Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz najwiekszy pech w LoLu

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej w tym temacie mozecie sie podzielic z nami waszym najwiekszym pechem w LoLu

Jest to temat do dyskusji nie spamu

No to moze ja zaczne

Wczoraj gralem pierwszy raz w zyciu Nasusem i to w dodatku na midzie ( west 19 lvl ) a jako przeciwnika mialem ahri z 30 lvl i ponad 1000 wygranych normali oO

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moj najwiekszy pech to patchownie non stop cala noc caly dzien lola przez 5 dni i niestety nadal nic ciagle 33% i pobieraja sie te same pliki a idioci mi wypisuja ze mam poczekać.. A na mpc nikt odpowiedziec nie potrafi.

lownfast

Opublikowano

Jak miałem mordekaiserem quadre i jeden koleś uciekał na 200 hp + miałem jeszcze ignite i się sflashowałem i nagle dostałem 5000 pingu i koleś uciekł a mogłem mieć pierwszą pente w życiu :D

Opublikowano

To mój kolega miał lepszą akcje:

Grał Kennen i miał wtedy ok 500hp.

Szedł do mnie na linie na ganka i widział jak Diana z ok. 100 hp ucieka w jego stronę.

Diana weszła w krzaki ale on to widział.

Mielismy już po ok 10 lvl więc zabrać 100 hp to chyba nie dużo nie?

Ale on wtedy zlamił totalnie. Chciał rzucić tego shurikena w te krzaki i po prostu nie trafił w te krzaki :D

Diania wypaliła mu kombosa i zabiła>

LOL ? :P :D

League of Legends

Opublikowano

Moim największym pechem jest przegrać wygranego rankeda przez niektórych w teamie...

Oj znam to, pushujemy wieże przy nexusie ale koleś stwierdził że idziemy na barona, a w tym czasie enymy team się zrespił pozabijał nas i rozwalił nam wszystkie wieże.

A mój największy fuks to ide sobie jakiś papierem, nie pamiętam kim widze jak koleś biega sobie po mapce i zabija, myśle że już poszedł bo miał low hp ide, przez przypadek flasha użyłem i przez ścianę, postać zautoatackowała i ryk koniec serii

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Oj ja powiem też o największym farcie grałem maokaiem i przeciwnicy robili barona rzuciłem sadzonke i baron nasz :D

a teraz największy pech w tf bałem sie podejśćdo nich i czekałem w krzakach na rozwój wydarzen cały team padł i nie było ani jednego killa dla nas , wybiegam z krzaków Duble Kill , Triple , Quadra , a co sie stało z penta ? 3 hp -.-

Opublikowano

Tak jak wiekszosc najwiekszy pech stracic kupe elo w jeden dzien lub przegrac wygrana gre

a najwiekszy fart bez zandego warda bez niczego walznelem Q gragasem po czym ona samocxzynie wybachla mialem double i baron nasz

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Dzisiaj była akcja ...

Na normalu all w moim teamie to Polacy , a feedowali tak że masakra , potem 3 afk od 10 minuty , i jeszcze do mnie sapy mieli , że mam staty 4/5/8 (a oni mieli 0/14/1 xD xD xD ) .

Urok grania z Polakami ... Dlatego tylko z kumplem gram , bo potrafię przewidzieć co może zrobić .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Przegraj 16 (lub coś koło tego nie jestem pewien możliwe że więcej) meczy z rzędu mając 8 leaverów pod rząd - true story z przed około miesiąca, który sprawił iż porzuciłem na jakiś czas lola. Wiara w moje umiejętności spadła praktycznie do 0 - gdyż niektóre lose były przesrane przezemnie.

Po miesiącu przerwy wróciłem dzisiaj. Zobaczymy jak dopisze mi szczęście (tudzież moje umiejętności)......

wikmk9.jpg

Opublikowano

Przegrałem gre 5vs4 z dwoma trollami w przeciwnym (dosłownie , xin i lb na bocie z frozen hearthami i ogółem troll bulidem) mój team był tak żałosny że szok... a ja potem z 5/2 na 9/13 =.=

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...