Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi][EP1]Last Craft

Crafciarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sry źle z edytowałem linka do Downloadu , teraz powinien normalnie działać !

Jak tylko skończę modyfikować klienta oraz serwer to wstawię nowego klienta z Laucherem na Multiupload i z edytuje Post .

• Odpowiedzi 195
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj moj Gameplay z youtuba to sie moze wiecej ludzi skusi

mozesz wkleic swój gameplay ale to wersja Open Beta , Radze nakrecic GamePlay dopiero jak wszystko bedzie zrobione . A jeszcze troche rzeczy zostało do roboty :/

Opublikowano

Można wiedzieć czy jest blok expa 100%? Troche duzy upgrade, poniewaz kazdy moze sie bujac w secie +16, fajnie gdyby sie mozna bylo pomeczyc przy np. upgrade 70%.

Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz

Opublikowano

jest blok exp 100% . zaufaj mi wiekszosc osob chce zeby HS mial 100% , ale nie ma tak latwo .Nikt prawie nie lata w secie +15 . Ale to Beta , potem bedzie inny system obowiazywal , jak powstanie dedyk

Opublikowano

95 % upgrade, to praktycznie 2 na 3 przedmioty zrobisz na +16 bez problemów ( jak nie lepiej).

Nigdy nie gralem w nic przez hamachi, czy to trzeba to hamachi pobierac? Dzieki za ewentualna odpowiedz.

Opublikowano

95 % upgrade, to praktycznie 2 na 3 przedmioty zrobisz na +16 bez problemów ( jak nie lepiej).

Nigdy nie gralem w nic przez hamachi, czy to trzeba to hamachi pobierac? Dzieki za ewentualna odpowiedz.

Pobierasz program hamachi , Podlaczasz sie do sieci ( masz je wypisane w poscie moim ) , wpisujesz haslo do sieci i potem to juz tylko klient itp ;]

Opublikowano

Można wiedzieć czy jest blok expa 100%? Troche duzy upgrade, poniewaz kazdy moze sie bujac w secie +16, fajnie gdyby sie mozna bylo pomeczyc przy np. upgrade 70%.

spaliłam 9 wepów by zrobić jeden na +16 -.-

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

jest blok exp 100% . zaufaj mi wiekszosc osob chce zeby HS mial 100% , ale nie ma tak latwo .Nikt prawie nie lata w secie +15 . Ale to Beta , potem bedzie inny system obowiazywal , jak powstanie dedyk

ja latam :P

nie jest tak latwo xD zanim wydropisz, albo scrafcisz to troche zejdzie.

a eq najczesniej pali na +11,12,13,14 :P

Opublikowano

Juz odpalam , wybaczcie musiałem jechac do miasta , bo mialem ważna sprawę do zalatwienia , komputer nie zostawialem wlaczony bo bałem się że burza będzie !

Admin tez czlowiek :]

Opublikowano

uu.. nie ładnie tak "małpować" fabuły serwera -.-

No ale cóż jak się nie pomysłu to trzeba się czymś bazować <_< ..

Opublikowano

Owca -.- ukradł? nie bardzo ... nie powinienes sie wgl. wypowiadac w tym temacie poniewaz mowiles ze senior wystartuje na 100% gdy to skrytykowalem zaczales mnie wyzywac a jednak hmm kto mial racje?... jesli ci nie pasuje ze zekomo "ukradł fabułe" to trzeba bylo sobie zastrzec prawa hahaha :*

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Owca, owca, owca....

Twych fail'ow z server'em było więcej niż słońca w tym roku....

Co do server'a admin baaaardzo dużo swego czasu poświęca na naprawie bug'ow....

Pzdro Queen

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

Ogloszonko : od godziny 20:00/21:00 serwer bedzie OFFLINE z powodu konserwacji . Jutro o 12:00 powinien byc juz dostepny oraz posiadac nowa aktualizacje ;]

Opublikowano

Ogloszonko : od godziny 20:00/21:00 serwer bedzie OFFLINE z powodu konserwacji . Jutro o 12:00 powinien byc juz dostepny oraz posiadac nowa aktualizacje ;]

Łałała .. i manualna aktualizacja zapewne ^^.

Owca, owca, owca....

Twych fail'ow z server'em było więcej niż słońca w tym roku....

Co do server'a admin baaaardzo dużo swego czasu poświęca na naprawie bug'ow....

Pzdro Queen

Senior miałbyć ostateczny, lecz po 1 nie opłaca mi się na start wywalać spore pieniądze na Connector..

Od połowy wakacji ( nie dla wszystkich ) nie ma mnie w Polsce, nawet nie mam dostępu do VPS itd..

A jeśli tak komuś zależało to kiedyś powrócę.. I jeszcze się kolego źdźiwisz.. Wiem to troche nie wiarygodne, na twoim miejscu tez bym mi nie wierzył.. ale mam zapał 5 minutowy niestety.. Jak coś nie wypali trace chęci.. Zobaczymy kiedyś moze to się zmieni :)

+ Do właściciela serwera, jak rozszerzysz serwer ( vps/ kupno dobrego connectora jak i gs ) odezwij się;) Pomoge :)

Opublikowano

+ Do właściciela serwera, jak rozszerzysz serwer ( vps/ kupno dobrego connectora jak i gs ) odezwij się ;) Pomoge :)

Rozbroiles mnie :O . Ja mam wylozyc kase na connector , gameserver i dedyka a ty bys pewnie na gotowe przyszedl . Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...