Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz najwiekszy pech w LoLu

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

każdego największy pech w grze to przegrane rankedy. Wygrywasz lane ale i tak przez idiotów którzy nic nie robią w tf przegrywacie

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Feederzy, afk'erzy itp. stwory nadprzyrodzone w teamie.

Po prostu masakra, ty wygrywasz spokojnie swój lane, a inni po prostu żal dupę ściska.

Opublikowano

Moim nawiększym pechem w lolu'u jest wielki napis POŁĄCZENIE Z PVP.NET NIE UDAŁO SIĘ. Od tego czasu mam depresje i jestem batmanem

Opublikowano

Moj najwiekszy pech to patchownie non stop cala noc caly dzien lola przez 5 dni i niestety nadal nic ciagle 33% i pobieraja sie te same pliki a idioci mi wypisuja ze mam poczekać.. A na mpc nikt odpowiedziec nie potrafi.

Pewnie masz polska wersję językową . Musisz zmienić na czas patchowania na angielską ,potem znowu na polską i będzie ok .

Noob teamy na rankedach.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

ja z elo 1450 spadlem na elo 1200 w jeden dzien. masakra. nie powiem ze zawsze wygrywalem lane ale reszta teamu masakrycznie feedowala. nothigh to do here...

ale dzisiaj wygralem gre z absolutnym troll teamem. Ja cho support z gravesem(ktory swoja droga wcale nie byl na bocie tylko biegal i gankowal), malphite ktory zamiast junglowac poszedl na topa. ogolnie totalna samowolka ale kazdy teamfight wygrywalismy jakims cudem.

Opublikowano

@up ale mogli wziąśc solo topera i posłać malphite do jungli gdzie też może iść ;)

Mój niefart to 24/5 mordekaiserem i lose ;/

Oczywiście ranked nordic jakby nie inaczej

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Noob teamy, pierdolone noob teamy. Dlaczego kurwa jest tak, że ja wygrywam 9/1 lane, ale nie kurwa premade bot nafeeduje i gówno.

Kiedyś było ważne jakim jesteś ziomkiem

dzisiaj patrzą na mnie krzywo, jak wyciągam drobne

to może kwestia tego kto jak bogatą ma rodzinę

choć nie miałem wcale gorzej to nie patrzę kto ma ile

Opublikowano

Ja miałem kiedyś lepiej . Grałem w 5 normala z kumplami . pushowaliśmy już wieże nexusa i ja nagle żartem żeby wpisać surrender bo i tak przegramy a jeden z nich wpisał surra i oni dali tak 4/1 i koniec gry :O

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

To co 2up , dzisiaj znowu jakiś yebany noob team mi się trafił , szło mi warwickiem zajebiście (15/1/4) a potem ni z dupy ni z ch0ya zaczęli feedować + jak już 10 hp nexusowi enemy zostało to wpisali surr i 4/1 ...

OMG , i to na west!

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Gralem 1 vs 5 .... trafilem na 4 gosci premade i wszyscy wyszli po 1 min gry ;(

nexusa nie bylo w 10 min gry :D

Mam screena gdzies ale niechce mi sie wstawiac

Seiran95.jpg

Opublikowano

Wbilem wczoraj +200 elo po czym stracilem -300 w pare gier

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

11 afk w moim teamie pod rząd [11gier] w tym 2 rankedy . Najczescie wygładalo to tak puścił feeda 0:4 i afk poszedl

Opublikowano

Po patchu dominion moj komputer nie mogl laczyc sie z PvP.net. Probowalem wszystkiego. Kiedy po chyba 2 miesiacach zabawy z nim nie mialem juz sil i zrobilem reinstala (najwazniejsze dane przechowalem).

Opublikowano

gralem ashe, kiedy przeciwny jungler (shivana) zrobila gank ,dostala mojego ulta i prawie ja zabilem, kiedy leciala w jej kierunku ostania strzala ona uzyla ulta, (strzala dalej za nia leciala) w tym momencie kiedy strzala ja trafila shivana dostala lvl UP ... uciekla na jakims 10hp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...