Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi][EP1]Last Craft

Crafciarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+ jeszcze jestem na wyjezdzie w sprawie studiow i nie mam neta tutaj . Ciezko mi cos robić teraz , vpsa tego co mamy oddalem im . rozmawialem z pewna osoba ktora ma wesprzec serwer finansowo , wiec mysle ze ruszymy moze nawet z dedyka odrazu .Teraz musicie byc cierpliwi i musicie czekac na nowe wiesci . el padrino bedzie info wam dawal

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie Pliki serwerowe mam gotowe i tylko wrzucac i odpalac na dedyku , niestety ostatnio nie wygralem w lotka ani nie znalazlem 200 lub 300 zl na ulicy wiec nie ma szans postawic tego serwera . Jakby ktos sie zglosil z jakims sponsoringiem na start , lekka dotą to pewnie by serwer ruszyl a tak to musi czekac aż coś się ruszy w tej kwesti .

==

Ostatnio pisala do mnie pewna osoba ktora była gotów zasponsorowac serwer lecz po długim oczekiwaniu i ciągłych problemach ja odpuscilem sobie , bo co to za interes skoro ja musze czekac kilka dni czasem zeby ta osoba odpisala lub powiedziala w czym ma problem . Tak wiec miało być , a nie ma .

Ale to nie znaczy ze olałem totanlnie wszystko i że nić nie robie . Robie robie , szukam sponsorów + pracuje dla innych serwerów żeby tamci mogli się mi odwdzięczyć i postawic ten serwer na nogi.

Pozdrawiam

Opublikowano

to po co pracowałeś nad serwerem?

składałeś team?

skoro wiedziałeś, że nie wystartuje?

to jest żałosne, dawałeś ludziom nadzieję i ich olałeś! gz!

Opublikowano

składałeś team?

Widać jak masz ogarniete na temat tego servera i gratulacje czytania ze zrozumieniem ;]

Chłopak sie stara i robi co może + studiuje czy co tam robi. On przy najmniej się stara robić samemu , a nie jak inni ctrl+v i kazdy cieszy jape i mowi jakie to piekne- żenada.

ubh6c.png
Opublikowano

składałeś team?

Nie lej pod siebie kotek. :**

To nie zależy od niego.Jak chcesz mieć dedyka to zasponsoruj mu go.

Piszesz to tylko po to,żeby zmieszać go z błotem i żeby lud na BSa poszedł ? :)

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Nie lej pod siebie kotek. :**

To nie zależy od niego.Jak chcesz mieć dedyka to zasponsoruj mu go.

Piszesz to tylko po to,żeby zmieszać go z błotem i żeby lud na BSa poszedł ? :)

tak :D

to po co pisał, że postawi dedyka jak skończy nad plikami?

no powiedz

Opublikowano

oj kolego nie mów że ten serwer nie ruszy bo nie możesz takich rzeczy wiedziec . A tym bardziej że uzgodniłem z 3 osobami że w Listopadzie każdy będzie mogł rzucić mi pare grosza żeby to ruszyło . A pracując dla kilku osob w stronach itp , dostałem od nich niezbedne skrypty oraz pliki zeby zabezpieczyc serwer przed DDOS , hackowaniem Cashu itp .

Opublikowano

oj kolego nie mów że ten serwer nie ruszy bo nie możesz takich rzeczy wiedziec . A tym bardziej że uzgodniłem z 3 osobami że w Listopadzie każdy będzie mogł rzucić mi pare grosza żeby to ruszyło . A pracując dla kilku osob w stronach itp , dostałem od nich niezbedne skrypty oraz pliki zeby zabezpieczyc serwer przed DDOS , hackowaniem Cashu itp .

Możesz zakładać że zabezpieczyłeś, ale zawsze się znajdzie sposob, bug czy inny pierdół.

NffKd.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...