Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Guild-Craft [DEDYK][SURVIVAL+GILDIE][MODY][LAUNCHER][RP2][100SLOT][NOWE BRONIE][MCMMO][NOWE ZBROJE][NOWE RUDY][FACTIONS]

daviddv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ło pewnie w javie to tyle grzebania ze to sie w pale nie mieści wiem ile to roboty

Chcesz taki launcher z systeme newsów ? Napisz :P

Ich launcher to przeróbka launchera Geoning'a którą można zrobić w kilka minut.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chcesz taki launcher z systeme newsów ? Napisz :P

Ich launcher to przeróbka launchera Geoning'a którą można zrobić w kilka minut.

Outi skąd to wiesz ? mnie to zastanawia , odszedłeś z projektu i teraz farmazony pleciesz ? :D

Opublikowano

O lol mapka z gotowca! mapa nazywa sie across i EKIPA ten zamek na tle tej strony jest z tej mapki!

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Opublikowano

Outi skąd to wiesz ? mnie to zastanawia , odszedłeś z projektu i teraz farmazony pleciesz ? :D

Piszę prawdę :P jeszcze się pytałeś na gg gdzie link do newsów zmienić ^^ już nie pamiętasz ?

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

No proszę! Pierwszy raz widzę taki serwer ;). Już po tym co przeczytałem aż nie mogę się doczekać ;D Naprawdę pomyślałeś z tym bo to nie łatwo zrobić taki serwer , przynajmniej takich zaawansowanych nie ma :) No zapowiada się nieźle!

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Fajne mody tyle ,że co chwilę mi sie krashuje jakies 15 minut i sie sam wylacza potem patrze itemkow w skrzyni nie ma tych co zdobylem kilka minut temu a ich juz nie moge wykopac bo nie ma rud a przy sobie itemki nie znikaja

Opublikowano

Vip kosztuje 11.07zl jak zarabiacie niby 3-5zl?

Jakiś gracz zrobić tę grafikę i dostanie za to vipa (WTF??)

Tak pisze na stronie. Trochę oszukane. Bo to pisał gracz, nie admin.

Napisali, że kto zrobi oprawę graficzną, dostanie vipa.

Głupio.

Ale serwer fajny, jakiś admin jest przeważnie cały czas. Pomimo tego, że ciągle Ci wbija

na chatę i sprawdza czy wszystko jest okay, to da się grać.

Nie rozumiem, czemu sprawdzają skoro mają logi i już wiele osób osądzili logami o X-ray'a.

Ale serwer spoko ;p

Proszę, droga administracjo o zdjęcie kilku %. Bardzo się staram :)

Opublikowano

Vip kosztuje 11.07zl jak zarabiacie niby 3-5zl?

A tak to, że firma obsługująca płatność sms'em tyle sobie zostawia i reszta leci do właścicieli/a serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...