Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi][EP1]Last Craft

Crafciarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"No hello" jedynie mówie co myśle.... napisałeś, że nie dasz do IS ... looz.

Najwyżej mogleś do WD dodać smieci dropiące itemy odpowiadające

danemu acc. Ale to jedynie są moje pomysły.

Twój server. Twoja zabawa. Twój zarobek.

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wlasnie ze sie nie da ( z tego co wiem nie da sie ustawic wlasciwosci danemu ACC'kowi , czy tam zrobic taki ACCek ) i ustawic zeby z bossa dropil on . Bo jakby tak bylo to bym pewno takiego systemu uzyl .

ACC moga robic tylko GMi . Te accki co dropia maja losowe wartosci opisalem juz co mozna na nich trafic i jaka jest szansa na to .

Opublikowano

Rozumiem rozumiem, lecz za bardzo w tym przypadku stawiasz na Cash....

II Stopien Bizuteri

* Bedzie on dostepny w IS .

.....

<3

Opublikowano

no a jak niby mam to zrobic ? Skoro nie moge wklepac gotowych ACCkow do sklepu ani do questa . Bo to nie za dziala . A II Stopien nie bedzie drogi do kupienia , bo wiesz jak 200 osob mi sie zglosi ze ma dajmy na to 10 zlotych zetonow czy tam 5 i ze chca za to ACCka jakiegos II stopnia to wiesz , ja bym musial caly czas siedziec w grze i sluchac tego non stop i im wymieniac . Dobrze wiesz ze ja czasu nie bede mial .

[url="http://www14.zippyshare.com/v/56507819/file.html"]http://www14.zippysh...07819/file.html[/url]

1.Funcja tej statuy jest nastepujaca : co 2 - 3 tyg bedzie zmieniana nagroda w tej statule .

W tym momencie jest np :

* 3 zlote zetony za = ksiege polaczenia

* 1 zloty zeton za = ksiege rozlaczenia

* 1 zeton za = zwykla bizuterie ( losowa )

Tzn po konserwacji serwera ktora bedzie srednio co 2 tyg - 3 tyd bedzie napisane na stronie co daje ta statua na ten okres czas .

2.W ksiezycowej statule jest :

* 1 ksiezycowy = 1 pieczec krwi

* 3 ksiezycowe = 1 doskonala pieczec

* 1 ksiezycowy = 1 teleport do Randol

Po dluzszym zastanowieniu zmienie chyba cene 1 ksiezycowego na 3 zetony .

czyli 1 ksiezycowy = 3 zetony , bedzie troche taniej i mniej bólu zeby zdobyc te rzeczy .

Jeszcze zmienie reward w tej statule , bo tak sobie mysle ze nie kazdemu chce sie caly czas klikac akceptuj , wez , akaceptur , wez zeby zbierac po kolei te itemy .

A wiec bedzie to wygladalo tak :

* 10 ksiezycowy = 10 pieczec krwi

* 30 ksiezycowe = 10 doskonala pieczec

* 5 ksiezycowy = 5 teleport do Randol

==== Jak by byly jakies propozycje to piszcie ====

Opublikowano

W stopniu trzecim wartości np unikania powinny osiągać pułap około 200. Ale też cena cash powinna być wysoka, chodzi o to aby zrobić jednak jakiś przedział na lepszych i słabszych graczy. Na początku może to być zauważalne ale myślę że potem się i tak ustabilizuje...

Opublikowano

W stopniu trzecim wartości np unikania powinny osiągać pułap około 200. Ale też cena cash powinna być wysoka, chodzi o to aby zrobić jednak jakiś przedział na lepszych i słabszych graczy. Na początku może to być zauważalne ale myślę że potem się i tak ustabilizuje...

