Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Camerion[Pl][Dedyk]

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, bez zbędnego zastanawiania się wbijam. Gdzie gra więcej ludzi Jinno Czy Shinsoo?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lewy, jezeli nie wiesz to atlanticamt2 to dzielo tego samego czlowieka ;x (o ile dobrze slyszalem)

____

Biolog!?

Biolog do 150lvl-a , za wykonanie dla niego misji będziecie

dostawać bardzo ciekawe nagrody oraz bardzo

przydatne stałe bonusy dl swoich postaci .

Gdzie ten biolog do 150 lvl-a? Ja tam widzę tylko biologa do certyfikatow bo nawet red konarow nie ma ;x

sygnatura.png

Opublikowano

06.08.2012 napisales na forum serwera, że za 1/2 dni dodasz resp metkow i bossow na mape 200,225+ .. a do tej pory nie widac

kiedy to zostanie dodane?

sygnatura.png

Opublikowano

Co jest? Chcialem się teleportować do shinso i nagle pasek ładowania i wywala jakiś bład z ???? i tak czy nie.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie servera ponieważ nie bardzo wiem gdzie wydropic red perły na ulepszanie epikow. Każdy sprawdzony sposób będzie nagradzany przeze mnie lajkami. Pozdrawiam.

Opublikowano

michu - najlepszy sposób to bicie niebieskiej śmierci (dropia perly po 5 szt) niebieskią śmierć znajdziesz w atlantydzie, red lesie jak i na mapach 100+

sygnatura.png

Opublikowano

Zmienilem haslo do konta i mi na e-mail nie przyslali i ninja 124 lvl przepadla

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

Serwer mierny, zero nowści. Administracja ma na ciebie wyYebane. GM wchodzi, wrzuca exp, wychodzi. Ponadto dodatkowcyh GM'ów wybierają już chyba 3 tygodnie. Ludzie kradną, pełno nupków którzy stoją na rynku i wychodzą tylko po to, zeby rzucic ci rozpro. NIE POLECAM!

DDATKOWO:

Dzieją się tam takie rzeczy, że jeśli znasz login jakiegoś kolesia to możesz miec jego konto. Wystarczy, ze podasz GM'owi login(przez forum) i wciśniesz bajere, że okradają ci konto, a on po podaniu tylko ID daje nowe hasło jakiemuś złodziejowi. Jak mówiłem NIE POLECAM

Opublikowano

server ma pare bugow ktore strasznie niszcza klimat tego servera mianowicie,,,,

loguje sie od kilku minut i nadal nic...

jeszcze wczesniej gdy chcialem wejsc do dozo to okienko nie chcialo sie otworzyc....

wbilem 100+lvl i wyskoczylo mi kilka bezużytecznych misji....

JurexGCW

Opublikowano

Mogę dodać tylko tyle, że administracja nie dotrzymuje słowa. Juz 2 x przekładali OX i dzisiaj zapewne znow przełożą, ale to jest mniej wazne bo wazniejsze jest to, że juz od tygodnia dodają nowy dungeon + metiny,bossy na mapy 200 +. Dzisiaj `przed poludniem` miał być reset aby dodac nowych gm`ow oraz w/w dodatki lecz NIESPODZIANKA...

sygnatura.png

Opublikowano

po 2 dniach gry wbilem 140 lvl zrobilem eq do pvp ale wiecej do expa.... stwierdzam ze server nie przypadl mi do gustu i przestaje na nim grac.... dziekuje i nie polecam servera ;]

JurexGCW

Opublikowano

[GA] Mateusz nie odpisuje na forum, wiec tutaj napisze. :>.

Na mapkach 100+,135+,165+,200+,225+ Lataja sobie gracze z mniejszymi levelami - np. tutaj widac gracza z 205 lvl na mapie 225 + http://zapodaj.net/d75dd08213595.jpg.html , a tutaj zas lvl 135 na mapie 165+ http://zapodaj.net/i...e46c67268c7.jpg

Takich tematow było moze z 20 I WSZYSTKIE ZOSTALY USUNIETE BEZ SLADU, dlaczego? Pewnie dlatego, że nie ma takiego pkt. w regulaminie?

TAK TAK JEZELI GA NIE BANUJE ZA EXPIENIE NA WYZSZYCH MAPACH TO CZEMU MAMY BYC GORSI I NIE ROBIC TEGO SAMEGO? Napiszcie na ogolnym ze zaplacicie za tp na wyzsza mape i exp leci jak miod <33

Tak Mateuszku teraz dawaj, bron sie

sygnatura.png

Opublikowano

a ja mam pytanko gdzie jest Wymiar Władcow ??? przejzalem wszystkie miasta i nigdzie niema npc ktory przenosi ...

reflink

Opublikowano

No prosze druga EvoraMT2! Nie będe tam grał! Pliki leciutko zmienione i GA sie cieszy a tak naprawde wszystko jest z EvoraMT2 ktora powstala z AnadiaMt2.

Nie polecam -,-

sygnatass.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...