Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upgrade Cheat

Lynch

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem się da ,z moich doswiadczeń wynika ,że przedmiot upgraduje się na kliencie ,a wynik jest przesyłany do serwera. Trzeba by pogrzebać w pakietach.

Admin Cienia
Opublikowano
Moim zdaniem się da ,z moich doswiadczeń wynika ,że przedmiot upgraduje się na kliencie ,a wynik jest przesyłany do serwera. Trzeba by pogrzebać w pakietach.

Raczej nie, każda czynność wysyła pakiet do serwera, i powracając mówi co robić dalej także to się przeplata chyba że tak słabo mają zabezpieczone.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Bo to nie jest żaden heat wpisujesz tam swój login i hasło a ten program wysyła je na jakiś serwer, a następnie autor tego programu ma twój login i hasło. Wchodzi na twoje konto i możne z nim zrobić co chce. Jeżeli się mylę to przepraszam ale nawed gdy ma się avasta to po wpisaniu loginu i hasła w trialu pokazuje się ikonka sprawdzania wysyłanej poczty.

Opublikowano

<!--quoteo(post=524681:date=Nov 3 2009, 01:31 AM:name=eferyt)--><div class='quotetop'>CYTAT(eferyt @ Nov 3 2009, 01:31 AM) <a href="index.php?act=findpost&pid=524681"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Moim zdaniem się da ,z moich doswiadczeń wynika ,że przedmiot upgraduje się na kliencie ,a wynik jest przesyłany do serwera. Trzeba by pogrzebać w pakietach.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Raczej nie, każda czynność wysyła pakiet do serwera, i powracając mówi co robić dalej także to się przeplata chyba że tak słabo mają zabezpieczone.

Z tego co pamiętam wymiana pakietów następowała dopiero po zaakceptowaniu (kliknięciu "ok") okienka wiadomości z wynikiem ulepszenia. Być może się mylę ,ale teraz już tego nie sprawdzę ,bo po aktualizacji nie da się podłączyć.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak każde pomyślne ulepszenie.Tak samo jak yangHack do metin 2 to po prostu keylogger ktory przesyła dane na GG.

GaduGadu:[5345218]

>>Robię Spolszczenia<<

Opublikowano

Na włoskiej stronie znalazłem coś takiego.

Najpierw trzeba pobrać Wireshark

Włączyć grę i iść przed kowala. Następnie włączyć grę w trybie okienkowym [ESC] ==> [sYSTEM] ==> i zaznaczyć ptaszka aby włączyć grę w trybie okienkowym .

Teraz należy włączyć program i na pierwszym ekranie w [CAPTURE] włączyć [iNTERFACE LIST] a następnie kliknij [sTART] w wierszu, w którym nie ma adresu IP

Przejdź do menu na górze, a następnie kliknij na [ANALYZE] i [DISPLAY FILTERS] otworzy się nowe okno w którym kliknij [NEW]

W miejsce [FILTER NAME] wpisz " TClient.exe "

a w [FILTER STRING] wpisz " tcp " albo " TCP STREAM eq 23 " (bo niektórzy piszą tak a niektórzy tak )

Naciśnij [APPLY] i [OK]

Teraz Wireshark powinien nam dać IP 4story (lecz u mnie nic takiego się nie dzieje)

Następnie musimy znaleźć IP 79.110.88.69 (nie wiem czy na polskim serwerze gry jest takie samo IP gdyż mi się tu już nie udaje) i na to musimy kliknąć [PPM] (prawym przyciskiem myszki) i [FOLLOW TCP STEEAM] Następnie powinno nam wyskoczyć nowe okno z bezsensownymi kodami i zamykamy to.

Teraz powinniśmy widzieć pakiety kowalskie

(dalej nie wiem czy jest tak jak napisane jest na cheatforge.net więc wkleję tekst przetłumaczony przez Google)

Powrót na 4Story proszę wireshark z boku tak aby mogli oni zapoznać się z info i zacząć kupować uppare przewija ...

Zauważysz, że wartości są stale się zmienia i jest tu swoje umiejętności

Wireshark nie jest hack ale tylko program, który pokazuje, gdy szczęście jest nell'up gwiazdek lub pod ziemią ...

Win +1 i widać, że przed i podczas =******win nawet istnieją wartości w drugiej kolumnie, tak jak pokazano w załącznikach, które następują po sobie, więc łatwo zrozumieć, że uppaggio na +1 będą bezpieczne bo gdy 3 lub więcej kolejnych wartości obecnie można zadeklarować do sukcesu ...

Jak uppato zdajesz sobie sprawę, że win =****** zaczynają się zmieniać, a nie z rzędu, a szanse na sukces są stopniowo zanika ...

Dla prawidłowego funkcjonowania, przytrzymaj kursor myszy na przycisk Anuluj jest dostępna tylko w wersji 1.6 i kiedy zobaczysz, że wartości, które pochodzą obecnie nie robi się 3 lub więcej kolejnych czasu uchylenia wszystko, a nie przegapisz niczego

Trudności w UP są na +4, +6, +8, +10, +11 wówczas staje się prawie niemożliwe, aby kontynuować bez shoppe powodu kolejnych wartości, nie pojawiają się prawie xo jeśli poczekać kilka godzin, z oczyma utkwionymi w sprawie wartości i zawsze gotowy do kliknij przycisk Start, kto wie, może nawet być szczęśliwy ...