Wiesz II stopien mamy juz z glowy , co do III rozmyslam nad tym ale sie wezme za to jutro bo dzisiaj jak tylko wstalem to odrazu do roboty zem polazl i mam dosc na dzis . Jakbys mial jakies przyklady acckow to z checia zajrze .

max 5 opcji

pozdro

Opublikowano

Wiesz II stopien mamy juz z glowy , co do III rozmyslam nad tym ale sie wezme za to jutro bo dzisiaj jak tylko wstalem to odrazu do roboty zem polazl i mam dosc na dzis . Jakbys mial jakies przyklady acckow to z checia zajrze .

max 5 opcji

pozdro

Do tego trzeba testów wydaje mi się że na każdej klasie postaci. Nie bardzo można sieknąć wartości w ciemno bo nie wiadomo co to sie później będzie działo na arenie tudzież expiąc.

Opublikowano

Do tego trzeba testów wydaje mi się że na każdej klasie postaci. Nie bardzo można sieknąć wartości w ciemno bo nie wiadomo co to sie później będzie działo na arenie tudzież expiąc.

Racja , trzeba to bedzie jakos ogarnac . Jutro bede dopiero po 15-tej , bo znowu mam kupe spraw na miescie

Opublikowano

Update :

http://www.mediafire.com/?1n63wdx93rw2nku

III Stopien Bizuteri

1. 10% hp reg , 5% abso zycia , 3x celka 56

2. 10% mp reg , 5% abso many , 3x celka 56

3. 3x Unikanie 56 , 2x celka 56

4. 3x celka , 2x unikanie 56

5.10% Cast

Do wyboru do koloru !

========================================================

1.W sumie to zostało nam tylko sprawdzenie doswiadczenia zdobywanego w TOMB i latka polskich skilli do paczki spolszczenia

2.Zasada zdobycia spolszczenia/bizuteri II lub III stopnia jest wam znana . Item Shop -> GM -> nagroda

3.Co do Cashu to jeszcze nie ustalone ile cashu dostaniecie za SMS lub za przelew. Tym sie zajme jak tylko VPS bedzie , a mysle ze juz bedzie w przyszlym tygodniu .

4.Uslugi kupienia Cash beda nastepujace : PayPal , Dotpay SMS , Przelew bankowy .

5.Strona zostanie zmieniona lecz nie spodziewajcie sie ze odrazu jak tylko wstanie VPS , narazie bedziemy uzywac tej co jest .

6.Gdy VPS wstanie postacie wraz z itemami zostana usuniete z kont i bedziemy startowac od nowa .

7.W tym update jest jezyk Angielski gry i mysle ze taki pozostanie .Polski bedzie dostepny poprzez Cash .

8.Jak jeszcze cos zapomnialem dodac to potem dopisze .

Opublikowano

Czemu nie będzie PSC? Ja już mam 20zł i chciałem kupić cash ;p no ale cóż dobrze że sms chociaż jest ;) Nie mogę się doczekać VPS!

Ps. a raty zostawisz takie jakie są??

Opublikowano

Czemu nie będzie PSC? Ja już mam 20zł i chciałem kupić cash ;p no ale cóż dobrze że sms chociaż jest ;) Nie mogę się doczekać VPS!

Ps. a raty zostawisz takie jakie są??

A czy coś masz przeciwko tym ratom ? Są baaardzo dobrze dopasowane , tylko myślę że 160 celki w acku przeciwko np secie b5e moze byc za słabe.

Opublikowano

7.W tym update jest jezyk Angielski gry i mysle ze taki pozostanie .Polski bedzie dostepny poprzez Cash .

Rozumien Potrzeba Kasy na VPS ale Spolszczenie za Kase ? o.0... To Lekka Przesada

sygnalf.jpg

Opublikowano

A czy coś masz przeciwko tym ratom ? Są baaardzo dobrze dopasowane , tylko myślę że 160 celki w acku przeciwko np secie b5e moze byc za słabe.

Jak juz pisalem wczesniej nie ma setow B5e , G4e czy jakies tam inne , poniewaz Rare Opcje nie dzialaja w EP 1 ! . Zamiast tego pieczetuje sie zbroje specjalnymi pieczeciami .

