Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logistic-Craft [40 Slotów][EE2][Mody][Industrial][Survival][Cuboidy][

LogisticCraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W ciągu 3tyg 2 razy reset mapy a admini nie potrafią nawet chociaż trochę pomyśleć o graczach i zrobić tak żeby itemy się zachowały. Zdecydowanie nie polecam tego serwera. Jeszcze nie zdążycie nic fajnego zrobić a już jakiemuś choremu adminowi przyśni się, że fajnie by było mieć jakiś tam mod to nie można go dograć tylko trzeba wszystko puścić z dymem. A wy nędzni gracze walcie się bo ja admin sobie mogę zespawnować itemy. Banda patałachów nie adminów.

Opublikowano

Serwer według mnie jest spoko ponieważ są zmienione craftingi jest miła atmosfera oraz admin jest pomocny dla każdego

POLECAM!

Może i zasady panujące na serwerze były ok ale cała reszta ssie, włącznie z adminami.

Dlaczego white-lista jest włączona.Naprawa serwera?

Nie naprawa a psucie serwera. Wszystko było świetnie. Mapa nie zgrifowana, mało bugów albo i wcale, to się im zachciało zniszczenia wszystkiego "bo tak!".

Jeszcze raz nie polecam tego serwera. Jeśli w ogóle wystartuje to padnie za parę dni z braku kasy a mapa zostanie zrestartowana bo jest wielu graczy wściekłych co chętnie ją zgrifują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...