Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logistic-Craft [40 Slotów][EE2][Mody][Industrial][Survival][Cuboidy][

LogisticCraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale jesteście głąbami. Zwracacie się do administracji jak byście to wy im robili łaskę, że wejdziecie na serwer a nie oni, że wam go udostępniają. Trochę szacunku i wyrozumiałości!

Opublikowano

@konrad

Ty masz 12 lat !

Admin jak by miał 14 lat to i tak ogar i pro a na pewno 14 nie ma !

All jest ee tylko nie to co grifuje !

crafting jest tylko zmieniony noobie !

Nie kozacz mi w necie bo powiem mamie twojej i się skończy net !

Opublikowano

Serwer lipton co tu dużo mówić. Exile na poczatku dawal nam solary i energy condensery bo go w chuja robiliśmy że nam znikały.

Dzisiaj dostałem mute 10h za zwrócenie mu uwagi że źle napisał słowo "prubuj".

Pozatym CMF chciał do tego stopnia utrudnić crafting i produkcje emc że zobaczcie co z tego wyszło

n4YRh.png?1

I teraz EVENT od Xeessa Ryuuji(General z skallcrafta) i Grzybka

Na mapie do 2k kratek na [+/-] x/y jest pochowane 20 alchemical chestów z rm, dm blokami diaxów itp.

Znajdzcie chociaż jeden a zawłdaniecie serwerem

UWAGA w 1 chest znajduje sie quantum set naladowany!;D blisko spawna leczy przy bedrocku \

Kolejna sprawa od początku lecimy na x rayu. Chetnym dam linka do niewykrywalnego x raya na ten serwer![sprawdzaja logi i leca bany] wystarczy like tego posta!

20 like i daje wam linka tutaj ;P

(CMF podziękuj exilowi za mute - od tego się zaczeło)

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Najbliższa skrzynka znajduje się blisko miejsca w którym kończy się cuboid spawna - jakies 10 kratek.

Opublikowano

Sluchajcie to jest pojedynczy alchemical chest ukryty tak że nawet na x rayu sie go nie wykopie gdyz otacza go iron z kazdej strony - więcej nie podpowiem.

Opublikowano

up

ta skrzynka nie istnieje sprawdziłem wszystko z xrayem i mając widok na mape bez surowców stwierdzam ze ta skrzynka ni istnieje

dJ.jpg

Opublikowano

nie wiem ile w tym co wyżej prawdy ale ogarnijcie ten serv bo są poważne bugi. Proponuję zablokować alchemy chest do czasu wyeliminowania pewnego buga, mianowicie, można go uzyskać przepalając skrzynię w piecu... W zamian za to wgrajcie iron chest. A najlepiej jak byście usunęli ee2 chwilowo z serva i dali ludziom czas na przeniesienia itemów i pomyślcie jak dać ludziom możliwość wymiany itemów z ee2 na inne surowce.

Opublikowano

Admini to jakieś dzieci. Wgl nie słuchają graczy, wchodzą im na dzialki i rozwalaja bo im sie tak podoba. Max po głosie słychać tak 13-14 lat... Do tego nawet liczyc nie umieją daja muta na 600min a nie wiedzą że to ponad godzine...

Nie polecam servera!

Opublikowano

@UP

Sam dzieciak jestes:)

Jak fabryki nie umiesz zabezpieczyc i co minute 500 jednostek sie sypie to chyba jest cos nie tak?

Tak trudno ja zabezpieczyc?

Albo zmienic rurki z bc na rp?: )

Z reszta..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Up. Nigdy, nie pisał że ma problemy z tym że sie "Sypie". Jakby powiedzial, zmienił bym ta fabryke że by cobbel stał w rurze nie wypadal. Ale oczywiscie admin lubi rozwalać rzeczy innych, i stawiać tabliczki których nawet nie da sie rozwalić...

Opublikowano

Zacytuje exila na ts wczoraj ;D

CMF to bardzo dobrze słyszał więc nie chce tu widzieć jakichkolwiek tłumaczeń.[dostałem mute 10h za obraze "analfabeta" od exila]

JA:W jakim zdaniu i jak cię obraziłem?Daj ss obrazy bo ja sobie nie przypominam

Exile: Admin ma zawsze racje. Wypierdalaj

I dostałem bana ;D

Opublikowano

Kilka informacji, to jest mały problem, na Speedy Share po kilku dniach plik staje się ,,only premium"

Darmowe konto premium, tut jest tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/632875-tutorial-darmowe-konto-premium-na-speedyshare-3-dni/page__hl__%20darmowe%20%20konto%20%20premium%20%20na%20%20speedyshare 

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...