W zbroi mozesz dostac : Uniki , Obrone , punkty statysty . np : Kondycja : 5 , Unikanie ( B ) : 20 , Unikanie ( B D M ) : 32 , Unikanie ( D ) : 30 , Obrona z bliska : 10 .

Moze byc tak ze wgl cos innego trafisz . Jakbys gral to bys widzial .

spolszczenie wlasnorecznie robilem , kupe czasu . Wystarczy ze ktos by sciagnol klienta skopiowal na swoj serwer pliki spolszczone i pozmienial pare wartosci i ma juz na swoim serwerze PL , dlatego platne , ja nie bede robil za innych tego ! .Bo przyznajmy sie nikt nie ma takich plikow a jak by mial to nikt by nie udostepnil za free ! .

Co do Rat , to raty zostaja takie jakie sa ! jeszcze pracujemy troche nad Tombem i Towerem zeby ustabilizowac expa .Drop system pozostaje z 2005 roku .

*Phez linka masz na poczatku posta do klienta ! ( sciagaj z putlocka bo deposit file zawsze usuwa pliki )

Opublikowano

Jak juz pisalem wczesniej nie ma setow B5e , G4e czy jakies tam inne , poniewaz Rare Opcje nie dzialaja w EP 1 ! . Zamiast tego pieczetuje sie zbroje specjalnymi pieczeciami .

W zbroi mozesz dostac : Uniki , Obrone , punkty statysty . np : Kondycja : 5 , Unikanie ( B ) : 20 , Unikanie ( B D M ) : 32 , Unikanie ( D ) : 30 , Obrona z bliska : 10 .

Moze byc tak ze wgl cos innego trafisz . Jakbys gral to bys widzial .

spolszczenie wlasnorecznie robilem , kupe czasu . Wystarczy ze ktos by sciagnol klienta skopiowal na swoj serwer pliki spolszczone i pozmienial pare wartosci i ma juz na swoim serwerze PL , dlatego platne , ja nie bede robil za innych tego ! .Bo przyznajmy sie nikt nie ma takich plikow a jak by mial to nikt by nie udostepnil za free ! .

Co do Rat , to raty zostaja takie jakie sa ! jeszcze pracujemy troche nad Tombem i Towerem zeby ustabilizowac expa .Drop system pozostaje z 2005 roku .

*Phez linka masz na poczatku posta do klienta ! ( sciagaj z putlocka bo deposit file zawsze usuwa pliki )

Ale z tego co pamiętam g5e były jeszcze przed cieniasem i setami 85-87 :P gram ale nie expie więc nie wiem jakie są sety na najwyższych lvlach, expić się nie opłaca przecież jak będzie czyszczenie. :)

Opublikowano

Lecz nie zawsze były..... Ep1 o którym myślisz najprawdopodobniej to coś na styl eternia ep1..... ;d

Tutaj tego nie ma ... dzieki temu gra staje się bardziej zrównoważona dla wszystkich.

<3

Opublikowano

Lecz nie zawsze były..... Ep1 o którym myślisz najprawdopodobniej to coś na styl eternia ep1..... ;d

Tutaj tego nie ma ... dzieki temu gra staje się bardziej zrównoważona dla wszystkich.

Kiedy ja w to grałem ... mogę się mylić ale mniejsza o tym jest jak jest czekam na VPS:)

Opublikowano

Co Was tu tak mało !!?? :D !!?? :>

Wiesz malo nas bo zwykle ci co pomagaja to siedza , inni co beda grac to wchodza czasem i sprawdzaja co sie zmienilo . Wszyscy czekaja na VPS tak naprawde ;]

================================================================================================================================

Prosze bardzo , tak jak chciałaś :

projekthb.jpg

Opublikowano

Co Was tu tak mało !!?? :D !!?? :>

bo serwer nie wypromowany i jest hamachi.

//ElPadrino12: Zakaz reklamy konkurencyjnego serwer'a.

czyżby? pokaż mi w regulaminie, gdzie jest to zabronione?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...