Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logistic-Craft [40 Slotów][EE2][Mody][Industrial][Survival][Cuboidy][

LogisticCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wg mnie usunięcie ee2 to dobra decyzja, nigdy nie lubiłem tego moda, robienie itemków ze światła, to tak jakby nic nie jeść i żywić się promieniami słonecznymi ;] A tak przy okazji mogli byście zaaktualizować kilka modów do najnowszych wersji takich jak: craftguide, mo'creatures, railcraft. Może nawet dodać jakieś, np. inventory tweaks, tubestuff. Zastanawialiście się nad dodaniem milenaire? Zrobili smp teraz, tylko nie wiem jakby to wpłynęło na działanie serva no i jest wciąż w fazie beta. Zmienić kilka addonów do ic2. Compact solars na advanced solars, dodać transformers i gravitation suite. Ten ostatni rozwiązuje problem z batpackiem, choć jest dość drogi w wykonaniu.

To tyle jak już zaczynacie od nowa, ale to tylko moje zdanie, zmienicie i tak co chcecie.

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obaj HA poszli spac serwer ma byc jutro - informacja z tsa ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

iridium plate teraz na wagę złota

serwer już ON? czy mi sie coś popsuło ;/

Serwer widzę ze stawia na rozwój w każdym modzie a nie tylko na "kopiowanie" itemkow z ee2.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

no tez sie z tym zgodzie ale kurwa zrobic taki craft ich chyba pojebało

nie posraj sie z tym banem nie wiesz jaki masz nick na minecraft jebany lamusie

kto z takim craftem tu zagra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...