Opublikowano

Jak nie będzie ataków ani niczego to wydaje mi się że to będzie najlepszy serw co ostatnio powstał .Zagram w Chunjo jak zawsze

Opublikowano

Ja pierdziele ;x Co to ma być ? pisze ze 900 expa, a 7 x co do pl... i jeszcze typ serwa easy medium ? myslalem ze samo easy ;x

ale zagram ;d

Opublikowano

Rozpakowac clienta sie nie da, jakies bledy wyskakuja co jest?

ja sciągnełem z tego drugiego linka sciągneło mi sie w 4 mintuy i włączyłem przez WinRar i sie rozpakowalo jak reszta clientow

Opublikowano

Z czego będzie biła sura BM ? Odpowie ktoś na te pytanie ? : c

Po ile wy macie lat tak wgl ? Bo piszecie ULEPRZACZE , a się pisze ULEPSZACZE .... Analfabeci ..

mumup.jpg

Opublikowano

Faktycznie, serwer zapowiada się bardzo dobrze.

Wreszcie coś konkretnego.

Jedyny problem będzie właśnie z FB, ale jeśli administracja nie jest nastawiona na zyski to naprawdę może być ciekawie.

Proponuje założyć jakąś Gildie.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Jedyny problem będzie właśnie z FB, ale jeśli administracja nie jest nastawiona na zyski to naprawdę może być ciekawie.

z tego co widzę to administrator serwa robi cheaty to na pewno będzie umiał im zaradzić więc o fb nie ma co się martwić

Opublikowano

Są takie bonusy na start jak trzecia ręka i powiększony magazyn ? Bo trzecia ręka jest w shopie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...