Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upgrade Cheat

Lynch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale każdy kto ma troche wolnego czasu i ma 18 let może byc gm pytania na jakie trzeba odpowiedzieć są banalne i każdy kto pogra troche w 4s może na nie odpowiedzieć

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

do tego niema dostępu ale możesz sprawdzić co kto ma jakie eq co w plecakach i u bankiera kiedy sie logował z jakiego IP ile ma kasy jakie questy zrobione a jakie nie aktualna pozycja postaci kogo ma w znajomych do kogo wysyła posty i co jest w srodku i od kogo dostaje posty z jaka zawartością

a co do wałków to sam powiec jakbys iał ładny set i dostał bys bana na stałe to nieoddał bys jednego itemu żeby ktoś cie na chwile odbanował tak zebyś mógł zabrać kase i reszte swoich rzeczy

Opublikowano

super gościu nie no niezła jazda, zablokowa konto pepsiakowi i dawaj toporek i zbroje bo ban na stałe, a jaki nick jako gm miałes?

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

kici żartujesz że podam nick mojego GM

a co do banów zawsze znalazło sie znajomego któremu zablokowali konto na stałe wtedy sie podsyłało 'kolege' i sie gadało z takim typem co dostał bana na stałe że jak 'odwdzięczy sie' to moge mu odblokować konto na 5 min aby mógł pozabierac z niego cenniejsze itemy

Opublikowano

więc to niebyło na zasadzie daj item bo ban tylko

daj item to ci odbanuje postać ze stałym banem żebyś mógł przesłać swoje eq na inną postać

Opublikowano

to czy wierzysz czy nie to twoja sprawa niepodam wam nazwy mojego GM ponieważ wszystkie moje dane razem z oswiadczeniem o zachowaniu dyskrecji są u nich w bazie danych mimo że niejestem GM to chciałbym czasem jednak jeszcze pograć w tą gre

Opublikowano

a GM może twożyć itemy? bo ostatnio widziałem gma pokazywał jakie ma itemy w keter to wszystko na +20, bizu jakiej nie ma itp

nawet zwykły teleport hack to 'uproszczona' opcja jednej z funkcji GM-Tool'a

To znaczy że pierwszego tp hacka zrobił GM?

Opublikowano

@UP

Niekoniecznie ;] może któryś z gm'ów udostępnił program komuś i na podstawie tego zrobili haxy.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

rapid złóż podanie na Gm a potem pisz a nie takie brednie tu smarujesz.

Jakie komendy czy ty myślisz że komuś chciało by sie pisać komendy. IRC to inna bajka tam fakt pisze sie komendy ale jest mozliwośc wpisania skryptów co powala 1 kliknięciem wybrać odpowiednią czynnośc

Opublikowano

nie no jak tak to za 2lata kandyduje tylko bede musial zostawic za soba moje bany z czitów:D

bo tak to mam małe szanse, rapidox jak tys tyle kamieni nazbierał, to jesat edycja paintem czy prawdziwy screen?!

Opublikowano

rapid zostań gm na polskim serwie a potem pisz byłem wiec wiem co moze gm a co nie

a to że tylko SGM moze zdjąć bana to bajka dla ludzi krórzy przychodzą na support i piszą żeby im odbanować konto każdy GM nawet czasowy może dawać i zdejmować bany natomiast decyzje czy zdjąć bana podejmuje SGM dlatego udziom sie mówi że tylko SGM może zdjąć bana

prawda jest taka żekażdy GM może to zrobić

Opublikowano

w sumie masz racje co do tego ze gm tez moze odbanowywac bo sgm to tylkjo pozycja a funkcje moze wykonywac i tak takie same tylko ze on muwi czy odbanowac czy nie, a gm tez moze odbanowac lecz gdy sgm sie o tym dowie to nie bedzie miło, a poztym wczoraj mi gm muwil ze sie nie da robic taki + jaki sie chce gm gwazur muwi ze to tylko taka legenda a jak go zapytalem czy istanieje gm tool to powiedział że nie moze udzielic takich informacji:D

Opublikowano

co do ulepszania przez gmów, wiecie co to baza danych czy nie bardzo? jeśli tak to nie wiem czemu gadacie tutaj o jakichś nędznych gm-toolach, coś takiego wątpie, że istnieje, wymyślone zostały tylko przez graczy do prywatnych serwerów różnych gier.

Opublikowano

no wiesz only jak kto woli:D ale to jest dział 4story wiec rozmawiamy o 4story a zresztą jeżeli mamy tu pisa o gm to już lepiej założyc nowy temat:D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ej ludzie piszemy tu o tym ze ktos jest lub byl gm,emem a ten temat jest po o zeby sie dowieziac jakl zrobic zeby nawet jak kowal spali bron zeby ona nadal byla albo jakos tak

wiec jak mozecie tro znajdzccie jakies hacki,cheaty byle co ale zeby ten skurwy..n nie palil broni spalil mi okolo 80itemkow

ja przeszukalem prawie cale google

wpisywalem

smith hack

upgrade cheat

kowal hack

darmowe kk[zeby kupic eliksir]

a wyskakowalo tylko

albo sms za 30zl

albo jakis upragde cheat oszywiscie niedzialajacy

bo skurwy..ynski gm dal ochrone a wiec muwie

HWPGM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...