Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upgrade Cheat

Lynch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, a tą stronke widziałem i naprawde mi sie podoba to:)

reklama w sygnie RMCF1902

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale nie jest cała prawda niej napisana bo za +12 sie praktycznie nie da ulepszyc a na tej stronie sa spore szanse

Opublikowano

tylko ta strona co ci wcześniej byamaroo podał tam pisałem jak poprawnie ulepsza a jak tak cie naprawde nie stac na kamienie to zlap jakiegos idiote ze slabym levelem cos mu obiecaj ze wysle sms i zawsze to 75kamykow wpadnie:)

Opublikowano

nie?!!!!!!!!

jak by nie dawała efektów to bym biegał z eq +6 a nie z od +16 do +18

chyba nie myślisz ze jako 15latek jetem taki bogaty aby doładowywa sobie po 500kamieni dziennie

Opublikowano

widze że czasem jakimś noobom wpadnie na +12 a po jakimś czasie to samo na znów +12to sie przykro robi gostka

Opublikowano

special napisz zaraz do mnie na mortal valorian CzarekPRObix sprawe mam a nie chce mi się tłuc przez priv

Opublikowano

http://4story.pl/lexicon/charinfo/Softcore/1

To wszystko zrobiłem za 350kk z użyciem tej tabeli na forum 4story EG, prawie nikt o tej metodzie nie wie i ulepsza jak popadnie, z +12+14+16 szanse są bardzo nikłe żeby weszło, kici ma racje z tym, ja kiedyś na +14 wbić nie mogłem za ch**a

A mógłbyś dać linka do tej tabeli ? bo ciekawi mnie to.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mówicie że niema programu do uleprzania itemów a ja twierdze że jest niewiem na jakiej zasadzie on działa ale jest program przy pomocy którego robi sie eq na taki + na jaki sie chce

przykładem może być broń misq +55 (obrażenia zwiękrzają sie jedynie do +24 dalej zwiękrza się jedynie + nic niedając broni)

dostęp do tego ma napewno admin nie wiem natomiast jak jest z GM czy oni też czy nie

fakt jest faktem że program jest więc musi byś sposób na jego zrobienie/uzyskanie

wiem to od misq czyli z bardzo dobrego źrudła coprawda niechciał nawet mi powiedzieć o szczegółach ale zapytany jak to zrobił powiedział krutko: jednym kliknięciem

z góry przepraszam za błędy ortograficzne

Opublikowano

adrian dziwie ci sie ze wiezysz czlowieowi w takie bzdury, gadałem z jurdetem jak to czytał to obaj poprostu nie mogliśmy ze śmiechu z gostka wyrobic:D

Opublikowano

adrian dziwie ci sie ze wiezysz czlowieowi w takie bzdury, gadałem z jurdetem jak to czytał to obaj poprostu nie mogliśmy ze śmiechu z gostka wyrobic:D

kici pajacu poczytaj jaka jest nagroda za 1 miejsce w turnieju pvp myślisz że oni potem siedzą z tynka i eliksirami i palą a potem wbijaja na +

poprostu wsadzaja item w program i robia na + jaki ma być

Opublikowano

nie istnieje taki program jak zapytałem gm sky to on ma eq +18/+19/+20 bo mi nawet pokazywał i sądzisz człowieku ze dali by pepsiakowi topur na +24 z konkursu pvp a gm'ów by ze szmataki puszczali?!

jeżeli chcesz abyśmy ci uwiezyli popros misQ aby ci eq pokazał i zrób screen i wklej:D

Opublikowano

kici byłem GM i wiem jakimi narzedziami dysponowaliśmy

czy ty naprawde myslisz że gm siedzi u kowala i wbija na + swoje eq przy pomocy tynki mistrza i el szczęścia?

Opublikowano

niestety niejestem już GM wiec niejestem w stanie dać wam GM-Tool'a

jak znajde go gdzieś w śmieciach na dysku to wstawie ale na 90% już go wywaliłem na stałe

ponadto w GM-Tool'u każdy GM podawał swoje pasy aby program działał, znając życie jest to do ominięcia

Opublikowano

teleport gracza do siebie; siebie do gracza; siebie w wybrane miejsce, dawanie bana na czat dla graczy, rozłączenie z serwerem wybranego gracza i chyba coś jeszcze ale niepamiętam dokładnie co jeszcze ja kożystałem z tych opcji które wymieniłem reszta jak była to pewnie niebardzo przydatna dla moich poczynań więc z nich niekożystałem

Opublikowano

dlaczego juz nie jestes gm?, złóż podanie moze cie przyjmą ponownie

Opublikowano

z 2 powodów niezostane GM

1brak wolnego czasu(zmiana pracy)

2 szwankujący net 5 raz sie tu loguje żeby napisać odpowiedź cochwila mnie wywala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...