Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zhakował mi gość w lolu wiem kto to,grozi mi.

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli miałeś ważne dane na emailu to wystarczy, że powiesz że ci tylko ktoś ukradł/włamał się na email i miałeś ważne informacje to już typek ma przesrane, a jak dodasz, że ukradł ci poprzez emaila już wiele postaci w które pakowałeś realnie pieniądze to typek jest w dupie. Idź i naucz dzieci rozumu. :)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok dzieki. A z czym mam pojsc na policje ? Z tym filmem ? Zgrac go na komorke ?

@GOOD miałem ważne bo Allegro i Facebook i wiele pomniejszych.Tylko te 2 zmieniłem bo mi zależy na nich.Dzięki.

Plyta CD

Co temu kradziejowi grozi, wiezienie? (nieznam sie)

@top

Idź na policje niema co zwlekać

Przeczytaj paragraf, ktory wczesniej wkleilem, przeczytaj koncowke

Opublikowano

Plyta CD

Przeczytaj paragraf, ktory wczesniej wkleilem, przeczytaj koncowke

Gościu ma przejebane

Opublikowano

A może być Pendrive ?

Chyba też ale na wszelki wypadek wez tez DVD :)

@Edit

A co rodzice na to jak im powiedziałeś że Ci konto ukradli?

Opublikowano

A co rodzice na to jak im powiedziałeś że Ci konto ukradli?

"W końcu się prześpisz" :D

@top

Jak złożysz wszystko na policji to i tak będziesz musiał czekać parę miesięcy na interwencję.

Opublikowano

Wiesz co , zamiast się za przeproszeniem pierdolić z policją itd. napisz do supportu lola ... bo jakbyś nie wiedział jest taka możłiwośc odzyskania konta nawet bez Twojego emaila , wystarczy , że podasz im dane dokładne utworzenia konta , wcześniejszego emaila itd... zobacz w necie jest poradnik.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Na Twoim miejscu nie nagrywalbym na Pendrive. Oni Tobie go zabiora i Ci go szybko raczej nie oddadza. Najbezpieczniej na plyte, dykietke.

Opublikowano

Wiesz co , zamiast się za przeproszeniem pierdolić z policją itd. napisz do supportu lola ... bo jakbyś nie wiedział jest taka możłiwośc odzyskania konta nawet bez Twojego emaila , wystarczy , że podasz im dane dokładne utworzenia konta , wcześniejszego emaila itd... zobacz w necie jest poradnik.

Już to zrobiłem,ale jak odzyskam konto,to i tak emaila nie odzyskam ;/ i skąd mam mieć pewność że nie będzie chciał mi znowu go skraść ?

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

A może być Pendrive ?

japier*le taka okazja żeby zawirusować komputery na policji! xD

@up.

Nie musisz mu mówić o lolu i o wszystkim. powiedz że poprostu włamał ci się, co jest niezgodne z prawem i chcesz go zgłosić, gdyż popełnił przestępstwo..

Nie bądź zamknięty w sobie, tylko otwarty - oni ci pomogą.. może nie koniecznie odzyskasz konto, ale typek będzie uwalony.

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Nie mów mu o grze, powiedz o emailu. Na pewno zrozumie, bo miałeś na nim facebooka i allegro. Jeśli passów mu nie podawałeś do emaila to idź śmiało z tatą.

@up

szybszy, widać myślimy tak samo ;x

Opublikowano

No dobra a jak zgłosze i go znajdą,to jak mu nic nie zrobią powiedzmy że się wywinie to będzie mi hakował wszystko,w sumie chyba teraz też może.

w ogole jak on mi to ukradł ? jak ukradl mi lola i emaila to rownie dobrze chyba moze ukrasc facebooka,steama,allegro ... ;/

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Na pewno mu to płazem nie ujdzie, nie wywinie się z tego. W sumie nie bój się o allegro i steama, bo jeśli coś się stanie a on jest w posiadaniu emaila to na niego wszystko zejdzie, pogorszy sobie sprawę.

Opublikowano

Możliwe że miałeś KeyLoggera na kompie :P Albo inny super przydatny program do przyśpieszania komputera xD

Opublikowano

A wie ktoś jak on to zrobił ? a jak mi tak wszystko ukradnie ? @up jak mogę się nie bać ;/

Musiałeś pobrać jakiś syf i masz keyloggera. Skoro tak jest to nadal go masz i ciągłe zmienianie haseł raczej Ci nie pomoże. Walnij formata dla pewności.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Robilem formata 2 tygodnie temu,a jak nie mam keyloggera to jest jakas inna mozliwosc?

Może zagląda Ci przez okno. Chyba że po prostu zgadnął twoje hasła lub używa programu typu brutus.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...