Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Guild-Craft [DEDYK][SURVIVAL+GILDIE][MODY][LAUNCHER][RP2][100SLOT][NOWE BRONIE][MCMMO][NOWE ZBROJE][NOWE RUDY][FACTIONS]

daviddv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeróbka mojego launchera, kopia mojego serwera, porażka.

Ale za przeproszeniem co ty kurwa pierdolisz?

Ty masz serwa z EE2, ten serwer go nie ma, więc jaka kopia? Sprawdź lepiej definicję tego słowa...

Ten serwer się różni od twojego i to dużo...

Opublikowano

Chcemy poprosić Was o opinie na temat naszego serwera. Pomoże nam to w doskonaleniu serwera.

Wasz Team, Guild-Craft

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Na serwerze jest LWC.... beznadzija, często się chanki bugują...

polecam /lwc flag magnet on! Mam już całą skrzynie diaxów i onyxu :)

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Była lekka cofka, żeby zaradzić takim ludziom jak kolega UP, aby nie bugować nic.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Nie polecam serwera, na samym starcie serwera była cofka przez co dużo osób straciło itemy, administracja nic sobie z tego nie robi, mówiąc ,że wykopalismy to na xray'u, posiadaja hackowanego ipb także nie polecam !

imetin_logo.png

Opublikowano

Pobierasz i wypakowujesz zawartość archiwum i później odpalasz plik GuildCraft START

1346594784-U507582.png

By lux.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...