Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zhakował mi gość w lolu wiem kto to,grozi mi.

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy jak poważne jest wykroczenie, w metinie były przypadki gdzie policja wkraczała, więc tutaj też może.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Jeżeli masz dowody i jesteś pewny to możesz zgłosić sprawę. Coraz więcej kradzieży wirtualnych kont/postaci zostaje zgłaszane, myślę że Tobie także pomogą.

Opublikowano

Nie znam się na Lol'u, lecz jesli postac Tobie ukradl wchodzac na e-maila, to masz na niego kolejnego haka :> Jesli wszedł Tobie na e-mail to policja tym bardziej tego nie pominie a to jest karane.

Opublikowano

E-mail też mi ukradł,a na lolu wydałem z 60 dych więc że wirtualne pieniądze.

[b]	[b]Art. 268a.[/b][/b]

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa, zmienia lub utrudnia dostęp do danych informatycznych albo w istotnym stopniu zakłóca lub uniemożliwia automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie takich danych, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Wystarczy powiedzieć na Policji że straciłeś konto e-mail :>

Opublikowano

[b]	[b]Art. 268a.[/b][/b]

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa, zmienia lub utrudnia dostęp do danych informatycznych albo w istotnym stopniu zakłóca lub uniemożliwia automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie takich danych, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Wystarczy powiedzieć na Policji że straciłeś konto e-mail :>

Czyli jak to zgłosze i pokaze rozmowe znajdą go ?

Tak jak napisałem rozmowe tylko daje na priv.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Czyli jak to zgłosze i pokaze rozmowe znajdą go ?

Tak jak napisałem rozmowe tylko daje na priv.

Oczywiscie. Na jakiej poczcie miales adres e-mail? Jesli np. na WP to policja zadzwoni do siedziby WP, dostanie adres IP ostatniego logujacego sie na ten adres i policja sie tym zajmie.

Opublikowano

Mi również wyślij. Nikomu o niej nie powiem ani nigdzie nie prześlę. Możesz mi zaufać.

Pewnie, że zgłaszaj. Nawet jak ci nie pomogą (no nie wiadomo) to chociaż spróbowałeś.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Zrobi Ci ddosa? Hahahaha, ddosa? Tak oczywiście, nie ma Twojego ip, nic nie zrobi, pewnie z niego hacker taki, jak ze mnie gracz metina, pełno osób tak pisze a nic nie potrafią.

Opublikowano

Miałem na o2. A jak on pisał w tej rozmowie że mi zrobi Ddosa ?;/

Policja skomunikuje się w tym wypadku z serwisem O2

Nie wiem jak jest z Ddosami? Ponoć udowodnione groźby coś znaczą, byc może podlega temu samemu paragrafowi co podalem wczesniej.

Opublikowano

Zrobi Ci ddosa? Hahahaha, ddosa? Tak oczywiście, nie ma Twojego ip, nic nie zrobi, pewnie z niego hacker taki, jak ze mnie gracz metina, pełno osób tak pisze a nic nie potrafią.

Dokładnie To tylko dzieci które tak piszą A tego nie umieją Nawet pewnie nie wiedzą co to jest .. Dowiedziały się od kogoś i powtarzają.
767b26711491d.png

Opublikowano

Gdyby ten zlodziej był madry to by latwo dostal IP :>

Wystarczy napisać do O2 z prośbą o ostatnie adresy IP logowań. Nie wiem czy O2 publikuje takie coś ale WP tak robi :>

@Edit: Z resztą On nie jest madry :)

Już się spalił z kradzieża e-maila, nie wie co go czeka za takie cos...

Opublikowano

A jak ma mojego maila to może mi zaszkodzić na innych portalach? np fejsa mam na nim zarejestrowanego i allegro ;/

limit likow ;/

Lepiej zmień sobie email Czyli np. Na FaceBook Zmień na inny To ci radzę !
767b26711491d.png

Opublikowano

Teraz tak,dobrze że na steamie mam inny bo jak by mi go shakował to bym się zabił chyba.

A w niedziele można iśc na policje ?

mam 16 lat,czy musze iść z np tatą ?

W niedziele można, najlepiej z osoba dorosłą, opiekunem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...