Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logistic-Craft [40 Slotów][EE2][Mody][Industrial][Survival][Cuboidy][

LogisticCraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajny serwer

brak lagow '

i tylko jeden gracz to noobek a nick nosi ipac (podczas walki reloga sie i zaraz do admina pisze ze się ktoś znęca nad nim )

dJ.jpg

Opublikowano

#pawel151

Skończ te swoje durne płacze, ja w iron secie wychdoze a ty w dm secie sie rzucasz na mnie, zrobiłem Ci coś ? nie. wiec ogarnij sie i juz nie płacz. ;*

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Dostajecie jakies bonusy od administracji za dobre wypowiedzi czy poprostu lizecie tylek? Bo nierozumiem podpisywania sie pod postami.

geniuszu po prostu polecają serwa
Opublikowano

Cześć. Gdy chce wejść na serwer pisze mi coś żebym coś pobrał z minecraftforge... O co chodzi?

Opublikowano

Co mam zrobić jak mam minecrefta 1.3.1 (to gówno) i caly czas aktualizuje sie na ta wersje, a ja chce zagrac na 1.2.5?

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Co mam zrobić jak mam minecrefta 1.3.1 (to gówno) i caly czas aktualizuje sie na ta wersje, a ja chce zagrac na 1.2.5?

podałem link do paczki ręcznej która wrzucasz do %appdata% i się już nie musisz martwic wersja minecrafta
Opublikowano

Mam Mac Os X, dlatego pewnie to powoduje, że czarny ekranik.

Wrzucałem i na 1.3.1 i na 1.2.5

Wrzucicie jakąś instalke na os x?

Opublikowano

Zagram na 99.99% ;D Szukałem takiego serwera a Dark Mattery , Red Mattery Kiloff i inne Narzędzia odblokowane dla zwykłych graczy ??

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...