Tak więc moje porady shoppe 10 € za pośrednictwem komórek i obsługa wireshark zejść do +7 bez niczego, co kupiłeś to formuły mistrz iść do +10 i trzy w trzech wspina się do +19 i +22 wybranym

CE pamiętać, że wartości są różne dla każdego win =****** uwagę to, jak Mihawak powiedział, że widzą tylko 255 jest źle ... Na przykład, czasami wychodzi 6 cyfr co pokazuje na ekranie w czasie 5 ... to wszystko jest losowo ...

parę fotek

http://img145.imageshack.us/gal.php?g=76086112.jpg

i wideo

megaupload.com/?d=MKK6KYWI

Mi ten sposób nie działa nie mogę nic więcej zrobić do momentu gdzie wireshark powinien pokazać IP 4story

Jeżeli na polskiej scenie Hack ów do gier jest ktoś kto był by choć trochę w tym obeznany to proszę coś na ten temat powiedzieć.

Opublikowano

Też o takowym sposobie czytałem, ale nie udało mi się nic zdziałać gdyż nawet przy pomocy google translate cięzko jest zrozumieć Włoski tekst. Jeśli ktoś jest tym zaciekawiony podaję link do strony z oryginałem.

1234://www.cheatforge.net/community/4story/31051-finalmente-wireshark.html gdzie "1234" to http

off

• 2 miesiące temu...
Admin Cienia
Opublikowano

Może o ID mu chodziło? Ale i tak z tym nic nie zrobi bo czegoś takiego niema. ^^

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Siema Jestem tu nowy i bardzo interesuje mnie upgreat hack ... Mowiac serio to spalilem juz jakies 50 itemow ... Jezeli ma ktos jakis taki hack lub stronke podobna do tej co mozna ulepszac eq bez kowala w metinie Prosze pisac na gg 9931325 ;]

Gra : 4Story

Kraj : Valoria

Serwer : Aderia

Klasa : Czlowiek

Profesja : Kaplan

Poziom : 30

Zapytajnik Zawsze Pyta, Ale Nigdy Nie Odpowiada...

Glupie Pytania - Zapytajnik

Odpowiedzi - Nie Zapytajnik

Zawsze Pyta Nigdy Niewiem - Zapytajnik

Pomogem ? Choc Wiem Ze To Niemozliwe ... Daj +

Opublikowano

KOLEŚ BEZ TAKICH GŁUPICH PYTAŃ!

jak by ktoś z nas miał upgrade hacka to napewno by go od tak nie rozdawał!

bo to by była żyła złota, wiecie ile jest warte konto z całym eq na +24?!

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Siema Jestem tu nowy i bardzo interesuje mnie upgreat hack ... Mowiac serio to spalilem juz jakies 50 itemow ... Jezeli ma ktos jakis taki hack lub stronke podobna do tej co mozna ulepszac eq bez kowala w metinie Prosze pisac na gg 9931325 ;]

LoL.

Chyba nie istnieje upgrade cheat, a na pewno nie taki że uruchamiasz programik i już możesz do +24 ulepszać, a jak już to pewnie trzeba by jakieś packetinjection czy coś w tym stylu

Opublikowano

może jakiś inny program do czytania pakietów?bo wireshark zablokowany

Opublikowano

może jakiś inny program do czytania pakietów?bo wireshark zablokowany

Znaczy, że wywala grę po włączeniu Wireshark?

Opublikowano

nie, poprostu w wiresharku nie wyświetla poprawnych pakietów kowala i tak myślę nad odkrywaniem właściwych pakietów które dadzą nad odpowiedź kiedy ulepszac item:)

Opublikowano

NIE MA UPGRADE HACKA KOLEŚ NAKRĘCISZ FILMIK BO MIAŁ TYNKI!!!jeżeli chodzi ci o ten na youtube

a jeżeli chodzi ci o ten filmik z wireshark to był sposób który pokazywał kiedy ulepszanise się uda a kiedy nie ale po aktualizacji już niedziała, ale może się uda jeszcze coś skombinowac z specialem11

Opublikowano

człowieku czy ty jesteś opuźniony w rozwoju?to jest keylogger po co w uppgrade hacku by trzeba było wpisywac login i hasło co? jak jestes naiwny to mozesz mi tez podac swoj login i hasło

Opublikowano

chyba też zrobie sobie keyloggera coś w tym stylu i będe nabierał taki idiotów

Opublikowano

NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

A moim zdaniem jest ;>

http://www.mpcforum.pl/topic/108102-jak-poprawnie-ulepsza-itemy/page__gopid__695511entry695511

U mnie to działa ZAWSZE !

Panie UP nie nadużywaj pan "!!!!..."

Elo Elo 520 !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...